Ben mi abarttım?

Merhaba. Ben üniversitede aynı sınıfta okuduğum biriyle kısa bir süredir sevgiliydim. O benden daha önceden hoşlanıyormuş sonra ben de onunla ilgilenmeye başlayınca son 2 haftadır ilişkimiz başlamış oldu. Dün ayrıldık. Sebebi de şu: Benim bu aralar maddi sıkıntım var. Hem okuyor, hem çalışıyorum o da öyle, ama ben daha çalışmaya yeni başladığım için toparlanamadım. Bizim sınıftakiler de bir gezi düzenlemiş ben de para meseleleri yüzünden bir bahane uydurup gelmeyeceğimi söyledim. Düşündüm ki, ben gitmiyorsam sevgilim de gitmez. Hem de sadece sınıf arkadaşlarımız değil başkaları da olduğu için gitmesini istemedim. Yine de bir şey söylemedim. O da üzüldüğümü görünce konu açıldı tartıştık geleceksin, gelmen lazım dedi ben de mümkün değil dedim. Oysa maddi sıkıntılarımı biliyordu. O da ben dinlenmek istiyorum bu yüzden de gidicem dedi. Gelmiyorsan, gelemiyorsan bu senin sorunun bana yansıtma dedi. Dünden beri bunu atlatamıyorum. Ayrıldım. Ama bir yandan da fazla mı hassas davrandım diye soruyorum kendime. Ben mi abartıyorum?
Ben mi abarttım?