Sıcacık sarılma, sevgi dolu bakışlar, ince ince planlanarak yapılmış küçük sürprizler, ince ince planlanmadan da yapılmış her türlü sürpriz ve daha uzayıp giden bir liste sevgiliden alınmış en güzel hediyedir.. Ee zaten kötü de olsa güzeldir.. Çünkü sevgiliden alınmıştır.. #54srp
Manevi olarak alınan en güzel hediye onun sana sevgisini ve hissettirdiği değer diyebilirim. Kötü günlerde ya da tartışma anlarında yüzüne bakarak yaptı sıcacık bir gülümseme o an dünyada alabileceği en güzel hediyelerin başında geliyor. Zaten de bana göre olması gereken bu maddiyat bir yere kadar bir yerden sonra onun da hiçbir anlamı kalmıyor. Çünkü ilişkileri anlamlı kılan samimiyetin ve içtenliğin ta kendisi.
onun sevgisi ilgisi değeri sadakati güveni merhameti hoş sohbeti sesi gülüşü bakışı dokunuşu sarılışı göz göze gelişi sayamayacağım onca manevi şey daha... maddiyata dayalı en ala lüks şeyler olsa saydıklarım olmasa boş
Benim aldığım en güzel hediye ortak hesap açmaktı. Birlikte biriktirip tatil yapmıştık. Ne kadar mutlu olmuştuk o ufacık kaçamaktan. Şimdi 7 yıldızlı otelde o keyif olmaz bence
Seni düşünüp emek vererek ortaya çıkardığı bir hediye.. Ahşap kapaklı bir defterin her sayfasına bana olan hislerini yazmıştı. Aldığım en güzel hediye buydu..
maddi şeyler değil de tamamen kendi emeğiyle olan, üzerine düşünülmüş uğraş verilerek yapılan ufak şeyler çok pahalı ve kıymetli hediyelerden daha değerli bence