Hoşlandığım kişinin dün doğum günüydü. Bi kız storisinde ikisinin çekildiği fotoyu koyup iyi ki doğdun yazmış. O da storisinde paylaşmış. Profilinde de yalnız olduğunu belirten fotosu var. 2-3 gün önce 30 tane kız takipledi ve sürekli foto beğeniyor bu kişi. Bu kız sevgilisi olabilir mi?
bizim ilk tanıştığımız zamanlarda bana şu filmi çok seviyorum bide seni demişti. Ben de hiç görüşmediğimiz için dalga geçtiğini düşünüp ahahahah sağol ya demiştim. O muhabbetten sonra nikah masasında foto paylaşmış yanında da bi çocuk oturuyo ona da kendi kafasını montajlayıp +aşkımm seni çokkk seviyorumm - canım benim ahahaha sağol ya ben de beni çok seviyorum eyv yazıp 14 şubatta paylaşmıştı o duruyo
İlk tanıştığımızda ben başkasından hoşlanıyordum platoniktim. Arkadaş olmak istiyordur diye düşünüyordum. Söylediği şeyleri hep dalgaya aldım. 8 kere buluşma teklifi etti 4 ay sonra buluştum. Neyse Sonra hoşlandığım o kişi bi kızla görüşmüştü benim yaşadığım şehirden gidecekti. O zaman konuşurken sordu zaten hiç saklamadım yani tivitlerimden belli oluyordu. 1.5 aydır canın sıkkın gibi falan diye. Ben de anlattım. gidecek bi daha göremem falan diye sakın açılayım deme 4 ay sonra unutursun. Biz varız dedi. Sonra tabi paylaşımlar değişti. O zaman anladım bir şeyler olduğunu. Sonra ben de hoşlanmaya başladım ama net olamadık. Sonra o da gitti burdan. 4 senedir ayrı şehirlerdeyiz
Bak anlatayım sonra olanları Artık konuşmuyoruz. Senede 2-3 kere falan. Hala bağı kopmadı takip ediyor hissediyorum. Geçen sene benim çok sevdiğim bir yer var tatil beldesi o da biliyor orayı sevdiğimi. (Şu an oranın ilinde yaşıyor.) 3 sene önce de gitmişti.3 sene önce gittiğinde stori koymuştu cevap vermiştim. Bir önceki sene yine gitti ben yazmadım biraz zaman sonra o bana yazmıştı. Geçen sene de ben ordayken checkin yapıp, orada olduğumu belirten tivit atmıştım. En son haziranda checkin yapmış. Benim checkinimden 4-5 saat sonra o da checkin yapmıştı. Ben döndükten bir gün sonra benim döndüğümü bilmiyordu. ertesi günü oraya gitmiş stori koymuş. Manzarayı çekmişti ben de bundan koydum storisine yanıt olarak. Hani yoksun yazmıştı. Ben de geç kaldın dün döndüm ben demiştim. hadi ya burada mıydın dedi. 1 hafta sonra yine orada stori koymuştu. Koyduğu storiyi 1 hafta önce çekmişti adım gibi eminim. çok iyi bildiğim bir yer akşamüstü saat 5 te çekilen videoyu öğleyin 12 de paylaşmış orası öyle olmaz o saatte. Her neyse. Bu sene yine ben oraya haziranda gittim. Oraya 8 km uzaklıkta bir yer var oraya da gittim manzara videosu falan koydum. Storilerime bakmıyo ben de öne çıkanlara koydum. Aradan 1 ay geçmişti. 1 gün önce tivitte yalnız olduğumu belirten bi şarkı vardı onu paylaşmıştım. O da ertesi günü oraya 8 km mesafeli yere gitmiş. Konum koymuş. Arka fonda da şarkı koymuş. 1 senedir hiç fotoğraf paylaşmıyordu ne storide ne post olarak falan. Ben 1 gün önce o sevdiğim yerde (2 ay önce çekildiğim) deniz kenarında başımda şapka olan bi foto atmıştım. Ertesi gün de o storisine oranın farklı bir koyunda, denizde başında aynı tarz bi şapka var foto koymuş storisine.
Ben onun yaşadığı şehrin bi ilçesine tatile gittim 8 ay önce. Checkin falan yaptım. En son ben oraya gitmeden 2 hafta önce stori koymuştu. Ben gittikten 2 gün sonra stori koydu. 2 yıldır da storilerime bakmıyordu. O gün storime bakmış. O gün gece (kaldığım yer hem havuzu hem de denizi görüyor o şekilde bi manzara fotosu çekip) checkine koymuştum. O da ertesi günü benim kaldığım yere yarım saat mesafelik bir yere gelmiş. Stori koymuş. Konum koymuş, O da havuzu ve denizi gören bir yere gitmiş, manzara fotosu koymuş. Ben yazmadım. Aradan 1 ay sonra o benim sevdiğim yere tekrar gittim. Ordayken ve ordan dönünce foto paylaştım. Paylaştıktan 2 gün sonra mesaj attı. 1 yıldır konuşmuyorduk. Hoş geldin hoş geldinn yazmış ben de hoş buldum hoş buldumm yazdım. Görüldü yapıp yaptı. Sonra ben de yarım saat sonra cık cık cık nasılsın yazdım. İyi ya sen dedi. İyi ben de napıyosun nerelerdesin dedim. 1 hafta sonra görüldü yapmış mesajımı. 2 ay olmuştu yazalı. Yine storilerime bakmıyordu. İnstamı kapattım 1 ay. Sonra açtım stori koydum. Bakmış storilerime. Bu bahsettiğim Kasım ayıydı. Ondan sonra 1-2 kere daha storime bakmıştı.
bizim ilk tanıştığımız zamanlarda bana şu filmi çok seviyorum bide seni demişti. Ben de hiç görüşmediğimiz için dalga geçtiğini düşünüp ahahahah sağol ya demiştim. O muhabbetten sonra nikah masasında foto paylaşmış yanında da bi çocuk oturuyo ona da kendi kafasını montajlayıp +aşkımm seni çokkk seviyorumm - canım benim ahahaha sağol ya ben de beni çok seviyorum eyv yazıp 14 şubatta paylaşmıştı o duruyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
30 tane kızı takiplemiş birinin ilişki durumu ve kendisiyle artık ilgilenmiyor olman gerekirdi.
Doğru diyorsun da işte napcan. Yalnız olduğunu belirten bi fotosu vardı o duruyor
O da yine de etrafına kız çekebilmek ve düşündürebilmek için
bizim ilk tanıştığımız zamanlarda bana şu filmi çok seviyorum bide seni demişti. Ben de hiç görüşmediğimiz için dalga geçtiğini düşünüp ahahahah sağol ya demiştim. O muhabbetten sonra nikah masasında foto paylaşmış yanında da bi çocuk oturuyo ona da kendi kafasını montajlayıp
+aşkımm seni çokkk seviyorumm
- canım benim ahahaha sağol ya ben de beni çok seviyorum eyv yazıp 14 şubatta paylaşmıştı o duruyo
Biraz komik geldi kafa montajlamak falan.🤣
Yaaanii bunlar seviyor diyebilmek için yeterli değil.
Çok şey var çok uzun hikaye 6 yıllık🙈
6 yıl...
Bu çocuk tam olarak hayatında nr
İlk tanıştığımızda ben başkasından hoşlanıyordum platoniktim. Arkadaş olmak istiyordur diye düşünüyordum. Söylediği şeyleri hep dalgaya aldım. 8 kere buluşma teklifi etti 4 ay sonra buluştum. Neyse Sonra hoşlandığım o kişi bi kızla görüşmüştü benim yaşadığım şehirden gidecekti. O zaman konuşurken sordu zaten hiç saklamadım yani tivitlerimden belli oluyordu. 1.5 aydır canın sıkkın gibi falan diye. Ben de anlattım. gidecek bi daha göremem falan diye sakın açılayım deme 4 ay sonra unutursun. Biz varız dedi. Sonra tabi paylaşımlar değişti. O zaman anladım bir şeyler olduğunu. Sonra ben de hoşlanmaya başladım ama net olamadık. Sonra o da gitti burdan. 4 senedir ayrı şehirlerdeyiz
Uzun zaman geçmiş onun hayatına girenler de çıkanlar da değişmiştir
Bak anlatayım sonra olanları
Artık konuşmuyoruz. Senede 2-3 kere falan. Hala bağı kopmadı takip ediyor hissediyorum. Geçen sene benim çok sevdiğim bir yer var tatil beldesi o da biliyor orayı sevdiğimi. (Şu an oranın ilinde yaşıyor.) 3 sene önce de gitmişti.3 sene önce gittiğinde stori koymuştu cevap vermiştim. Bir önceki sene yine gitti ben yazmadım biraz zaman sonra o bana yazmıştı. Geçen sene de ben ordayken checkin yapıp, orada olduğumu belirten tivit atmıştım. En son haziranda checkin yapmış. Benim checkinimden 4-5 saat sonra o da checkin yapmıştı. Ben döndükten bir gün sonra benim döndüğümü bilmiyordu. ertesi günü oraya gitmiş stori koymuş. Manzarayı çekmişti ben de bundan koydum storisine yanıt olarak. Hani yoksun yazmıştı. Ben de geç kaldın dün döndüm ben demiştim. hadi ya burada mıydın dedi. 1 hafta sonra yine orada stori koymuştu. Koyduğu storiyi 1 hafta önce çekmişti adım gibi eminim. çok iyi bildiğim bir yer akşamüstü saat 5 te çekilen videoyu öğleyin 12 de paylaşmış orası öyle olmaz o saatte. Her neyse. Bu sene yine ben oraya haziranda gittim. Oraya 8 km uzaklıkta bir yer var oraya da gittim manzara videosu falan koydum. Storilerime bakmıyo ben de öne çıkanlara koydum. Aradan 1 ay geçmişti. 1 gün önce tivitte yalnız olduğumu belirten bi şarkı vardı onu paylaşmıştım. O da ertesi günü oraya 8 km mesafeli yere gitmiş. Konum koymuş. Arka fonda da şarkı koymuş. 1 senedir hiç fotoğraf paylaşmıyordu ne storide ne post olarak falan. Ben 1 gün önce o sevdiğim yerde (2 ay önce çekildiğim) deniz kenarında başımda şapka olan bi foto atmıştım. Ertesi gün de o storisine oranın farklı bir koyunda, denizde başında aynı tarz bi şapka var foto koymuş storisine.
Ben onun yaşadığı şehrin bi ilçesine tatile gittim 8 ay önce. Checkin falan yaptım. En son ben oraya gitmeden 2 hafta önce stori koymuştu. Ben gittikten 2 gün sonra stori koydu. 2 yıldır da storilerime bakmıyordu. O gün storime bakmış. O gün gece (kaldığım yer hem havuzu hem de denizi görüyor o şekilde bi manzara fotosu çekip) checkine koymuştum. O da ertesi günü benim kaldığım yere yarım saat mesafelik bir yere gelmiş. Stori koymuş. Konum koymuş, O da havuzu ve denizi gören bir yere gitmiş, manzara fotosu koymuş. Ben yazmadım. Aradan 1 ay sonra o benim sevdiğim yere tekrar gittim. Ordayken ve ordan dönünce foto paylaştım. Paylaştıktan 2 gün sonra mesaj attı. 1 yıldır konuşmuyorduk. Hoş geldin hoş geldinn yazmış ben de hoş buldum hoş buldumm yazdım. Görüldü yapıp yaptı. Sonra ben de yarım saat sonra cık cık cık nasılsın yazdım. İyi ya sen dedi. İyi ben de napıyosun nerelerdesin dedim. 1 hafta sonra görüldü yapmış mesajımı. 2 ay olmuştu yazalı. Yine storilerime bakmıyordu. İnstamı kapattım 1 ay. Sonra açtım stori koydum. Bakmış storilerime. Bu bahsettiğim Kasım ayıydı. Ondan sonra 1-2 kere daha storime bakmıştı.
Hiç belli olmaz. Şimdiki ilişkilerde kimin ne tamam belli olmuyor maalesef
Yalnız olduğunu belirten bi fotosu vardı o duruyor
O zaman bu konuyu açmana bile gerek yok :)
bizim ilk tanıştığımız zamanlarda bana şu filmi çok seviyorum bide seni demişti. Ben de hiç görüşmediğimiz için dalga geçtiğini düşünüp ahahahah sağol ya demiştim. O muhabbetten sonra nikah masasında foto paylaşmış yanında da bi çocuk oturuyo ona da kendi kafasını montajlayıp
- canım benim ahahaha sağol ya ben de beni çok seviyorum eyv yazıp 14 şubatta paylaşmıştı o duruyo
Tamam problem yok o zaman
Olabilir
. Yalnız olduğunu belirten bi fotosu vardı o duruyor
Durabilir mecbur değil yAni ilişkişi olduğunu belirten bir foto koymakta
Ergen muhabbeti bunlar size mutluluklar
Sevgülüsü mü acep
Yalnız olduğunu belirten bi fotosu vardı o duruyor
Sevgililer
Yalnız olduğunu belirten fotosu vardı o duruyo
Dilersen bu konuda napcağını detaylı anlatırım onu kendine bağlar elde edersin