Merak ettiğim konulardan biri?

20 yaşındayım. Sessiz, ama arkadaş ortamında bir o kadar sosyalleşen biriyim. Övmek için söylemiyorum ama insanlar genelde bana hep güvenirler ve hep fikirlerimi önemserler. Onlar benim onlara daha olgun karar vermelerine yardım ettiklerimi, dürüst olduğumu söylerler. Ne kadar doğru bilmiyorum , ama genelde böyle. Ben güzel bir kız değilim. Yani öyle düşünüyorum, çünkü kimse bana böyle bir iltifat da bulunmadi. Ve doğrusu bunu beklemedim de. İnsan kendini güzel görmüyorsa , diğerlerinin düşüncesi çokta işe yaramıyor. Ama böyle tarif edersem yüzümü, burnu yamuk, dişleri yamuk, gözleri hafif şaşi olan biriyim. Kendimi küçümsemek değil amacım , ama gercek öyle. Arkadaşlarimsa tam tersi, çok güzeller. Gittikleri her ortamda birilerini mutlaka etkiliyorlar ve nasıl desem, çok insan hoşlanıyor onlardan. Lutfen beni yanlış anlamayın. Ben onları kıskanmiyorum ve her daim onları mutlu görmek beni de mutlu eder. Ama bazı şeyler düşündürüyor beni. Karsi tarafı etkileyen sadece guzellik mi gerçekten? Bana göre öyle. Arkadaşlarim kaç kez çıkma teklifi aldiklari halde, ben hoşlandığım insana sevgimi itiraf edemiyorum. Ergence gele bilir belki ama hep hiç tanimadigim biri tarafından sevilmeyi merak etmişim. Bunu yaşamam için illa güzel mi olmam gerekiyor?
Merak ettiğim konulardan biri?