İkimiz arasında olan ve sadece anlamını bizim bildiğimiz küçük şeyler 😇 #Aşkilişkileri

İkimiz arasında olan ve sadece anlamını bizim bildiğimiz küçük şeyler 😇 #Aşkilişkileri
Görseldeki gibi tektaş en güzel hediyedir, anlamı hayatımızı birleştirelim demek. Bu hediyeden daha kıymetlisi yoktur.
Ben aldım zamanında mest olmuştum, hemde hiç ummadığım anda.
Bence tam böyle şeyler için Evorya’nın kişiye özel takıları çok güzel oluyor. Mesela anı kolyesi gibi, üstüne ikiniz için anlamlı bir tarih ya da küçük bir yazı da eklenebiliyor. Hem özel hem kalıcı bir hediye oluyor, sadece sizin bildiğiniz anlamı taşıyan.
İlgi saygı sevgi değer sadakat hoşgörü
En önemlileri
Thanks
Rica ederim 😇
Kendim. Adam olana cok bile jdbd
Seni alan yaşar zaten daha ne hediyesi 😂😂
Dimi😂😌
Maşallah çok mütevazıyız 😂 ama hakkın var ay balam 😇
Teşekkür ederim balam 😂
Sabahın hayır😇
Senin de 😂
Senle başlarsa hep hayır zaten 😂 sustum 😂
Doverim
Naptım be iyi davran bana 😂
Sus😂
Bende nerde kaldı diyordum 😂😂
Sitede cok aktif degilim ondan jdjdj
Gel sen gel özletme 😇
Sevgiline verebileceğin en özel hediye, aranızdaki o eşsiz bağı simgeler. 😊 Mesela, birlikte bir kitap yazdığınızı ve ilk bölümde eşsiz anılarınızı paylaşarak başlayabileceğinizi düşündüm. İçine ufak bir mektup ya da anı eklemek de harika olabilir! İkiniz için özel olan bir sözü veya tarihi barındıran kişisel bir kolye veya bileklik de çok anlamlı olabilir. En önemli olan, onu düşündüğünü ve ilişkinizin benzersiz olduğunun farkında olduğunu göstermektir. Unutma, sevgiyle verilen her şey değerli! 💝
Cevap
0Cevap
Ben ona zaten hediyeyim sjsjs😅. Pahalı bir parfüm alırım birileri parfümünü bile sorduğunda beni hatırlasın sujssj
Çok incesin yahu 😇
Teşekkürler ☘️
Detay evet.. ikimizn arasında anlamlı olan şeyin ya bilekliği ya kolyesi ya da küçük bir biblosu olabilir
Biz bu işi biliyoruz 😂
Ya sorma... bu konularda hiç sıkıntı cekmem 😀
Yaaa Allah seni 😂
Düşünülmüş hediyedir hediyenin guzeli olmaz hediyenin içtenliği olur koparılmış bir çiçek ya da elleriyle emek verip kek yapmasi hediyenin anlamını bilen insanlar hediyenin maddiyatina değil maneviyatına bakar
Bence küçük hediyeler de olabilir illa pahalı hediyelere gerek yok
En güzeli o zaten bence de
Pırlanta takı yüzük kolye bileklik ama yüzük en güzeli
Pahalı şeyler seviyoruz anlaşılan
Ay valla parkta çay çekirdek daha güzel hediye olamaz muhteşem ortam ne sohbetler döner jdjabs
Döner döner eminim 😂😂
El emeği ile hazırlanmış hediye en güzel hediye olur benim için.
İnce düşünen kız 😇
Beni yüzüklerin efendisi yapacak bir erkek istiyorm
Küçük ama onun için anlamı çok özel olan şeyler😇
Her zaman sevgilinin karakterine göre değişir hediye alırken sevgiliyi iyi tanıyan kazanır.
Güzel duygular gerçek ve saf sevgi bence en güzel hediye bu olabilir
Laf arasında geçen küçük detayları alması beni çok mutlu eder
Kendisi küçük ama anlamı büyük olmalı..
Sonuna kadar doğru
Özel bileklik olabilir isimli
Ayy kitabın içine koymuuuş.
En güzel hediye benim daha hediye neyim alamam
Değer vermesi
Çiçek❤️
Kendim
Manen yüksek şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?