Efendilik, Delikanlılık, Sade yaşam tarzı dışın da olan Bir Kavga da dahi Tek tek çıkmak yerine Kalabalık ta Ancak Kendini Değerli hisseden Ağızına Geleni Düşünmeden Konuşan Alayları Egoist ve Karşı tarafı Rencide edeci olan Doğru dan Saldırmaya, Tahrik etmeye yeltenen. Sokakta yürür ken Kadınlara askıntı olan, Sosyal medya ve Her türlü platformlar da Saygısızlık ve Kadını Yüceltici Hal, Hareket, Yanlış yönlendirici Unsurları olan Patavatsız, Laubali, Dürüstlük ten uzak Yalan beyan için de olan her türlü Hemcinslerim ve Kadınlar dan uzak duruyorum. Kadınlar da İse Diyecek bir şey yok kendi bedenleri kendi zihniyetleri, kendi söylemlerini pek te umursamam Çünkü Onarın derdi belli mühim olan Erkeklerin Bu devir de Bir adım Öteye çıkıp Ağırlığını Karakterini Öz güçlerini göstermesi
Lama misali tükürük bonbardımanı, kıllı ön tarafını açması, yol benim edasında mafyavari yürüyüşler, burun karıştırması, hep ben hep ben demesi, sürekli cinsellik düşünmesi vb.
Erkekler olarak degilde. Genel. olarak itici insan tiplemeleri.
Kendini agirdan satmasi. Cimrilik Yalan Gizem yaratmasi Kendini begenmis olmasi Ego kasiyor olmasi. Heleki boylesine rezil bi sitede ego kasanlarin kalitesinden cok suphe duyuyorum.
İlk sıraya da cimri/pinti olmasını yazmış 😂 Öncelikle erkeğin parasıyla ilgileniyoruz yazsaydın açıkça. Her ortamda kendini övmek de erkeği itici yapar. Bak, tersini de ben sordum: Burada
@Nuluad0707 Valla kadınlar, kendisi için para saçmayan erkeklere cimri/pinti diyor genelde. Zaten olanı kimse sevgilisinden/eşinden esirgemez ki. Parayı nereye, nasıl, ne için harcayacağını bilmek de bir marifet.
Orasina bisey diyemem kral. Ama bir ortamda bir planda para cikilmasi gerekilen yerde oldugu halde masraftan kacan kisilere yol veririm. Ha maddi durumu olmayan bir cok kisininde masraflarini ustlendigim olmustur. Dedigim gibi parasi ve imkani oldugu halde cimrilik yapiyorsa. beni canım yerine keriz yerine koyuyordur. ben bunu boyle algiliyorum. Fakir insanlari severim. Ama cimri insanlari sevmem. Paralarina ihtiyacim mi var hayir. Ama daha parasina kiyamayan bir adam. Senin icin hic bir fedakarlik yapamaz.