Evlilik yolunda giden bir ilişkide ayrılınca küçük hediyeler dışında yüzük, bilezik, küpe vb geri verilmeli midir?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nişanlı vs ise belki yüzük vs gibi şeyler geri verilebilir ama onun dışında hediye edilen şeyin istenilmesi bana oldukça tuhaf geliyor sanki küçük çocukların kavga edince ben sana şunu verdim bana geri ver demesi gibi.
Birisine bir şey hediye ediliyorsa gönülden geldiği için bir beklenti olmadan verilmiş olması gerekiyor ama ayrılınca seninle işim kalmadı o zaman bana hediyeleri geri ver demek bence doğru değil.
Birisiyle evlenmeden aşırı pahalı, lüks hediyeler alınmasını zaten doğru bulmuyorum maddi durum her ne olursa olsun hem böylece isteme tenezzülüne de gerek kalmaz.
Cevap
13Cevap
Büyük çaplı olanlar alınmalı , aynı yolda yürümeyeceksiniz ve sen o hediyeyi karşı tarafa saglarken gercekten büyük bir emek alın teri var , maddi anlamda o kazancı saglamak icin calısıyoruz , kücük hediyeleri unut hemen zaten.
Kesinlikle seven insan ayrılmaz sonuna kadar gider ne olursa olsun bahane uretmez ama bitmişse geri verilir mi bilmiyorum sende kalması anlamsız olur çok seviyorsan baktıkça üzebilirsn
Yani çöpede atabilirsinn. Verilmeye değer bi hediye degilse..
Ben denize attım hangi kıyıya vurduysa oradadır 😹😹
Küçükleri bile verirdim ben heralde. Elbette verilmeli
Ver kanka 😅benim bir arkdaşım vardı yüzük almıştı sevglsii satmıştı 😅😅
Kesinlikle verilmeli. Şahsen hayatıma yeni biri girse eski sevgilisinin hediyesini kullansa olay çıkar
Neden verilsin ikisinin adi nisanli ya falan cikmis nasil olsa verilmez kalan kar kalir🤣
Verilmelidir çünkü verilmezse ne kadar kadar para göz diye söylenip dururlar.
Senin vicdanina kalmis
Verilmeli bitmiş bisey sonuçta kalsa anlamı olmaz
Isterse verirsin..
Ben çöpe atıyorum, geri de almam
Ben verirdim ki vermiştim de
Tabi ki verilmelidir üstüne yatmak yüzsüzlüktür
Seni şikayet ederek alabilir direk ver
Altınsa eğer verilebilir
verilmezse hırsızlığa girer
Vermedim, çatır çatır kullanıyorum.
Yani
Ver bence