Telefonda sıkılmadan saatlerce konuşuyoruz ilk defa dakikam bitti hani. Cok güzel bir kız beni anlıyor üzgünken yalandan gulsem bile anlar içimi bilir. Bayramda ailemi görmek yerine antalyaya gittim tasiniyorlardi normalde kiz kardeside bizim okulda beraber gidecektik ben tasiniyorlar diye erkenden gittim yardim etmek için. Gezdik eğlendik hoş sohbetlerimiz oldu her seferinde onu sevdiğimi belli ettim davranislarim olsun sözlerim olsun. En ufak ayrıntısına kadar centilmenlik olsun her detaya dikkat ettim. Oda biliyor onu sevdiğimi fakat önceden 1 sevgilisi olmuş oda aldatmış kısa sursede güven sorunu var aileside bildiği için çok sıkıyorlar kızı. Zaten zamani yokken onu yapsın bunu yapsın kafasi hep dolu ondan dolayı. Birde çok uzağız ben İstanbul o Antalya ama uzaklık benim için sorun değil bayramdada gel dedi 2 saate valizi toplayip gittim özledim dese çıkar yine giderim. Ama şu anlık arkadaş kalalım dostluğumuzu cok seviyorum ve böyle devam etmesini istiyorum. Neden diye soruncada uzağız mesafe çok bizde kaldın millet bir sey mi oldu diyecek daha cok zaman gecirmedik vs dedi bende beklerim mesafe önemli değil çıkar gelirim istediginde istediğin kadar tanı beni 5 6 ay ne kadar zaman lazimsa şansımı bir daha deneyebilir miyim cevabın ne olursa olsun bir daha bu konuyu açmayıp eskisi gibi konusacagim dedim.
Oda zamanla görelim herşeyi dedi.
Hani ilerde olur mu tarzı sordum yok da demedi olurda demedi böyle söyledi. Ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok
Oda zamanla görelim herşeyi dedi.
Hani ilerde olur mu tarzı sordum yok da demedi olurda demedi böyle söyledi. Ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer