Kilolu olmak = Sağlıksız, kendine saygısı olmayan birey demek. Görüntüyü geçtim; vücuduna baskı yapıyor, kendine eziyet ettiriyor. Bayır çıkacak, bir süre sonra tıkanıyor. Böyle birisi nasıl olabilir ki? Kilodan dolayı bir yakınımız öldü, dizleri taşıyamadı. Kimse "Kilo veremiyorum." demesin. Hobidi gırtlak yememek gerekiyor. Daha fazla hareket ederek herkes kilo verebilir. Genetik menetik falan sallamamak gerekiyor.
Kardeş kusura bakmada çok merak ettim, hem zeki hem sempatik bir kız senin gibi ne istediğini bilmeyen birinde ne bulmuş? Hem zeki hem sempatik kız diye bir şey mi kaldı günümüzde, Kızlar ya sadece dış görünüşlerine önem veren dışı hoş içi boş tipler ya da tripten tribe koşup insanı kanser eden tuhaf tipler, o anlattığın kız kimse bana ver numarasını boşa gitmesin senin gibi bir hödüğün yanında
Yok kardeş ne derdim olacak senle tanımam etmem, üye olma sebebim zaten bu paylaşıma cevap vermek, yandexin haber kaynağı önerilerinde gördüm konuyu ve okuyunca yorum yapmadan geçemedim, benlik bir site olmamasına rağmen yorum yapabilmek için üye oldum, mesajıma cevap verince bildirim gelip gelmeyeceini bilmedigim için de seni takibe aldım cevap var mı bakabileyım diye
36 yaşında adamsın hiç üşenmedin mi bana cevap vermek için o kadar çaba harcadın. Üstelik soruyu anlamamışsın. Adı üstünde soru zaten ben görüş belirtmiyorum. Buna rağmen beni itham etmeni cahilliğine veriyorum.
valla yalan yok üşendim ama müdahale etmeden de duramazdım, söylediğin gibi mükemmel tabiatlı bir bayansa haksızlık bu yaptığın, böyle bir konuyu açtığını, hiç tanımadığı insanların ağzına hakkında yorum yapabilme izni verdiğini bilse ne kadar üzülür , yakışıyomu senin gibi düzgün konuşan aklı başında bir insana böyle düşüncesizce hareket etmek, bak yaşca benden küçükmüşsün beni bir abin olarak kabul et ve anlatmak istediğimi bir düşün derim ben, başkalarının fikrini boşver önemli olan senin ne hissettiğin onun hakkında
Yorumları komple okursanız şişman erkek ya da kadınla birlikte olabileceğini söyleyen bir çok insan olduğunu göreceksiniz. Seçtiğim en iyi erkek ve kadın görüşlerine de bak en üstte. O zaman belki aynı görüşte olduğumuzu anlarsın.
Helal kardeş şimdi okudum tamam, dediğim gibi ben bilmiyorum siteyi ve işleyişini en iyi yorumları konu sahibinin seçebildiğini bile bilmiyodum, sen diyince yukarı çıkıp baktım ve anldım seni ben, hakkını helal et kardeşim, konuşmandaki düzgünlükten çiğ bir insan olmadığın belli zaten
Helal olsun, sorun değil. Ben seni fake sandım. Sadece beni takip edip, tek yorumun benim soruma olunca; ya benimle derdi olan biri ya da beni tanıyan biri işletiyor diye düşündüm.
Olabilir, ne olacak ki? Bana bir erkeğin kafası laızm beyni değil. Ha çok takıyorsa da dış görünüşünü ikimizi birden seferber eder kilo verdiririm ona ben.
Fitken şişmanlayan eşim olursa bırakamam tabi hastalıkta saglıkta deniyor ona yardımcı olurum kilo versin diye. Ama direk şişman biriyle tanışıp sevgili olmam. hoslanamam ondan
Sağlığına zararı var bu kadar kilonun, mesele dış görünüş değil. Kendine dikkat etmemiş bu kiloya gelmiş, önemsemiyor ki sağlığını. Öyle biriyle olamam.
Bir insanın kilosuyla yargilayacaksan sen zaten insan bile olamazsın çünkü onun vücudu onun sağlığı için kilo almıştır veya onun sağlığı için zayıflamıştır bir insanin nedenini öğrenmeden gitmek saçma
Sevmissem zayifken siskoyken de kabullenilebilir tabi zayiflatmaya da calisirim o ayri :) oteki turlu olmas :) napcam sisko erkegi :) 100 olsa neyse 150 yahu. Hobidi girtlak ye yapmis. Ayiptir ya :) :)
Bir kere 150 kilo insan: cabuk acikir, aciktiginda cok sinirlenir, yesi mi cok yer ve sonrasinda mayisip kalir nefes alamaz, 150 kilo zamanla 200 olur, ameliyat olsa olamaz, kossa kosamaz merdiveni zor cikar, cok terler, banyo yaptiktan sonra bile vucut katlarini ayri ayri kurulamasi lazim. Seker tansiyon hastaligina davetiye acar. Sperm kalitesi bozulur. Bu da cocuguna etki eder. Kari koca iliskisi acisindan olan ayip kismi hic saymiyorum duymamis ol. Bir digeri de insan donup demez mi ben kac kilo oldum diye. O kilida kilo vermiyorsa bayagi rahat biridir yani. Hastalik durumlari ayri tabi
çok samimi ve sempatik yorum yazıyorsun içten yazman beni etikledi bende hayran olmak istiyorum amacım dalga geçmek değil hayranlık uyandırıcı bir yanın var olduğu kadar da bilmece gibisin
Ben 70 Kiloyum da diğer karşı tarafında 150 kilo fazla kabul edemem. En az 80 ve 90 ve 100 kilo kadar kabul edebilirim. 150 kilo kabul edersem bile ben ona zayıflatırım.
başımıza gelmeden bilemeyiz elbetde ama sanırım ben umursamazdım, geçmişteki tecrübelerime dayanarak söylüyorum hiç tipim olmayan birine huyunu tanıdıktan sonra zil zurna aşık olmuştum
En İyi Cevaplar