Sevgilimle ayrılık dönemi yaşadık. Kendisi beni terk etti ve barışınca ayrılık dönemi başkalarıyla mesajlaşmamı sorun etti. Bunu yalan söyledim ilk sonra itiraf ettim. Bunalr güvensizlik yarattı. İlişkimiz 5 senelikti.
Güvensizliğiyle ilgili baya çabaladık. 2 senedir böyle ve O dönemle ilgili konuştuğumda sürekli sözümü kesiyor, dinlemiyor tartışma çıkarıyor. Anlamaya değil sorun için uğraşıyor sanki. Beni ciddi anlamda bezdirdi ne desem inanmıyor ya da karşıt bi şey söylüyor. Ben onun saçma düşüncelerini güvenini kırdım diye sakince dinliyorum. Kendimi açıklıyorum dinlemek bile istemiyor hemen tartışma moduna geçiyor.
Bıktım artık bu tavırlardan. Sizce ne yapmalıyım? Resmen beni dinlemiyor bu konularda. Bunun dışında normal konuşuyoruz ama bu konulardan dolayı evliliği erteliyor. Benle plan kurmuyor, seni seviyorum demiyor. Ne yapsam yaranamıyorum üzülüyorum artık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu yalan söyledim ilk sonra itiraf ettim burada ne demek ıstedın başkalarıyla mesajlaşmadığını mı başta söyledın
Aynen ilk korktum diye söyleyemedim sonra parça parça söyledim. İspatladım da bazı şeyleri. Sadece mesajlaştım havadan sudan o da belli ama yetmiyor ona.
Pekı o ayrılıkta başklarıyla sevgılı oldun mu yoksa sadece flört mü?
Ben sadece mesajlaştım. Havadan sudan kafamı dağıtmak onu daha az düşünmek için. Bana açılanlar oldu ama o noktada asla ümit vermedim. Buny da tek tek ispatladım. Hepsi de ümit vermedin falan dedi ama başka şeyelr konuşuldu nerden bileyim onlar öyle diyecek tabi gururundan vs diyor
Yanı 5 yıl sevgılılık ayrılık sürecınden sonra 7 yılını vermışsın sadece de mesajlaştıysan olabılır. Sanırım başklarıyla mesajlaşman ağırına gıtmış ama 7 yıldır bırlıkte oldugun bırıyle guven sorunları da yaşamazsın.
7 yıldır yanında oldugun erkek sana guvenmıyorsa devam ettırmak zorunda degılsın. Normalde 1 yıllık falan olsa ılışkınız zaman lazım derım de 7 yıl olmuş yav daha ne zaman lazım olacak.
aytılık dönemı ne kadr sürdu bır de
2 ay sürdü. O aniden terk etti terk edildim sandım. Barışmam şu an ki çabam hiç ön plana koyulmuyor 😅 nromanlde bana güveniyordu ama barışınca mesajlaştığımı sonradan söylemem bide onun olması çok ağrına gitti. Ama ayrılırken tüm ümidimi kırdı. O da eski sevgilisi ve yabancı kızla ekleşti. Ben de inandım ettim. Bide ayrılma sebebi evliliğe hazır olmaması ama bunu bana söyleyemedi çok uzaklaştırıcı aldattığını sanacak cümleler söyledi
Yanı 2 ayda da mesajlaşman normal ama kırılmış. 5 yıl sürdü hemen bırılerını kovaladı dıye düşünüyyor. Ama bu çabayı görünce abarttığını düşünüyorum. Ama senden de ayrılamaz bence. Ayrılmaya kalksan değerını anlayacak bence. Rısklı olacak ama ayrılık tehdıyle bertaraf edebılırsın. Çünkü şöyle bır sıkıntı olacak evlendın bır şeyı beğenmedı hemen bu durumu başına kakacak. Bu konuyu halletmen şart. Halletmeden evlenme
Günümüzde de güvenmiyorum dedi şoke oldum. İnanın şu an öyle ince noktalara dikkat ediyorum ki erkeklere sarılmıyorum bile ekstra mesafe koydum. Daha ilerisi gözlerimi bağlamam olur. E bi yandan bana ilgisini gösterenler oluyor onları da açık açım söylüyorum erkek arkadaşıma bilsin diye. Yok zaten o da kendini hazır hissetmiyor evliliğe. Zateb plan yapmamak için mi bunları öne sürüyor diye düşünüyorum bazen. Terk edilen benim sanki terk eden benmişim gibi muamele gördüm. Ayrılırken bana başkasıyla seni mutlu görürsem mutlu olurum senle devam edersem zaman kaybı olursun vs dedi. Ailelere ayrıldık diye helallik mesaj attı. Ben biriyle sevgili olmadım o dönem istesem olurdu ona şükretsin. Ama yooookkk ben suçluymuşum şu an böyle olmayı hak ediyormuşum harbiden pes. Açıkçası biz 3 ay önce ayrılık gibi bi şey yaşayacak gibi oldum gayet iyiydi yani gene benim çabamla barıştık. Kaybetme korkusu yok gibi. Sanki bi daha terk ederse vicdan azabı çeker diye ayrılamıyor gibi hissediyorum. Sana güvenmiyorum şu an bu haldeyiz derken gülüyor iyi oldu sana gibisinden harbiden anlamıyorum ya
Pekı mutlu musun? Yanı şu an pek mutlu değılsın gıbı
Değilim ama onu da çok seviyorum diyorum belki olur bilmiyorum
Yanı mutlu değılsen ence zorlama. Çok fazla kısıtlanmışsın şıfrelerın onda olması da sıkıntı. Kendıne aıt alanın yok. Bır yere gıtsen karışılacak muhtemelen. Şımdıden bunalmışsın ş cıddıleşınce ıyıce bunalacaksın. Sen bılırsın tabı onsuz yapamam dıyorsan devam et ama zaten mutsuzsan sal bence.
Çok aradayım bu durumlardan dolayı böyle bi durum oldu yoksa 5 senedir böyle bi sorunumu yoktu. Hep böyle olsaydı asla böyle uğraşmazdım ama benim hatamında olması beni tutuyor
ben devam etmemen gerektıgını dusunuyorum normalde sal gıtsın derdım. Ama senın 7 yıllık emeğın var. Net bır yorum yapamadığım ılk durum senınkı. Ama bana sorarsan ayrıl derım. Veya kaybetme rıskını de alarak blöf yap. Ben ayrılıyorum deyıp sal. Yalvarırsa ısteklerını sırala. Ama rısklı olacak çünkü ben ayrılıyorum dıyen bırıne herkes dönmez. Seçım senın
Blöf yapsam tamam der. Diyorum ya sanki ayrılmam için bazen böyle mi yağıyor diye düşünmeden edemiyorum. Diyeceksin o zaman ayrıl ama öyle olmuyor. İlk ayrıldığımızda da o söyleyememişti ben söylemiştim yine aynısı olsun istemiyorum o bi sorumluluk alsın istiyorum ama hep arada kalıyor hep bi sebepleri var
sen bılırsın ne dıyım mutlululuklar dılerım
bıktıysan ve artık dinlemiyorsa ayrılmak en doğru karar olacaktır
Onu çok seviyorum ve boş yere şu an böyle ve o da seviyor
Onu çok seviyorum ve boş yere şu an böyle ve o da seviyor. Ondan fevri karar vermek istemiyorum. Ama sanki ayrılmam için yapıyor gibi geliyor
bende öyle düşüündüm yazdıklarınızı okuyunca
Bunu da söylüyorum hayır ayrılmak istemiyorum ama ben güveneceğim de sanmıyorum diyor
eee o zaman meşgul etme beni de kendini de herkes kendi yoluna baksın diyebilirsin
Bunu desem dünden razı olacakmış gibi geliyor
deyin o halde
Diyemiyorum
Net olsun erteleme neden ki
Ayrılık döneminden dolayı bana güvenmiyor bi şeyelr sakladığımı düşünüyormuş.
Vsr mı haklılık payı Bende benzerini yasadım o sürecte
Bazı hatırlamadışım kısımlar var. Ama her şeyi anlattım. İsterse o kişilerle de konuşup yüzleşebileceğimi söyledim.
Burdan yazabilirsiniz teşekkürler. Onun dışında sosyal medya şifrelerim de onda var yaklaşık 2 yıldır her şeyi görüyor ediyor
Bazı seyler burada denmiyor neyse bol sans
Ayrıl istemiyor sanırım 😉
İstemiyor mu
Sor o a
İstemiyorum diyor ama olumsuzlukları ayrılmak istiyor gibi
O dönemleri konuşmamaya çalışın
O sürekli konuşuyor
Demekki senin ondan özür dileyip bu konuyu kapatmak için yalvarmanı istiyo
Yalvarsam kapatmaz
Sen seviyorsan dayan ama eğer seni çok sıkıyorsa ayrıl bence veya ciddi ciddi konuş beni seviyorsan bu konuları kapat ya da ayrılalım de