Sizi anında kendinden soğutan ve itici bulduğunuz hal hareket ve tarzı nelerdir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ağzını yaya yaya konuşmaşi karsinda gevsek gbi oturması herseyi ben bilirim havaları kadını küçümsemesi
Okurken sinir oldum bende.
Çocuksuluk yalancı olması bencil olması kaba olması vs vs...
Gerçekten itici özellik.
Birsuru kız kankasi olması. Gözümde tam bı ergen platformu oluşuyor 🤣
Gevşek olur öyle zaten.
Karşı cinsle samimiyeti ve saygısız biri olması benim için
Bence de çok itici.
Emirler yağdırıyor sürekli kendini övüyor olması
Bu durum kötü evet ama yakın bir arkadaşımın kız arkadaşı bu durumdan hoşlanıyor emir almaktan bana çok garip geldi.
Hem cinslerimin köle olması da bana garip geliyor 😄
gerçekten itici ya.
Ama bundan zevk alıyorlar işte değişik fazntazi
Kesinlikle
cinsiyetçi olması, düşüncesiz ve kaba olması
Evet cinsiyet ayrımı yapmasını kendini üstün görmesi gerçekten iğrenç.
Birden değişmesi ilgiyi kesmesi zoru oynaması vs
Nasılsa elde ettim gibi davranması mı?
Bilmiyorum artık ne düşünüp bunu yapıyosa
Ani duygu değişikliği birden soğukluk çok kötü durum ya.
Evet biz aşka iki günde küsmedik
Olgunluk işte bu fevri davranmıcaksın.
Ego ego ego
hahahaha doğruu gerçekten bende hiç sevmem.
Kaba olması
Bu iki cinsiyet içinde nefretlik durum.
Manipüle etmesi
sıkıntılı durum.
Cimri olmak
Hahahah maddi durumu farklıdır belki?
Maddi durumu iyi olmayan bir erkek sevgili yapmasin. Ilk once calissin para kazansin. Maddi durumu cok onemli bir erkekde cocuklarimiz taş yemesinler hergun 😐
Bir kizi aliyorsan demek ki ona bakmaya paran var, yoksa onu baba evinde rahat birak
Yani maddi durum şu dönemde önemli ama o kadar da ezme bee :)
Bence gerçekten seviyorsan maddi durum çok önemli değil yanında ol yeter.
Tabiki millionlari kazanan birisine gerek yok dusjdjdjdj ama sevgi yetmiyor mutlu bir evlilik icin, belki de ilk baslarda bir kiz bunu kabul edebilir ama inan bir sure sonra sevgisi nefret’e doner. Ve boyle kizlari cok gordum vallah yalandan para onemli degil diyorlar ama evlendikten 3 ay 4 ay sonra adami hasta ediyorlar ki eve dogru duzgun getirmiyorsun ve sonra ya ayriliyorlar ya da aldatiyorlar. Evlilik ciddi bir seydir ask yetmiyorr maalesef
Ya o konuda elbette haklısın evliliği düşünen erkek zaten sadece sevgisi ile istekleri yerine getiremez şu an günümüzde zaten bir düğün yapmak en ucuzu 100 bin lira neredeyse dediğin gibi sağlam bir gelecek kurmak için maddiyat önemli hayat müşterektir kadının da destek olması lazım o sıralar haa yok diyen kadın çok vardır ben zengin koca alırım hayatımı yaşarım diyen kadınlar farklı tabi :)
Vallah ben dugun falan istemiyorum fjdjxskkssk sadece kucuk bir sey olsun ailelerle, dugun parasiyla tatile gotursun beni ve cocuklar icin kenara koysun, daha mantikli bencee
Evet o dogru degil bence dee
Ne yalan söyliyim bende düğün sevmem yani milleti 3 saat eğlendirmek için 5 yıl sadece borç ödüyorsun o parayla dediğin gibi tatil ve geleceğe yatırım daha mantıklı.
Aynen vallah
Yalancı oluşu
Bunu kimse sevmez :)
Kadını küçümseyip erkekleri tanrı ilan eden, kadını geride bırakan, beylik taslayan, cimri olması, herkesle gereksiz şekilde samimi olması, önüne gelen her kızı eklemesi, bozuk ağızlı, konuşurken gevşekçe konuşması, egoist ve bencil insanlardan nefret ediyorum
Gerçekten okurken bende sinir oldum bende hiç sevmem böyle insanları kırmadan uzaklaşırım.