Hem hayatımdan defol diyor hem de hala hesabına giriyor nasıl bir ikilemde senin bu ex 🤮 Yalnız sen çok yüz vermişsin şuna hesap şifresi vermek nedir☹️
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendisiyle çelişiyor işte jsknsjdj bebeğim bu beraber açtığımız hesaptı ben 2 ay gibi süredir girmiyordum onun hala girmesi bakması şaşırttı. dd bana açmıştı hesabı benimdi yanii
Doğru mudur bilemiyorum açıkçası. Oradan giriş yapılması. Bana da dün netflixten mesaj geldi kayseriden oturum açıldı diye. 2 kişi kullanıyoruz ikimiz de samsundayız. O saatte diğer kişi benim profile girmiş ama niye kayseri olarak bildirim geldi anlamadım. Yani belki yanılma payı olabilir
Neyin hesabıysa bu, giriş yapılan cihazın konum bilgisi açıksa veya IP adresinden konumunu kaydediyor, her girişinde önceki girişlerinin gününü, saatini ve konumunu gösteriyor. İstanbul'da bulunan bir cihazdan 5 saat önce bu siteye veya uygulamaya/hesaba şifre ile giriş yapılmış.
Bazen giriş yapılan şehri komşu şehirlerden girilmiş gibi gösterebiliyor konum. Fakat İzmir ve İstanbul var ise, İstanbul'dan da ayrıca giriş yapılmıştır. Yani evet, hala gözü üzerinde.