Unutmaya çalışıyorum 1.5 yıldır olmuyor. Bir yerlerde hatırlarım nedensizce. Son yazdığımda gg attı daha da yazmadım. Asker kendisi ama sevmiyor beni, irtibata geçmeye çalıştım hal hatır sormak için, vedalaşmak için belkide. Teli başkasında o cevap verdi ama sonra oyuna geldiğimi düşündüm engel attım. Haberi yok aramamdan oda ola bilir. Hiç öyle olmazdı. Son yazdığımda gg attı daha da yazmadım. Başkasıyla olmak istedim unuturum belki diye olmadı. Ama vicdanım rahat değil söz verdim ben tutmadım. Bekliyorum gelince vedalaşırım diye yoksa ben asla rahat yaşayamam. Tanıdığım kızlar var. Ayrılıyor 1 hafta içinde sev yapıyor ( öyle olmak istemem ama karşılıksız seviyorum. Seveyim ama acı çekmeyeyim istiyorum )
Güncellemeler
+1 yıl
Sevmeyin arkadaş, koşmayın peşinden sonuç yok. Sadece hiç olursunuz, kayp olursunuz kendi içinizde ve başkalarının gözünde bu kdrcık
Koparttım numarasını sildim biraz önce yine yazdım. Sevdiğini özleyince fotosuna falan bakarsın ama ben bakmam, içimden gelmiyor. Severken yüzüne bakmadım öyle olsa sevmezdim hem
Abla anlamadım valla pek dediginden bişi. Ben hala her gece engel attığı numarasına iyi geceler diyorum valla, resminide açıp bakıyorum. Bizde unuturuz kısa zamanda insallah.
Son ayrılan o oldu. Bi daha asla sev olmayacağım senle yazdı. Sonra konu tekrar açılınca senin sevginin karşılığını asla bulamam yazdı. Bi şey yazamadım
Ben psikoloji eğitimi aldım. Bu konuda toplumda ki bir çok insana göre daha avantajlıyım. Duygularımı, acılarımı daha kolay kontrol altına alabiliyorum. Unutmak mümkün değil. Hayatına giren birini unutamazsın. Üniversite okuyan bir insan düşünelim. Lise arkadaşlarını unutuyor mu? Hayır tabi ki. Unutmak mümkün değil bu yüzden. Sadece bir süre sonra aklına geldiği zaman canın yanmıyor. Hepsi bundan ibaret. Bu durumda kişiden kişiye değişir. Kimi insanların acısı 1 ay sürer, kimi insanların ki 5 yıl. Ama ömür boyu canın yanmayacak. Bir süre sonra herşey geçecek ve sen bu soruyu gördüğün zaman, olurda görürsen tebessüm edeceksin. Diyeceksin ki, o zamanlar çok canım yanıyordu, şimdi neden yanmıyor. Daha yaşın çok genç. Seni o kadar acı bekliyor ki. Bunları bile unutacaksın yeni acılara gögüs gelmekle uğraşırken. ☺️
Herşey bir gün geçecek, alışacaksın. İnsanlar anne ve babasının ölümüne bile alışıyor. Hem şu an yaşadığın bu duyguları, bu çıkmaz ruh halini, çaresizliği ilk defa sen yaşamıyorsun. Son yaşayan da sen olmayacaksın ☺️🖐🏽🌺 Hoşçakal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Valla 1.5 yıl helal olsun ne diyeyim. Benim engel yedikten sonra umudum kırıldı yani.
Engel attı ama ne bileyim gidemedim, döndüm
Bazen koparmak gerekiyor ya bağı, kaldıkça bekledikçe daha çok acıtıyor.
Koparttım numarasını sildim biraz önce yine yazdım. Sevdiğini özleyince fotosuna falan bakarsın ama ben bakmam, içimden gelmiyor. Severken yüzüne bakmadım öyle olsa sevmezdim hem
Abla anlamadım valla pek dediginden bişi. Ben hala her gece engel attığı numarasına iyi geceler diyorum valla, resminide açıp bakıyorum. Bizde unuturuz kısa zamanda insallah.
Boş ver. Benim kafa bi milyon şu an. Ne yazacağımı bilmiyorum. Belki bi gün
Hayırlısı bakalım
İnşAllah
Ben de çpk ozluhorum ama yapcak birşey yok
Evet o yüzden 3.5 saatir gözmden damlacıklar düşüyor.
Kıyamam
Evine gidebilir misin?
Evini tanımıyorum bula bilirim. Ama gitsem bile kızar niye geldin falan söyler. Hem onu görünce konuşamam ağlarım.
Ayrılan kimdi
Son ayrılan o oldu. Bi daha asla sev olmayacağım senle yazdı. Sonra konu tekrar açılınca senin sevginin karşılığını asla bulamam yazdı. Bi şey yazamadım
Aynı durumu yaşadım, seni o kadar iyi anlıyorum ki
Acın bitti mi?
Bittiyse ne zaman bitti?
Ben psikoloji eğitimi aldım. Bu konuda toplumda ki bir çok insana göre daha avantajlıyım. Duygularımı, acılarımı daha kolay kontrol altına alabiliyorum. Unutmak mümkün değil. Hayatına giren birini unutamazsın. Üniversite okuyan bir insan düşünelim. Lise arkadaşlarını unutuyor mu? Hayır tabi ki. Unutmak mümkün değil bu yüzden. Sadece bir süre sonra aklına geldiği zaman canın yanmıyor. Hepsi bundan ibaret. Bu durumda kişiden kişiye değişir. Kimi insanların acısı 1 ay sürer, kimi insanların ki 5 yıl. Ama ömür boyu canın yanmayacak. Bir süre sonra herşey geçecek ve sen bu soruyu gördüğün zaman, olurda görürsen tebessüm edeceksin. Diyeceksin ki, o zamanlar çok canım yanıyordu, şimdi neden yanmıyor. Daha yaşın çok genç. Seni o kadar acı bekliyor ki. Bunları bile unutacaksın yeni acılara gögüs gelmekle uğraşırken. ☺️
Son sözler resmen beni savaşmaya hazır şekilde motive etti. İnşALLAH daha büyük acılar görecek kadar yaşamam
Herşey bir gün geçecek, alışacaksın. İnsanlar anne ve babasının ölümüne bile alışıyor. Hem şu an yaşadığın bu duyguları, bu çıkmaz ruh halini, çaresizliği ilk defa sen yaşamıyorsun. Son yaşayan da sen olmayacaksın ☺️🖐🏽🌺
Hoşçakal
Teşekkür ederim. Hoşçakalın
Ben 4 sene sevdim bitti yani 😞 giden gidiyor işte
😭😭😭😭
Hayat yani
Gereksiz hayat
İnsanlar gereksiz
Evet haklısınız. Bu yüzden insanlardan uzak durmak lazım.
Özelden yazarmısınız😞
Benim xper seviyyem az
Ekledim sizi sizde ekleyin yazıyım