böyle bir durum sevgiliyken yaşıyorum kendisi aslında beni çevresine dahil ediyor ve bundan memnunum arkadaşlarını tanıyorum bana karşı tutumlarina bakıyorum kimseyi kimseden uzaklastiramam tabi ki haddime değil hoşlanmazsam erkek arkadaşıma belirtirim o ortama girmem o da ona göre hareket eder zaten.
Dahil olurum tabiki hatta bu teklifle gelse bana gerçekten değer vermeye başladığını özel olduğumu hissederim çok mutlu olurum. Bu sayede de onu daha iyi tanımış olacağımı da düşünürüm. Bence bir kızın da bir erkeğin de arkadaş ortamı olmalı eğlenip gülebilmeli sosyal varlıklarız sonuçta. Gerekli mesafe ve seviye korunduktan sonra birbirimizin arkadaşlarıyla bir arada olmanın artısı olur, eksisi olmaz.
Çok seviyorsam, onu incelemek amacıyla çevresiyle yakın bir bağlantı kurmaya çalışırım. Sonra yavaş yavaş sevdiğim çocuk hakkında çevresinden bilgiler toplamaya başlarım. Geçekten sevmişsem asla vazgeçmem. <3 :) #TauredKraliçesi <3 <3 <3
Hayat mottosu az insan çok huzur olan biri olarak; hoşlandığım kişinin çevresine dahil olmayı pek istemem açıkçası. Haa nezeket icabı bir masada tanışılır, sohbet edilir o ayrı mevzu ama onun arkadaşları ile samimiyet kurmam..
Niye uzaklaştırayım canım. Onu gerçekten seviyorsam onu mutlu eden insanlardan uzaklaşmaya zorlamamalıyım. Dahil olamasam bile benim için çevresini bırakmasını isteyemem. Birini seviyorsan onun mutluluğunu düşünürsün
Eğer kendisi davet edip tanıştırıyorsa katılırım ama kafa yapılarımız uyuşmuyorsa sürekli görüşmem. Harici olarak çevresini kısıtlayıp da görüşmemesi gibi bir durum yaratmam. Her insanın kişisel alanı ve çevresi olması gerekir.
Sanırım ilk yapacağım şey o olurdu. Arkadaşlarını tanıyıp, kankam yapmak😅. Hem, O arkadaşları ile çıkarken aklım onda kalmazdı birlikte çıkardık. Hemde Birlikte eğleneceğimiz zamanımız daha çok olurdu.
Arkadaş ortamını asla uzaklaştırmam istemem. O kadar da değil.. Onun ortamına girsem beni aradan çıkarmak icin tezgah net kurarlar.. İnsanoglu boyle bir şey. Kendı cıkarlarını düşünür.
Arkadaş çevreme tanıtamayacağım, ya da arkadaş çevresinden haz etmeyeceğim biri ile bırak sevgili olmayı, ONS olayına dahi girmem... İnsan kalitesinin turnusolüdür arkadaş çevresi...
Sevgilim dediğim, ciddi niyetle yaklaştığım kişi başka erkeklerle vıcık vıcık olamaz. Kız arkadaşlarıyla da çok ısrar ederse tanışırım ama samimi olmam ya da vakit geçirmem
Kesinlikle olurum. Arkadaş çevresine hakim olursam nasıl bir çevresi olduğunu da bizzat yakından görmüş olurum. Çapkın, sıkıntılı tiplerle ortamı var mı, yok mu bilmem lehime olur.
Mutlu bı ilişkiniz varsa o ortama girerseniz anasını * ilişkinizin kendi ortamınada sokmayacaksın en güvendiğin kişiler haricinde. Gerçi ne oluyorsa en güvendiklerin de oluyor mümkünse kimseyle muhattap olmayın
net olurum, bütün arkadaşları benim hakkımda konuşsun ve aklından çıkmayayım. Ayrıca hepsine cidden iyi davranırım ki hoşlandığım kişi benim hakkımda bir şey sorduğunda iyi anlatsınlar.
Arkadaşlarıyla tanışmak daha mantıklı geliyor bana en azından ortamını görmüş olursun ve bence bir erkeğin arkadaşları ilişkisi için büyük bir etken.. evet çok saçma ama maalesef doğrular bunlar
Ben herkese karşı mütevazı davranırım bakarım ve gözlemlerim eğer karşı taraftan iyi sinyal almıyorsam görüşmeyi dewam ettirmem kendim için söylemem gerekirse..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınların sadece pic erkek sevdiğini bilir uzak dururum...