Çok seviyorum çok özlüyorum?

Çok sevdim bu kadar sevdiğimi ben bile bilmiyordum. 13 ay konuştuk askerdeydim en kötü günlerimi geçiriyordum. Ne konuştuğumu ne yaptığımı ben bile bilmiyordum. Üstüne evlilik konuşmaları yapıyorduk. Lakin yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek konuşmalar yaptım. Maddi konularda. En sonda dayanamadı sen bana mı bakacaksın ailene mi bakacaksın? Sen bana mı sahip çıkacaksın ailene mi? Haklıydı ama ne sağlıklı düşünecek ortam vardı nede psikoloji günde 2 3 saat uyku 20 21 saat iş güç koşturmaca kendiyle birlikte yorgunluğu sağlıklı düşünememeyi getirmişti ve haftalarca sürmüştü bu durum. Şimdi ise şükür askerlik bitti ama askerlik ile beraber 2 aydır biten çok sevdiğim evlenmeyi düşündüğüm kızda yok artık. O kadar özlüyorum ki o kadar seviyorum ki ne anlatılır nede anlanabilir.. Ben gerçekten sevdim Allah için sevdim. Dualarımda aklımda hayalimde hep o var bir daha öyle sever miyim bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var sevdim. Acaba karşına çıksam ben seni rabbim şahidim olsun ki onun (Allah) için çok sevdim. Yanlış konuştum anlaşıldım o an ki psikolojime ver desem gelir mi benimle olur mu? Yine huzurum olur mu?
Çok seviyorum çok özlüyorum?