Elim ayağım titriyor. Alttan aldıkça tepeme binmeye başladı. Biriktirip biriktirip yüzüne kustum bugün benden sinirlisi yok. 2 saattir görüldü yazıyor paşa paşa yazacak ama gerçekten bi birliktelik görmüyorum. Ayrılık yakın değil mi
Güncellemeler
+1 yıl
Nasil bişey biliyo musunuz. Anadoluda bi laf var deveye diken adama zken yararmis diye o hesap actirdi agzimi bak
Sevgiliniz aptal yerine koyduğu zaman ve küfürler ettigi zaman nasıl davranıyorsunuz?
Seni kırmaktan çekinmeyen insana neden alttan alıyordun çizgini bozma kendine saygısızlık etme kimsenin senden daha değerli olmadığını kafana yer edinirsen kimse seni uzemez
Sevgili nasıl küfürlü konuşur anlam veremiyorum! Herkes haddini bilecek bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Küfrü kendisine etmiş sayar asla cevap vermem ne telefonuna ne mesajına Bundan ağır hakaret te olmaz Ben seni insan yerine koymuyorum tinlamiyorium demek olur
Ben sadece bekliyorum. Farkinda değil vazgecmem sanıyor. Aynısını yaşatmak istiyorum sadece asktan falab vazgectim ben de onun gibi takilicam delirtti beni ahahshsg
Açık giyiniyorum zaten karisacak oldu bi kere bi daha yeltenmedi. Ben bagirdikca akillaniyor o zaman da iliski kalmıyor ortada mk hic mi adam akilli sohbet etmeyelim anlamiyor 22lil ergen
Yaa birini bulmak degil derdim. Ömrümün son nefesine kadar da tek yaşarım. Ben bilmiyor muyum bi gün onla bi gün bunla. Ama adamakilli bi sey istedik ya batar ka. penin ogluna
Seninde ağzın fazla bozuk ama bence. Çok değer vermişssin ama karşılığında küfür yemissin haala kendini yoruyorsun sunu yapsam bunu yapsam gerek var mı?
Şiddet de uyguluyor. Herkesin içinde bagirdigini sus baska yere gidelim dememe rağmen ben ne yapacagimi biliyorum bana akil öğretme demesini de duydum onun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Alttan almaya da devam ettiğin sürece değişmeyecek :) sen neye izin verirsen o olur
Böyle bir şey olmasına asla izin vermem hepsinden önce onun bana saygısı olacak yoksa bitsin başkasına havlasin köpek
Seni kırmaktan çekinmeyen insana neden alttan alıyordun çizgini bozma kendine saygısızlık etme kimsenin senden daha değerli olmadığını kafana yer edinirsen kimse seni uzemez
O tip biri anında eski sevgilim konumuna geçer net!
Sevgili nasıl küfürlü konuşur anlam veremiyorum!
Herkes haddini bilecek bence
Küfrü kendisine etmiş sayar asla cevap vermem ne telefonuna ne mesajına
Bundan ağır hakaret te olmaz
Ben seni insan yerine koymuyorum tinlamiyorium demek olur
sana küfür eden bırıyse ayrıl zaten kendıne saygın olsun
Ayrılmak için ne bekliyosun
Burnumun surtmesini. Öyle akillaniyorum huyum kurusun
Off senle dalga geçiyor sonra sana 2 özür dilerim hayatım bebeğim sende dönüyorsun sonra tekrar dalga geçiyor yazık sana ne diyim.
Ben sadece bekliyorum. Farkinda değil vazgecmem sanıyor. Aynısını yaşatmak istiyorum sadece asktan falab vazgectim ben de onun gibi takilicam delirtti beni ahahshsg
AÇIK giyin dışarı çık delirt sende. Erkeklerin zaaf noktası 1 hatta icki kullanıyorsun barda felan resimler at zaten kudurur
Açık giyiniyorum zaten karisacak oldu bi kere bi daha yeltenmedi. Ben bagirdikca akillaniyor o zaman da iliski kalmıyor ortada mk hic mi adam akilli sohbet etmeyelim anlamiyor 22lil ergen
İnsanın yaşı değil de konuşma tarzı onemli 22 cok kücük bir yaş değil
Sen de de ne öfke varmış be ben gaza getirdikçe daha çok sinirleniyorsun :D Ama cidden ayrıl uğraşma değmez hayat güzel birilerini bulmak basit
Yaa birini bulmak degil derdim. Ömrümün son nefesine kadar da tek yaşarım. Ben bilmiyor muyum bi gün onla bi gün bunla. Ama adamakilli bi sey istedik ya batar ka. penin ogluna
Seninde ağzın fazla bozuk ama bence. Çok değer vermişssin ama karşılığında küfür yemissin haala kendini yoruyorsun sunu yapsam bunu yapsam gerek var mı?
Benim agzimi bozdu ben tek kelime hakaret etmedim ona simdiye kadar birak da agiz tadiyla sinirlenyim
Sana karışmıyorum zaten tabutuna son çiviyi çak artık.
Öf çekilmez bu saatten sonra
Ayrıl kardeş en iyisi.
Kendind saygin varsa ayril degmez
Simdye kadar ayrilmadiysan zaten
Sevgilin sana küfürler mi ediyor?
Evet sinir aninda da degil hani. Bildiğin sinir ve ruh hastasi ama sevdigine inanmak istedigim için birlikteyim
Saygı yoksa ilişki yürümezz küfür etmekte nedir
Şiddet de uyguluyor. Herkesin içinde bagirdigini sus baska yere gidelim dememe rağmen ben ne yapacagimi biliyorum bana akil öğretme demesini de duydum onun
Sorun bende bende cidden bende
şeysine gecir depigi kivransin
Doğru düşünüyorsun knk çok uzun sürmez gibi
Ayrıl
Ayrıl sen de
Yazık olmuş sana.