erkek arkadaşa evlilik teklifi etsem mi etmesem mi 5 yıldır beraberiz
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yorumların hepsini okudum hep olumsuz bazıları et değişiklik olur demiş bazıları da olumsuz hayır canım erkek teklif eder kadın hiç teklif eder mi demiş öyle şey olur mu bence hangi devirde yaşıyoruz belki adamın cesareti yok hoşuna gidecek sen de o elektriği oluyorsan cesaret et hiç durma teklif et gitsin ama bence romantik bir akşam yemeği eşliğinde yapmalısın ikide alyans al güzel bir sürpriz yap romantik bir kadın gibisi yoktur bence o da seni seviyor ve değer veriyorsa hoşuna gidecektir bence 💖
Teşekkürler
5 yılını nasıl geçirdiğini sen biliyosun. eğer buna değer bir hareket göreceksen yapmalısın. yoksa üzülürsün. Beklentini yüksek tutmadan bir şey yapabilirsin. Kadını erkeği yok bence. Ama erkekler kadının evet diyeceğine emin olduğu anda ediyor. Bundan emin misin?
sen evlenme teklif etme ama lafı evlilğe getir ;)
şöyle bir gerçek var bazı erkekler bazı kadınlarla iyi anlaşır sevgili olarak free cinsellik olur ama evlilik düşünmez eninde sonunda erkek ilişkiyi sonlandırır buna dikkat et
acaba seni oyalıyor mu?
Çünkü evlilik teklifini erkek eder. Yani neden erkek eder biliyor musunuz? Yarın birgün erkeğin kıza ilgisi azalıyor, ve ben senle evlenmek istemedim bile diyebiliyor. Sen bana teklif ettin diyor
Cevap
46Cevap
Et amaaan atın ölümü arpadan olsun boş ver jxjdjxj
Bence et. Tabuları yıkarsın. Kadınlar her şeyi yapabilecek güçte ve teklifte edebilir. Sonuç olarak bu cinsiyet değil, istek meselesi.
Erkek edecek diye bir kural yok, istiyorsan durma ve teklif et. Tabuları yıkma zamanı sence de gelmedi mi? Ama sana tavsiyem bunu halka açık bir yerde sakın yapma, ne olursa olsun hoş bir davranış değil.
eğer mutlu olucaksan
mizaçlar uyuşuyorsa 10 yıl sonra seni reddetmiş olsa bile lan onun için değerdi be diceksen bence kaçırma hayata bir kere geliyorsun en doğru kişi en doğru zaman en doğru yerde olduğunda yakalıcaksın
Bence etme, ya erkek arkadaşın etmeli ya da bu konuyu açmalısın ve bir noktaya getirmeli. Yani sen niyetini belli et. Ha kadının teklif etmesi yanlış bir şey değil ama ne bileyim niyetini öğrensen daha iyi sanki.
Bir erkek gerçekten sevdiği kadinla bir ömür beraber olmak ister ve erkeğin gerçekten sevdiğinin kanitida evliliğe ilk adimi atmasidir zaten kizlar sever ama evlilik teklifi saçma olur bence konusunu açabilirsin ama teklif değil
İyi güzel hoşta o neden etmemiş ki sizce bir sorun olabilir mi bu durumda iyi düşünün? Etmekse tabiki edebilirsiniz ama karşıdan neden böyle jir hamle gelmemiş 5 yıldır
edilir edilmez kararsız kaldım ama neden etmediğini anlamak lazım belki maddi olarak daha hazır değildir biraz bilgi alabilsek daha iyi bir seçim yapardık...
ilişkiyi bitirmeyi teklif et.. şahsileştirmeden sebebiyle... evlenirse devam evlenmezse kurtuluş olur :d
bu bi tavsiyedir öneridir.
et tabi ya boş ver sen diğerlerini yok illa erkek etmek zorundaymış böyle bir zorunluluk yok istersen et
Hayir sacma değil soyle ki peygamber efendimize evlilik teklifi esinden gelmisti. Bu çok guzel bir ornektir. Kadin da evlenme istegini belirtebilir
Sen ediyomuş gibi şakasına takıl tepkisini gör
Ona ya evlilik teklifini kızlar etse ne düşünürdün de Bugun bi arkadasım böyle bi soru sordu sevgilisine de Bende sana sorayim de
Eğer zamanı geldiğini düşünüyorsan ve o da öyle düşünüyorsa tabii ki evlenme teklifi edebilirsin
Et etme diyemem de. İçinden geliyorsa saçma bir tarafı yok. Neden saçma olsun.
Nerede duyulmuş kadının erkeğe evlilik teklifi yapmışlı, sende! Kendine gel
Kesinlikle etmelisin 5 yıl az değil hatta geç ⏰ kalmışınız
Soruya evet diyenlerin hayır, hayır diyenlerin evet demek istediği gerçeği.
Güzel bir davranış olur.
Evlenmek istiyor isen et teklifini
Evet tabi ki toplumsal tabuları yıkın. Yenge elif Polat abiye evlilik teklifi etmişti.
Niye edilmesin ki, tabuları kıralım bir zahmet , hep erkeklerden beklemeyelim bu tarz incelikleri
Hayır ya sen niye ediyorsun. İmali ol. Kendisi eder beraber yaşıyorsan imalı davranışlarda bulun.
İşte benim istediğim kız tarzı 😍 herkes de tutturmuş yok kızlar teklif etmez diyip duruyor 😍😍😍😍
Olabilir. Hep erkekler teklif edecek diye bir şey yok.
Evlenmek istemiyor olabilir, etme. İlişkiyi de mahvetme.
et bence, hep erkekler mi edecek şu algıyı yık ve gerçekten kadının erkeğin eşit olduğunu göster.
Saçma değil ama bir kızın evlenme teklifi etmesi de absürt bea...
Beş yıl çokmuş neyi beklediniz ki iki yıl da bilemedin üç yıl da evlenmiş olmalı insan o kadar uzayınca sıkılır insan.
Tabi ki edebilirsiniz. Niyeti ciddi ise kabul eder elbet, değilse dostça konuşmaya devam edersiniz.
etme bence 5 yıldır niye bekliyor da teklif etmiyor birde senden bekliyor demekki hazır değil evliliğe. şimdi sen teklif etsen ayıp etmemek için evet diyecek
Erkekler etsin diye bi kural mı var kimseye bakma seviyorsan et gitsin sonuçta kim için adım attığın önemli değil mi?
Sen kizin biraz o seni istesin biraz kız gibi davran
Bu zamana kadar o galiba hazır değil hazır olsa o teklif ederdi zaten
Et bence ben bile aldım
O sığır ne yapıyor bu Arada
Edin
Evlilik niyetiniz yoksa etme ayrılabilir
Hayır beş yıldır o neyi bekliyor
Kaç yaşındasın eğitim durumunuz ne
Edebilirsin tabii neden olmasın.
Bide bayıl istersen feriha
bu gune kadar nedn etmedın
Edebilirsin. 5 yil dile kolay.
Hep bizmi edicez sizde edin
Hayır neden saçma olsun değişik olur ne güzel 🫠❤️
Birbirinizi seviyorsanız teklif et tabi
Bu sizin ilk sevgiliniz mi
5 senelik evlilik dışı/ öncesi ilişki mi olur yaf
Kendi aranızda edebilirsiniz
Bir erkek fatmalık sen yap.
5 yıldır etmediyse, bu mod onu tatmin ediyordur
erkek eder saçmalıyorsun
Neresi saçma? Sadece erkekler eder diye bi kural mi var?
5 yıldır o edememiş, sen niye ediyorsun
Az önce yazdım okumadın mi 😂😂
Sevisoyorsanız et bence
Sen bence ondan umudu kes
Mutlu olacagini dusunuyorsan teklif etmelisin
Saçmalama.
edebilirsin
Bende evlenme teklifi etmıstım et normal
Yani o etmeli bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?