Erkek arkadaşım tam olarak böyle biri. Sizce evlilik teklifini kabul edip evlenmeli miyim?

İlişkimizin ilk ayında sosyal öedyada başka kızlara iltifat ettiğini gördüm mesajlarda. Ayrılmak istediğimde daha ilişkimiz yeni, ciddi bir şey yok diye öylesine yazdım onları dedi. Beni ikna etti ilişkiye devam ettik ama ben zaman için farklı davranışlarından dolayı da karşı cinse zaafı olduğunu anladım. onun dışında farklı konularda yalanlarını yakaladım. Bir ayrıl bir barış ilişkimiz 1,5 yıldır devam ediyor. Genelde ben gerginlik yaratıyorum. Güvenim sarıldığı için. 1 gün iyiysek 6 gün kötüyüz. Terk ediyorum tekrar geliyorım. Yani resmen dengemi yitirdim. Ama o hep bana sabredyor, tahammül ediyor. Tüm dengesizliğimr rağmen gel evlenelim her şey kapansın bitsin yeni bir hayatımız olsun diyor. Hep alttan alıyor. Başkası olsa benim o hakaretlerime, terk edişlerime asla katlanmazdı ama o benden hiç vazgeçmedi. Sizce evlenmeli miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Erkek arkadaşım tam olarak böyle biri. Sizce evlilik teklifini kabul edip evlenmeli miyim?