Aşk İlişkileri Yeni ilk buluşacağım kıza ne hediye alabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kız turist ve bir kaç gün öyle takılacağız anlarsınız. ama aç gibi atlamak değil de nezaketen de olsa yanında götürebilecegi bir hediye Almayı istiyorum normal fiyatlı falan önerileriniz nedir? Güncellemeler+1 yıl ?/) Yeni ilk buluşacağım kıza ne hediye alabilirim? Cevapla Turist Soruları Fal Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Kanka bir kadına çikolata bile alsan kadının hoşuna gider onu düşündüğünü hisseder çok kasma 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yani orası da öyle de kanka basite kaçmak istemiyorum ya Yorumla Gripin34 +1 yıl O zaman bileklik tarzı bir şey al bakınca seni hatırlar Yorumla Soran +1 yıl Aynen aynen karar kıldım Yorumla Soran +1 yıl Kadınlar gneelde hangi renkten hoslanır peki acaba😂? Yorumla Gripin34 +1 yıl Bence yaz geliyor zaten turuncu mavi tonları olabilir maviden emin değilim ama turuncu falan olabilir Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çîçek 0 30 Yorumla Soran +1 yıl Uçağa binerken atar onu be😟 Yorumla Soran +1 yıl Bileklik acaba fazla mı ciddi kaçar? Yorumla aichaa +1 yıl Sen bilirsin olabilir Yorumla Soran +1 yıl Renk önerin var mı mesela kadınlarda genel sevilen tercih edilen? Yorumla aichaa +1 yıl Pırlanta almican mı djdjfj Yorumla Soran +1 yıl Yuh evlenme teklifi etmicen kız hepi topu 4-5 gün sonra gidecek ya😂 Yorumla aichaa +1 yıl Sjdjdh alma aw Yorumla Soran +1 yıl 20 tl kim bileklik kafi 😂 renkk söyle Yorumla aichaa +1 yıl Puuh seni 20 ne awk 😂 lacivert olsun Yorumla Soran +1 yıl İroni yapıyorum be 😂 20 tlye su yok 😂 tamamdır 😂 Yorumla aichaa +1 yıl Var knk ben aldım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çeşme suyudur o😂 Yorumla aichaa +1 yıl Zemzem şifaaa 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle canım manevi faydası çok😂 Yorumla aichaa +1 yıl Maneviyatı da yok valla 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ruha vardır belki nerden biliyorsun😂😂 Yorumla aichaa +1 yıl Vayh anam vayhh 🚬 Yorumla Soran +1 yıl Zarar zarar 20 yaşında sigara mı icion sen bakimmm Yorumla aichaa +1 yıl Ya kankam olsaydın neyse 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olalım istersen memnunnn kalırım kankaların en şirini 😂😂 Yorumla aichaa +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl : )) Yorumla aichaa +1 yıl Aldın mı sjdh Yorumla Soran +1 yıl Yok be şimdi çalışıyorum 😂 yarın alıcam ama dayanamadım sordum😂🙈maviyi seviyormuş 😂 Yorumla aichaa +1 yıl Of slk mısın ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Len knk asık mı oldum ben şaka maka kızla takılacagımı biliyorum ama duygularıma hakim olamıyorum 🙈😂 Yorumla aichaa +1 yıl Şapşik misin oglimm 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tam olarak öyle mi oluyorum şimdi 🤭🤭 Yorumla aichaa +1 yıl Sınırım skdjjd Yorumla Soran +1 yıl :)) istek attim knk kabul et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka bir kadına çikolata bile alsan kadının hoşuna gider onu düşündüğünü hisseder çok kasma
Yani orası da öyle de kanka basite kaçmak istemiyorum ya
O zaman bileklik tarzı bir şey al bakınca seni hatırlar
Aynen aynen karar kıldım
Kadınlar gneelde hangi renkten hoslanır peki acaba😂?
Bence yaz geliyor zaten turuncu mavi tonları olabilir maviden emin değilim ama turuncu falan olabilir
Çîçek
Uçağa binerken atar onu be😟
Bileklik acaba fazla mı ciddi kaçar?
Sen bilirsin olabilir
Renk önerin var mı mesela kadınlarda genel sevilen tercih edilen?
Pırlanta almican mı djdjfj
Yuh evlenme teklifi etmicen kız hepi topu 4-5 gün sonra gidecek ya😂
Sjdjdh alma aw
20 tl kim bileklik kafi 😂 renkk söyle
Puuh seni 20 ne awk 😂 lacivert olsun
İroni yapıyorum be 😂 20 tlye su yok 😂 tamamdır 😂
Var knk ben aldım 😂
Çeşme suyudur o😂
Zemzem şifaaa 🙄
Orası öyle canım manevi faydası çok😂
Maneviyatı da yok valla 😂
Ruha vardır belki nerden biliyorsun😂😂
Vayh anam vayhh 🚬
Zarar zarar 20 yaşında sigara mı icion sen bakimmm
Ya kankam olsaydın neyse 😂
Olalım istersen memnunnn kalırım kankaların en şirini 😂😂
🤣🤣
: ))
Aldın mı sjdh
Yok be şimdi çalışıyorum 😂 yarın alıcam ama dayanamadım sordum😂🙈maviyi seviyormuş 😂
Of slk mısın ya 😂
Len knk asık mı oldum ben şaka maka kızla takılacagımı biliyorum ama duygularıma hakim olamıyorum 🙈😂
Şapşik misin oglimm 😂
Tam olarak öyle mi oluyorum şimdi 🤭🤭
Sınırım skdjjd
:)) istek attim knk kabul et