Ciddi bir konu lütfen erkek arkadaşım konsomartislik yapmamı teklif ediyor ama gitmelimiyim?

Yargılamadan okuyun lütfen. Ben evden kesin olarak ayrılmaya karar verdim. 19 yaşıma giricem yakında. Mezuna kaldım üni. Kazanamadım. Aile içindede sürekli bir tartışma ve kavga annemle babam kavga ediyor babam annemle beni dövüyor bunun için anneanneme gidiyoruz ama annem tekrar babamla barışıyor 2 ay sonra geri dönüyoruz eve. hep böyle düzenli bir hayatım yok. Babam sosyal medya açmama bile kızıyor. Herneyse benim 8 aydır bir erkek arkadaşım var. Ona bu durumu anlattım. Erkek arkadaşım Ankara 'da sevilen bir insan o 23 yaşında. Bana bir teklifte bulundu. Konsomatrislik yaparsan günde 1000 tl kazanırsın. 25-30 yaşlarına geldiğindede çok fazla paran olmuş olacak diyor. Gelirsen sana sahip çıkarım birlikte yaşarız diyor. Bu fikir aklıma yatıyor çünkü bana sahip çıkabilecek biri. Sana ilerleyen zamanlarda bir butikte açarız gelirin olur istersen bu işi yapmazsın diyor. Ve o çok zengin bazen İstanbul'a geldiğinde boğazda yemekler, görülmemiş kahvaltılar. Tabi parası içinde değil onu seviyorum gerçekten, oda seni yaşatırım diyor. Ne yapmalıyım?
Ciddi bir konu lütfen erkek arkadaşım konsomartislik yapmamı teklif ediyor ama gitmelimiyim?