2 ay sonra düğünüm var (buradan tanışmıştık 2 yıl arkadaşlık + 5 yıldır sevgiliyiz.) ama sanırım ben evlilik insanı değilim. Hevesim kaçıyor git gide. Babam gibi bir eş istemiyordum ama nişanlımla işler ciddileştikçe babama benzediğini hissetmeye başladım. Freudun bununla ilgili teorileri var sanırım gerçek ve bu yüzden evlilik beni korkutmaya başladı. Özgür takılmak daha cazip gibi gelmeye başladı. Aslında ben yurt dışına gidip kariyer vs yapacaktım ama çok aşık olunca hepsinden vazgeçtim. Evlenelim diye ısrar ettim ama simdi de şüphelerim var. Ne yapsam bilemiyorum kafam karışık
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok iyi düşün Evlilik ciddi bir iştir
Yapması zor yıkması kolay sonrası hep psikolojik bir olay Toparlanması zor olur
Eğer kafanızda çok soru varsa Baştan o sorulara cvp bulun
Çok doğru ama emin olmak bile zor. En iyisi ben bu durumu nisanlımla konusmak
Nişanlınla direkt böyle konuşma Tart yani bişey söyle çaktırmadan tepkilerini gör feedbacklerine bak 😃 İlişkiin nasıl buna bak Tabii zamanı iyi kullan
Ohoo tartıştık bile ama baktım ben kavga çıkacak yazmadım konuşmadık soğuk yaptım oda az takıldı uyudu. Biraz açık olucam ben babamın huylarını biraz saklıyordum hatta bana bir kere bir sey dedi ağlamaklı oldum çok üzülüp özür dilemişti filan simdi anlatıcam her seyi açık açık olmuyorsa da vazgeceelim dicem böyle gitmez yani
Hayırlısı olsun Dedim ya Evlilik zor iş Geri dönüşü başlangıcı her safhası zor
Aşırı zor ama evlenmek de zor evlenmemek de zor
Damdan düştüm bi kere halden anlarım Evlendim boşandım O yüzden bu söylediklerimi iyi düşün İşiniz aşınız olsun aile dengesi çok önemli Herşeyi ile hayatınızda olacak evleneceginiz kişi O yüzden o adımı atarken dikkat etmek gerek
Belli oluyor zaten tavsiyeler özel değilse sizdeki sorun neydi? Bize maddi konular etki etti biraz
Özeldi burdan yazmak istemiyorum Ama eşimin anne baskısı, şehir dışında diye alışamamak, türlü türlü bahaneler bi süre sonra karşı tarafı ister istemez yoruyordu Çok özel nedenlerde var Ben maddeye takılmadım Sonuçta aç yatmıyorsun O yüzden maneviyat huzur mutlulyk anlaşmak cinsel uyuma odaklanın
Ben de simdi onların iline gitcm 5 saat uzaklıkta aileme sorun yapmadım olmaz da zaten evlenmesem de uzakta yasıcaktım ailemden maddiyat sorun değil benim için hatta biz Nisan yaptığımızda işi yoktu yeni girdi ama sorun laf söylemesi bir sey alıcaz düğün için ne gerek var niye alıyoruz çok saçma. Gelinlik almıyorum ben ablasınınkini giycem kına elbisesi de 1000 tl ok mol dedi simdi laf ediyor ben de kendim alıcam onu artık kaf edince
Çok söyleniyor yani babam yatakodası takımını almak istemedi. Kendi çeyizimi bile ben aldım zaten ama bunun lafını yedim kaç defa. Hayır bir de bu eşyaların borcunu beraber ödücez ama yinede laf carpıyor soğumaya basladım cidden midem bulanıyor
Bu kadar kendinden vaz gecme Kendini düşün Olmuyorsa hiç zorlama Bence daha kötü sonuçlarla karşılaşmadan iyice düşün taşın Ailenden kaçmak için daha kötü bir şey yaşama
Kaderini sen yazıcaksın bence evlenme.
Siz evlendiniz mi
Emin ol freudun teorileri gerçek dediğin gibi
Evet gerçek ben babamdan kaçmak için evleniyorum birazda aslında evlenme planım yoktu üniyi iyi bölümü okıdum tek motivasyonum ayrı bir hayat yaşamak çok şükür bu gücü elde ettim de ama aşık olunca evlenmek istedim ama evlendiğim kişi son zamanlarda babama benzemeye basladı bu biraz babamla tanıstıktan sonrada oldu hatta babamın suçu ama ne olursa olsun erken ortaya çıktığonı dusunuyorum
Heycanlısın ondan böyle şeyleri yaşaman çok normal
Gram heyecanım yok hatta herkes cok şaşırıyor
Bilemiyecem kankacım
boş ver hayallerini yaşa git yurt dışına
Gitcem de ne bilim ben yengeç burcuyum kesin sonra yine evlilik kafasına girerim.
Ahaha bende
Keşke biraz evli biraz bekar yaşama sansımız olsa ahhshdjdh sıkılınca evli sıkılınca bekar
Kız Allah seni jdjxsjc
Zor olucak ama vazgeç evlilikten.
Eğer çok bunalırsam zor olmaz ama nisanlımı bırakırsam bir daha bu işlere girmem
Girme. Kariyer daha önemli
Ben zaten okulu vs biitirdim akademi düşünüyorum evlenince onları da yaparım yani kariyerim zaten oluyor ama yengec burcuyum ben evliliğe de yatkınım şimdi vazgecsem ilerde isterim. O zamsn ne yapcam ki
Şu an istemiyorsun? Yemekten tuzu mu çıkarmak daha imkanlı, yoksa tuzu az atıp eksikse sonradan üzerine ilave etmek mi? Şu an evlenmen yemekten tuzu çıkarmaya çalışmak gibi olacak
Su an istiyorum evlenmeyi ama ilerisi korkutuyor. Eğer karşımda babam gibi birini görürsem soğurum ve boşanırım. Bugün bir olay yaşadık sevgim %30 azaldı shkdkf en iyisi ben yaşayıp pna göre karar vereyim
OK. Dikkat et baby
😍
Aklın varsa bu siteden evlenme
Niye hskd
Çok sevgili takıldım burdan sayısı yok sonunda biriyle evlendim çok şükür boşanıyom anlıcan zaman kaybı mk
Kaç yıldan sonra evlendiniz
Ne yılı? gün. Benim beynimi sıkeyim
Knk troll musun
Olmadığıma yemin edebilirim uyarı sadece anasını sıkim bende dahil burası ruh hastası topluluğu
Gaksjkd normal mi sence 6 ay bekler insan en azından
Ne bilim mk sanal sekss gibi hara hura evlendim jfjfsk
nişanlın nasıl ki
İyi biri herkes çok seviuor hatta benden çok sevdiler ama maddi konular girdikçe babama dönüştü benim babam gıcıkbiraz ben herseyimi kendim aldım tüm eşyalarımı yatakodasınıda karsı tarafa aldırıyor normalde kız tarafı alır ama onlar ev aldığı için ev esyasını zaten ortak ödücez düğünden sonra ben de çalışıyorum zaten öğretmenim ama çok konuşuyor biraz laçkalaştık bu konuda ve rahatsız olmaya basladım
sence çözülebilecek bir mesele mi bu arada meslekdaşımı görmeme sevindim
Biz simdiye kadar hiç ayrılmadık hatta ayrılma aşamasına bile gelmedik konuşsak çözülür ama şimdilik çözülmesini istemiyorum evlendikten sonra daha kötü olursa diye korkum var. Bu arada brans ne benim okul öncesi öğretmenliği
gizlisiniz ama yorum dışı yazsam sorun olur mu branşımı falan
Önemli değil ya bizim brans değil galiba 😊
olsun konuşmak isterim :)
KS mi tanıştınız
Evet 2016 yılıydı galiba