Sevgilimle mahkemelik olduk. Sizin fikriniz nedir?

Merhaba. 22 yaşındayım. Benim dokuz aylık bir ilişkim vardı. Ailesi beni onaylamıyordu ve ben de artık onlara karşı saygısızlık yapmaya başlamıştım. Eski flörtü en yakın arkadaşıydı ve bu bitmeyen kavgalara yol açıyordu. Ben bir kadın olarak daha fazla ondan bahsetmemesini ve ilişkimizi iki kişilik yaşamak istiyordum o ise sonuçta arkadaşım bahsederim diyerek devamlı onun lafını ediyordu ve tüm gururumu hevesimi kırıyordu. Bir kere bana bu nedenle tokat attı. Bundan sonra bir kere daha benim eski sözlüm aradı diye tokat attı bana. Oysa ki sadece babamın vefatı nedeniyle aramıştı. Aylar böyle geçti. Ben de artık tepki vermeye başladım. Bacağımdan ameliyat olmam gerekiyor ve toplamda iki ay evde kalıcam. Bunu duyunca yüzü düştü. Tartıştık tüm bu sorunlar nedeniyle. Tartışma sonrası bunun evine gittim ama kapıyı kilitledi. Benimle birlikte olmak istedi. Ben o kadar küfürü duyduktan sonra buna direndim istemedim. Tokat attım. Sonrasında pişman oldum. Düzeltebiliriz dedim. O da düzeltmek istiyorsan beni boşalt sonra s*ktir git dedi. Tinderdan bulacağım kızlarla devam ederim dedi. Ben kendimi tuvalete kilitleyip ağlamaya başladım. Kapıyı açıp beni salona itti. Ben bu ilişki için çabaladım sen hiçbir şey yapmadın. Tüm ilgimi başkasına vericem diye bağırdı. Yine benimle birlikte olmak istedi. Seni sevmiyorum ama güzelsin dedi bana. Ben ağlayarak ittim onu. Beni sarsmaya başladı öl diyerek. Çok kötü oldum. Sonra polisi aradım. O da babasını aradı ve polisten daha önce geldi adam. Sen evi oğlumu ne hale getirmişsin dedi benim ne halde olduğumu görmeyerek. Yakama yapıştı ve seni camdan aşağı atarım dedi. O esnada polis geldi ve şu anda davalığız. Ben karakola giderken arkadan o kızın adını anarak "o beni senden daha çok sevdi. daha çok önem verdi diye bağırdı. Ben bu olaydan sonra bile ona ulaşmak istedim. Çünkü evlenmek üzereydik ve birlikte onlarca planımız hayalimiz vardı. Babamın vefatından sonra hayatımdaki en değerli insan haline gelmişti. Ama o beni rahatsız ediyor diye beni savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ben onu hala çok seviyorum. İyi olduğumuz zamanlarda çok destekçi ve iyiydi ama bir sürü de kötü yaptıkları var. O günkü beni sarması bağırmaları boğazıma yapışması aklımdan gitmiyor. Mahkeme tarihi ekimde. O zamana kadar onun karşısına çıkmak istiyorum ama doğru mu bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilimle mahkemelik olduk. Sizin fikriniz nedir?