Arkadaşlar başıma böyle bir şey geldi yardımcı olur musunuz?

Küçük bir ilçede yaşıyoruz. Eşim çalışıyor bende oğlumla boş vakitlerimde parka giderim oğlum çok hareketli ve ona iyi davrananlara karşı çok sıcakkanlı. Bazı çocuklar çekimser olur. Neyse esas konu şu park görevlisi oğlumu çok sevdi hani adam babam yaşında buralı misiniz vs konu açıldı evet falan babamın arkadaşı çıktı. Babamın arkadaşı sonuçta demi babam yaşında adam birde çocuğu yokmuş oğluma çok yakın davrandı çok ilgilendi bı süre sonra eve gittik adam yine gelin vs dedi hı inşallah abi dedim. Aradan 1 hafta geçti bayram vs yine gittik adamın evi yakın baktım geliyor oğluma sarıldı bana hal hatır sormalar ama sanki kırk yıllık ahbabim gibi ve insanlar da bize bakıyor ben baya mesaferli duruyorum oğlumu aldı salıncağa götürdü niye gelmediniz o günden sonra dedi 🤷 hala kötü niyet düşünmüyorum olur diyorum çocuğu yok seviyo çocukları olabilir. Neyse sonra çocuğa bana gitmiş biseyelr almış gelmiş markketten. Babama söyledim babam hani Yok o adam öyle biri değil dedi bana. Tamam yine ben kötü niyetliyim eyvallah. Peki bana arkadaşlık isteğini göndermesi nedir arkadaşlar? Yine mi ben kötü niyetliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar adam mesaj attı aynı bu şekilde yarın oğlunla parka gel kankami çok özledim 😒
Arkadaşlar başıma böyle bir şey geldi yardımcı olur musunuz?