Sevgilim surekli beni suçlu hissettiriyor?

Merhaba , Sevgilim ( erkek ) bu arada , ondan once sevgilim hic olmamisti sadece flörtum olmustu. ben 21 sevgilim 26 yasinda. 1 yildir beraberiz. Ilk 2 ayimiz cok guzel gecti ve beni kendine asik ettirdi. Hicbirzaman sevgilim olmadigi icin cok degisik geldi bana ve asik oldum o ne yaparsa ne ederse etsin ondan ayrilamiyorum , bu arada sevgili olmadan once bana demistiki ( onun kizlara karsi guven problemi varmis cunku bir kez aldatilmis ) herneyse ilk 2 ayimiz cok cok guzel gecti. Daha sonra boyle ufak tefek hatalar yapip surekli sucu bana atiyordu. Mesela; ailemle bir mekana gidiyordum yemek yemeye , orada benim morelimi bozmak icin elinden geleni yapiyordu sirf aileme odakli degilde ona odakli olayim diye , bende bunun icin ona cok kizdim , ve suclusu ben oldum kufur hakaret yedim. Sen bir erkege nasil davrancagini bilmiyordun dedi , aslinda hicbirsey yapmamistim , o oyle yaptigi icin ben kizdim sinir oldum ama suclusu ben oldum benden ayrildi ( agzi bozuk anlayissiz bir kizsin seni cekemem dedi ) 2 gun sonra geri yazdi hatamin farkindayim seni cok seviyorum sen benim gozumde bir pirlantasin diyip yine kanima girdi tekrar beraber olduk. Ama surekli buna benzer kucuk hatalar yapip beni sucluyor sonra bana hak veriyor. Onunla disari ciktigimizda , bazen baska kiza bakiyor ve ben bundan rahatsiz oluyorum , ama ona neden kiza baktin diye sordugumda sen yanlis gordun diyor ama ben 100% eminim baktigindan ama yine suclu ben oluyorum. Dun mesela benle kavga etti , sebebi; yakin zamanda ablamin dugunu olucak , ve ailem herseyin en guzeli olsun istiyor bu yuzden luks araba kiraladilar , luks arabasi olan arkadaslarini davet ettiler guzel bir konvoy yapmak icin. Bende ona bunu anlattigimda, ne gerek var boyle gosterise , insanlar gelecek arabalarinla şov yapmaya seni gorecekler zaten guzel cekici bir kizsin picler sana bakacak dedi bana. Ve ben onun kufur etmesinden nefret eden bir kizim onu 1000 defa uyardim yanimda kufur kullanma diye ona cok kizdim. Ve kizdigim icin yine kotu olan ben oldum. bagirdi cagirdi ayrildi benden. 2 gun sonra tekrar gelecegini biliyorum. hicbirsey anlamiyorum artik ne yapcagimi bilmiyorum , ayrilmak istiyorum yine suclusu ben oluyorum.
Sevgilim surekli beni suçlu hissettiriyor?