Böyle bir karşı cinsi taşıyabilir misin. Aman benden uzak olsun uğraşamam mı dersin 😃
Kariyerli ve kültürlü biri seni aşar mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kariyeri ile evlenmeyeceğim, kültürlü biri olması sohbeti genişletmesi ve bana bir şeyler katması açısından değerli ama kariyer Sahibi olması = çok iyi geçinip, anlaşacağım anlamına gelmediği için önemsiz olur. kendim de lisans mezunuyum, tırt bi şey de okumadım. Kendi ilgi alanlarıma ve merak duyduğum konulara karşı da bilgi Sahibiyim ve kendimce belirli bir kültürel birikime sahibim. asıl karşımdaki düşünsün, bu kız beni aşar mı? Ben bunu manevi anlamda tatmin edebilir miyim diye. çünkü karakter olarak sohbet ettiğim insanların da ilgi alanlarına karşı meraklanıp sohbet edebilmek ve daha derinleşebilmek adına araştırma yapan ve bilgi edinmeyi seven biriyim.
1
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kulağa hoş geliyor evet. Anlaşıp anlaşamamak da ayrı bir olay tabi. Sürekli sorgulamak ve bazı şeyleri zihninde sistematik hale getirmek büyük bir özveri. Hayranlık duyarım
Sürekli sorgulayan biri değilim, sadece meraklı yapıda olan ve araştırmacı biriyim. Yemek yerken bile YouTubedan bilgilendirici videolar izlerim yalnız isem. Bu mizaç ile ilgili bir durum, bu nedenle özgüvenli biri olmamama rağmen hiç böyle kaygılarım olmadı
Evet öyle zaten, evlenmeyeceksem ya da düşünmüyorsam neden sevgilim olsun? Neden sevgili edineyim? Hep böyle düşündüm ben ve şimdiye dek sevgili edinmedim, bu maksatla kimse ile görüşmedim ve konuşmadım. Bence olması gereken de bu gibi geliyor bana.
Hiç tarzım değil ya.. hiç benlik değil. Ben düğünlere karşıyım 😅 Düğünleri gereksiz masraf görüyorum, ama çok üzülürüm dersen de bi bindallı alırız, kalbin kırılmasın ☺️
Neeee evlilik dediğin nikahtan olur, biter... hiç samimi olmayan akrabalara da takısı için masraf yapılmaz😅 Minimal ve sade olan çoğu şeyi severim, şatafat ve gösterişi cenazeme davet ediyorum 😅
Hepsi için değil; ama kariyeri yüksekte olanlar bana uymaz demek istedim. (Ben memurum, evleneceğim kişi memur veya öğretmen olur, avukat biraz zor; ama doktor kesinlikle uymaz. Paragöz insanlarla tahammülüm olmaz.)