Merhaba. Ben üniversitede aynı sınıfta okuduğum biriyle kısa bir süredir sevgiliydim. O benden daha önceden hoşlanıyormuş sonra ben de onunla ilgilenmeye başlayınca son 2 haftadır ilişkimiz başlamış oldu. Dün ayrıldık. Sebebi de şu: Benim bu aralar maddi sıkıntım var. Hem okuyor, hem çalışıyorum o da öyle, ama ben daha çalışmaya yeni başladığım için toparlanamadım. Bizim sınıftakiler de bir gezi düzenlemiş ben de para meseleleri yüzünden bir bahane uydurup gelmeyeceğimi söyledim. Düşündüm ki, ben gitmiyorsam sevgilim de gitmez. Hem de sadece sınıf arkadaşlarımız değil başkaları da olduğu için gitmesini istemedim. Yine de bir şey söylemedim. O da üzüldüğümü görünce konu açıldı tartıştık geleceksin, gelmen lazım dedi ben de mümkün değil dedim. Oysa maddi sıkıntılarımı biliyordu. O da ben dinlenmek istiyorum bu yüzden de gidicem dedi. Gelmiyorsan, gelemiyorsan bu senin sorunun bana yansıtma dedi. Dünden beri bunu atlatamıyorum. Ayrıldım. Ama bir yandan da fazla mı hassas davrandım diye soruyorum kendime. Ben mi abartıyorum?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uslubu yanlış olmuş gitmek isteyebilir gidebilir de ama sorunlarını bana yamsıtma cümlesi bence bitirmeye yeter.
Turkiyede kizlar tipsiz ve sorunlu
Tamam git farklı ülkelerden takıl yanı düşüncen neden umrumuzda olsun ki?
Çok özür dileyerek tipsiz diyorsun da profilin dahil ülke genelinde cinsiyetinin yakışıklılık oranından haberin var mı? Ayrıca ülkenin erkekleri de toksik ve sorunlu. Konu kapandı diye düşünüyorum iyi geceler.
Profilim ülkenin yakışıklılık oranını mi düşürüyor. Neyi ima ettin?
Ülkenin genel sorunlarından biri de okuduğunu anlamamak. Ha gayret.
Kapalı konuşmalardan hoşlanmam. Sözümü az önce 4 kelimeyle söyledim. Sana kalsa destan yazarsın bu da beni bayıyor
Okumuyor oluşun ya da anlamıyor oluşun beni ilgilendirmiyor. orada yazılan gayet açık ilkokul seviyesinde çeviri yapamam bu senin yetersizliğin. Baygınlık geçiren kendinden kaynaklı yani.
Sen beni ülkedeki diğer erkeklerle aynı kefeye koyamazsın arkadaşım. Ben senin demek istediğini anladım ama daha da açık konusmani istedim. Daha ileri gidersen sana güzel yerleştirecektim ama sen laf sokmanın derdindesin. Buralara geçebilmen zor çapınız belli zaten 😄
Kurban olayım boş yapma ya laf yerleştirecekmiş dediğimi anlamışmış aynen aynen
profilin dahil ülke genelinde cinsiyetinin yakışıklılık oranından haberin var mı?
Sen de ülkenin düşük yakışıklılık oranına dahilsin demek. Anlamış miyim ger*zekalı?
Bunu da bana aciklattiriyor. Beyinsiz
Zeka oranını da dahil et aynı korelasyonda, hakaret ettiğinde zeki de görünmüyorsun insanları küçümsediğinde yakışıklı görünmediğin gibi, bunu idrak ettiğin an hayatın güzelleşir inan bak xhzjsj
Ayrıca belirtmek isterim düşük yakışıklılık oranı diye bir şey yok yakışıklı olmayan kesim var sen oraya dahilsin. Kabul edelim bitsin olay.
Hayatin edebiyat olmuş sen git kitap falan yaz insanlari yorma hadi bacım
Sen beni istediğin kesime dahil edebilirsin bu şeyimde olmaz. Ben kendimi beğeniyor muyum? Evet. O zaman konuşacak bi şey yok
Edebiyat böyle yapılmaz yalnız xhdjs genel kültürden de kalmış olman xhxjsn gerçekten diğer erkeklere hiç benzemiyorsun sen direkt o sun xhxjsk iyi geceleeeer xhxjz
Senin kendini beğenmen gerçekleri değiştirmiyor konu kapandı.
İnsan kendini tartmadan küçümseyici yorum yapmaya görsün senin hatan bu oldu.
Ya sanane aamk benden triplere bak sanki nikahıma alacam neyin tribi bu kızım. Beni değerlendirmeye çalışıyor kuş beyniyle benden sana ekmek çıkmaz suratınıza bile tukurmuyorum kendi hayatımda onu bil. Sen başka limana yelken aç onları değerlendir falan. Kendi minicik dünyada daracik kalıbına hangileri uyuyorsa. Uzak dur benden bacım 👍😂
Kardeş sen neyin havasındasın ya xhxjsk benim yorumumun altına kemik arayan it gibi gelen sensin xhsjs lafını yiyip yiyip deliren sensin xhxjs adama tipsizsin diyorum benden ekmek çıkmaz diyor xhxjsksksbxhxjxkxncncjcjx
Ciddi söylüyorum bi laf var bilir misin xhxjsn öldüğünüzde ölü olduğunuzu bilmezsiniz bu sadece kalana zordur aynı şey s. lak olduğunuzda da geçerli xhxjxks
Instagramda okuduğu özlü sözleri buraya copy paste yapıyor 😂👍 Tamam öyleyim hadi kızım işine bak hadii😂
Ronald David laing in sözü bu arada kara cahil
Benimle aşık atma üzülürsün xhxjs ama akıllanacak gibi de değilsin zaten xhxjsk
Devam et seni bozmak aşırı hoşuma gidiyor cxhxjsjsk
Olabilir senin sözün mü. Aynı söz instagramda veya başka bi sosyal medyada yazamaz mi? Cevap? Hahahahaha😂
Kızım şansını zorlama. Benim gibi birisi senin gibi saçma sapan birine asla bakmaz. Şansın sıfır.
O yüzden konuşmayı uzatmak da anlamsız. Git başkalarıyla konuş
Abicim çirkinsin sen çirkinsin bana hitap etmiyorsun ayrıca zeka seviyen çok düşük nolur saçmalama xhxjzksks kültürsüz de bir insansın nolur kendine gel xhxjxkxxk
Yahu hitap etmiyorsam niye uzatıyorsun. Az önce de dedim git başkalarıyla konuş. Düş yakamdan. Uza
Benim yorumumun altındasın xxhjsks gidecek olan sensin xhxjsks
Tamam gittim. Bi şey yazmana gerek yok bildirim gelmesin
Bir nokta kadar değeri olmayan insanların, her cümlede ünlem olmaya kalkışmasını gülerek karşılıyorum.
Belkide senin yerine de ödeyebilir bencilllik yapıp kendisi gitmiş iyi yapmışsın ayrilmakla
İttirsin gitsin zübük