Aslında kendimle aşırı barışık bir insandım ta ki altı ayda 105 kiloya çıkana kadar. Şükür boyum 170 küsur oradan az çok toparlıyorum. Artık insanların bakışları beni çok etkiliyor üzülüyorum kimse beni sevmeyecek gibi düşünüyorum Antalya da yaşıyorum utançtan denize gidemiyorum Neden kilolu insanları bu kadar abes karşılıyorsunuz? Bu halimle hiç sevgilim olmayacak mı ki?
Hiç kilolu biriyle sevgili oldunuz mu, olur muydunuz?
Maalesef insan fiziken beğenmediği ya da kriterlerine uymayan birini tanımaya da yeltenmiyor. Sen kendine odaklan bence. Bu şekilde mutluysan hiç sıkıntı yok. Eğer kilo vereceksen de bunu kendin istediğin için yap.
Biraz kilon fazla olsa her insanın başına gelebilir bu kilo da rahatlıkla verirsin ayrıca ben de antalyadayım mesaj atarsan konuşabiliriz bence beni seveceksin konuşalım deneyelim :)
Olmadim ama olmak isterim aslında kilolu baliketli kızlar ilgimi çeker her zaman
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok güzel sin Sorun etme Denize gitmekten de korkma Senden çok etkilendim Senden kaçtan erkek ahmaktır Sevgilim olur musun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kilo sana yakışmış tatlım bu halinle çok güzelsin hem denize girmene kim karışabilir ki? Bu senin en doğal hakkınnnve seni bu halinle sevmesin zaten Not: Ben de 126 kilocuk bir şeyim yani çok şey etme :)