Aşk İlişkileri İlk buluşmada bir kıza nasıl bir hediye almalıyız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızın şok olması gerek? Güncellemeler+1 yıl Yektaş aldım, sevdiği tür parfüm aldım bide çiçek alsam yeterli herhalde. İlk buluşmada bir kıza nasıl bir hediye almalıyız? Cevapla Hediye Soruları Şok Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Fasafiso_Bunlarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hediye almamalısın. İlk buluşma da hemen öyle yüz verme derim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Keşke dediğiniz gibi olsa Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İlk buluşmada hediye oldukça samimiyetsiz.Ona neden ilk buluşmada bir hediye vermek isteyesin? 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Siz hangi çağda yaşıyorsunuz Yorumla aysslay +1 yıl Ne hediyesi ya?Asıl daha buluşmadığın birine? Yorumla Soran +1 yıl Ya buluştukta aslında ama onu daha ciddi anlamda bir yere götürmedi daha Yorumla aysslay +1 yıl Hiç gerek yok şu an hediyeye ama içinden geliyorsa orası ayrı Yorumla Soran +1 yıl Keşke dediğiniz gibi olsa Yorumla aysslay +1 yıl Hediye zorunluluk değil Yorumla Soran +1 yıl O zmanda adın cimri ilgisiz oluyor Yorumla aysslay +1 yıl Hiçte öyle bir şey yok Yorumla Soran +1 yıl Şimdiye kadar tanıştığım tüm kızlar hediye ve ilgi manyağı idi hediye almadığınız hemen cimri oluyorsun Yorumla aysslay +1 yıl Aman saçma işler Yorumla Soran +1 yıl Kadınlarla ilgili her şey saçma zaten ama zorla yapıyoruz keşke yapmassak Yorumla aysslay +1 yıl Kim seni zorluyor? Yorumla Soran +1 yıl Kapitalizm Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bir buket çiçek götür b°kunu çıkarmanın manası yok 😅 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Çiçek kesmiyor Yorumla TheCeketli +1 yıl İlk buluşmada araba mı vereceksin kadına çiçekten güzel tanışma hediyesi mi olur Yorumla Soran +1 yıl Artık bilmiyor şimdili kızları basit hediyeler sıradan geliyor Yorumla TheCeketli +1 yıl Sen böyle düşünmeye devam et, üç yıl sonra kızlara para yedirdim diye ağlarsın Yorumla Soran +1 yıl Kızlar hediye harici sevgiyi istemiyorlar tecrübe ile sabit Yorumla TheCeketli +1 yıl Zaten düzgün bir kadın olsaydı hediye istediğini söylemezdi ki. Sen götürmek istersen götürürsün bunun olayı budur. Yorumla TheCeketli +1 yıl Tecrübene.. ya nasıl kadınlarla muhattab oluyorsun abi Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle de daha şimdiye kadar hediye istemeyen kız görmedim ben Yorumla TheCeketli +1 yıl Hediyeyi herkes ister, ama dile getirmesi normal değil Yorumla Soran +1 yıl İşte bizde sizin gibi birşeyler almayınca artık ağzı ile söylemeye başladı Yorumla TheCeketli +1 yıl Almadığımı söylemedim ki, hediye alıp vermeyi çok severim. Hatta normal arkadaşlarıma da hediyeler veren biriyim. Sadece paragöz insanlara para yedirmeyi sevmiyorum. Beni seven hediyem ve param için sevmesin. Karakterim için sevsin. Yorumla Soran +1 yıl Oda bana hediye almış karşılıklı yani para konusu değilde hediye manyağı Yorumla TheCeketli +1 yıl O zaman siz de ona bu parfümü alın: Horus Nefertem - Donna BollanteÇok güzel bir parfümdür, kutusu da en az kendisi kadar dikkat çekici. Yorumla Soran +1 yıl Dur bakiyim Yorumla
jeysi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İçinden gelen küçük bi hediye yeterli bu kadarına gerek yok. 0 0 Yorumla
krielde Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Niye hediye zorunlu mu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İmana bulundu artık beni şok edersin dedi. Yorumla krielde +1 yıl O zaman tavşan kostümü giy git o da şok olmuş olur Yorumla Soran +1 yıl Terk etsin bizi yani Yorumla krielde +1 yıl Zaten saha beraber değilsiniz ki şok edersin demiş hem sen haklısın dediğini yapmış olursun Yorumla Soran +1 yıl Saçmalamaya Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şok edecek hediye aklıma gelmedi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Tektaş aldımda o yetmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kız seni yer bitirir demedi deme İbrahim Yorumla Soran +1 yıl Bitirdi zaten güzelliği ile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cep olarak da biticen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Diğer türlü de denedik bu seferde ilgisiz cimri görgüsüz oluyorsun dengede korumak lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen naneyi yemişsin hadi bakalım Yorumla Soran +1 yıl Tamamda hiç bir şey yapmayınca olmuyorki kuru kuruya bunların anladoğınsevgi ilgi türü şeyler böyle şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka ben sana bir şey diyim onlar bundanda anlamaz Yorumla Soran +1 yıl Ne diyim haklısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hediye almamalısın. İlk buluşma da hemen öyle yüz verme derim
Keşke dediğiniz gibi olsa
İlk buluşmada hediye oldukça samimiyetsiz.
Ona neden ilk buluşmada bir hediye vermek isteyesin?
Siz hangi çağda yaşıyorsunuz
Ne hediyesi ya?
Asıl daha buluşmadığın birine?
Ya buluştukta aslında ama onu daha ciddi anlamda bir yere götürmedi daha
Hiç gerek yok şu an hediyeye ama içinden geliyorsa orası ayrı
Keşke dediğiniz gibi olsa
Hediye zorunluluk değil
O zmanda adın cimri ilgisiz oluyor
Hiçte öyle bir şey yok
Şimdiye kadar tanıştığım tüm kızlar hediye ve ilgi manyağı idi hediye almadığınız hemen cimri oluyorsun
Aman saçma işler
Kadınlarla ilgili her şey saçma zaten ama zorla yapıyoruz keşke yapmassak
Kim seni zorluyor?
Kapitalizm
Bir buket çiçek götür b°kunu çıkarmanın manası yok 😅
Çiçek kesmiyor
İlk buluşmada araba mı vereceksin kadına çiçekten güzel tanışma hediyesi mi olur
Artık bilmiyor şimdili kızları basit hediyeler sıradan geliyor
Sen böyle düşünmeye devam et, üç yıl sonra kızlara para yedirdim diye ağlarsın
Kızlar hediye harici sevgiyi istemiyorlar tecrübe ile sabit
Zaten düzgün bir kadın olsaydı hediye istediğini söylemezdi ki. Sen götürmek istersen götürürsün bunun olayı budur.
Tecrübene.. ya nasıl kadınlarla muhattab oluyorsun abi
Aynen öyle de daha şimdiye kadar hediye istemeyen kız görmedim ben
Hediyeyi herkes ister, ama dile getirmesi normal değil
İşte bizde sizin gibi birşeyler almayınca artık ağzı ile söylemeye başladı
Almadığımı söylemedim ki, hediye alıp vermeyi çok severim. Hatta normal arkadaşlarıma da hediyeler veren biriyim. Sadece paragöz insanlara para yedirmeyi sevmiyorum. Beni seven hediyem ve param için sevmesin. Karakterim için sevsin.
Oda bana hediye almış karşılıklı yani para konusu değilde hediye manyağı
O zaman siz de ona bu parfümü alın: Horus Nefertem - Donna Bollante
Çok güzel bir parfümdür, kutusu da en az kendisi kadar dikkat çekici.
Dur bakiyim
İçinden gelen küçük bi hediye yeterli bu kadarına gerek yok.
Niye hediye zorunlu mu
İmana bulundu artık beni şok edersin dedi.
O zaman tavşan kostümü giy git o da şok olmuş olur
Terk etsin bizi yani
Zaten saha beraber değilsiniz ki şok edersin demiş hem sen haklısın dediğini yapmış olursun
Saçmalamaya
Şok edecek hediye aklıma gelmedi
Tektaş aldımda o yetmez
Bu kız seni yer bitirir demedi deme İbrahim
Bitirdi zaten güzelliği ile
Cep olarak da biticen 😂
Diğer türlü de denedik bu seferde ilgisiz cimri görgüsüz oluyorsun dengede korumak lazım
Sen naneyi yemişsin hadi bakalım
Tamamda hiç bir şey yapmayınca olmuyorki kuru kuruya bunların anladoğınsevgi ilgi türü şeyler böyle şeyler
Kanka ben sana bir şey diyim onlar bundanda anlamaz
Ne diyim haklısın
Şok gazetesi 😛