Her hiyarim var diyene tuzla koşuyorum neden böyleyim ben?

İlgi manyağı değilim ilgi göstersinler degilmderdim farklı insanlarla takılmak hoşuma gidiyor geçici iliskilerin peşinden koşmak ama tamamen vakit kaybı ama ben kendimi frenleyemiuorum mesela bir barda bile biriyle tanışıp biseyler yapabiliyorum cinsellik olarak anlaşılmasın ama öpüşmek basit geliyor mesela opusuyorum herhangibir erkekle ve şu an benim sevgilim var daha kötüsü kendime hakim olamıyorum nedeni ne olabilir sizce eskiden böyle degildim kimse böyle doğmaz yargılamayin lütfen sevgilimi aldatmak istemiyorum ama aldatirken buluyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ya başlığı ilgi çeksin diye öyle koydum ama lütfen ciddi cevap verin 😔😔sevgilimi aldatmak istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ya rüyamda bile bir erkeklebirlikteydim uyuyorduk ama sarılıp bide liseliydi kendimden utandım annesi babası falan vardı neden böyle şeyler görüyorum başka erkekleri falan aslında bir tanidigimizin oğlu var işte liseli onun doğum gününe gidiyordum rüyamda sinra onun arkadaşı yanımdan ayrilmadi falan hoşlandım bende rüyamda bile libidoma engel olamıyorum
Her hiyarim var diyene tuzla koşuyorum neden böyleyim ben?