Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevgilimle buluştuk söyledim olayi, sevgilim
de çok sinirlendi ne zaman oldu dedi niye anında söylemedin falan diye kızdı. Ben biliyordum zaten onun sana karşı bir şeyler hissettiğini şüphelenmistim falan dedi, öfkeyle çıkıp gitti yanımdan. Şimdi de arıyorum telefonlarıma cevap vermiyor, arkadaşını arıyorum o da vermiyor söylemekte hata mı ettim. Yardım edin napıyim
de çok sinirlendi ne zaman oldu dedi niye anında söylemedin falan diye kızdı. Ben biliyordum zaten onun sana karşı bir şeyler hissettiğini şüphelenmistim falan dedi, öfkeyle çıkıp gitti yanımdan. Şimdi de arıyorum telefonlarıma cevap vermiyor, arkadaşını arıyorum o da vermiyor söylemekte hata mı ettim. Yardım edin napıyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Özgüvene bak, sabah yürek yemiş. Benim sevgilim olsa ve biri gelip onu öpse.. off düşünemedim, Allah ne verdiyse yani..
İşte bu olur mu diye düşünüyorum böyle bir şey olsun istemiyorum
Olma ihtimali yüksek. Bilemedim. Sevgilinizin en yakın arkadaşıyla ne yapıyordunuz ki? Aynı sınıfta falan mısınız?
Evet
Bilemedim ama sevgiliniz kıskanç ve psikopatsa sorun çıkabilir.
Evet kıskanç ama psikopat değil de tersi pis. Birkaç tartışmasına şahit oldum birkaçında da ben varım diye sakin davranmak zorunda kaldı.
Ama direkt dalış yaptığı da oldu
XXOPXPXXLXL Nasıl betimledim lan
En yakın arkadaşı sana nasıl yan gözle bakıyo eğer söylemezsen daha kötü olur beni öptü de eğer ondan duyarsa seni bırakır ortada kalan sen olursun
Sen iyi misin? Onu uyar ve bir daha asla böyle bir şeye müsade etme gerekirse sevgiline söyle.
Kavga mavga olsun istemiyorum ama uyaricam
kavga manga diye bir şey yok benim erkek arkadaşımın en yakın arkadasi bana böyle bir şey yapsa gayette gider söylerim bunu yapmaya hakkı yok musade dahi edilmemeli. Gerekirse kavga çıksın kimse kimseyi yanındakine göz diksin diye yanında gezdirmiyor
Öyle durumlar istemiyorum ya erkek kavgaları korkunç oluyor. Böyle bir şey yaratmak istemiyorum ben
Söylemwnin faydası yok bence söyleme
Zararı daha çok
Bence söyle başka türlü öğrenirse hoş olmaz
Söylersem kavga olma ihtimali yüksek
Düşünsene çocuk itiraf ediyor.
Eder mi
O zaman kabak bana patlar niye söylemedin der sevgilim. Etmesin lan
Ben de onu diyorum çocuk bunun arkadaşı ya kafaya takar itiraf edesi gelir. Sen söylemedin diye kabahatli sen olursun.
Söyle mi diye diyorsun her ihtimale karşı
Söylemelisin sonuçta senin bir hatan yok. Hem o da arkadaşının gerçek yüzünü görsün.
neden öpmesine müsade ettin?
Gel yapış dudaklarıma mı demiş birden yapmış adam
Beklemediğim anda yaptı zaten ittim
sevgiline anlatmalısın
Anlatırsam tatsız olaylar olur, kavga falan çıkar ya
anlatmazsan güç bulur kendinde ve tekrar dener
Hayır uyaricam ve soğuk davranicam
bence uyarma direk babana anlat
Babam ne alaka
Babam yok benim
o zaman annene anlat
Annem ne alaka XXOXPXPXPXP
Velime anlatım 1. sınıftayim ya hani
şu an senden sorumlu olan annen tabiki annene anlatıcan
Annem napcak ki kızar bana
Anne yüreği senin asla kötülüğünü istemez. tabiki azcık kızar bağırır ama doğru olan neyse o yönde karar alır
Beni okuldan alır başka okula yazdırir sevgilimden de ayırır annemin alacağı doğru karar anca bu olur abi
Aynen annenin alacağı karar bu. bak doğruyu sende idrak etmişsin aynı annenin düşünce şekliyle düşündün.
Nesi doğru bunun ya
Okul sevgili yapak için değil, eğitim almak içindir.
Okulu onun için kullanmıyorum zaten benim ve sevgilimin notlarına bakarsan anlarsın ikimiz de her dönem takdir alıyoruz ve tescilli bir anadoludayiz
Adam 46 yaşında baba gibi düşünüp cevap veriyor herhalde sen beni dinle lşkdşlsdf
@нσηєувαвє XOXOXPPXXLLX tamam
hoşuna gitti mi
Hayır hoşuma gitse itmem dimi
nerden bu cesraeti bulmuş
İlla benim cesaret vermiş olmam lazım dimi, çıkın şu kafadan
bana fark yapmaz. öpülen sensin