En Yakın Arkadaşım Beni Öptü? Bu İki Oluyor?

İlki birkaç yıl önceydi. O zamanlar ailemi ve sevgilimi kazalar sonucunda kaybetmiştim ve yeni tanışmıştık. En yakın arkadaşım değildi. Telefonumu arabasında unutmuşum. Farkında değildim. Beni bıraktıktan sonra geri döndü ve telefonumu getirdi. Tuttum ama bırakmadı. Bu yüzden dipdibe kaldık. Ben de şakadan "Beni öpmek mi istiyorsun?" dedim. Hemen telefonumu verip "Al be." dedi. Alınca "Git." dedim. "Gidiyorum." dedi. Arkasını dönüp yürümeye başlayınca ben de eve girmek için döndüm fakat beni bileğimden tutup çevirdi ve öptü. İttim. Tekrar öptü. Bu sefer itmedim ama karşılık da vermedim. Sadece bekledim. Ardından "Beni kışkırttın." dedi. Sonrasındaysa birbirimizden kaçtık bir süre. En sonunda da unutuldu gitti.

İkincisiyse dündü. Beni kısa bir süreliğine aşağıya çağırdı. İndim. Beni sevdiğini, onu nasıl göremediğimi söyledi ve beni öptü. Ittim. Tekrar öptü. Ittim. Tekrar öptü. Bu seferinde te
Güncellemeler
+1 yıl
Tekrar itmek için ellerimi iki yanına yerleştirmiştim ama yapamadım. O gücü kendimde bulamadım. Sadece bekledim. Karşılık vermedim. İçeri girerken tekrar kendine çekti beni bileğimden yakalayıp. Göğsüne yapıştım. Kafamı kaldırdığımda arkasını döndü. Giderken bu sefer ben bileğinden tuttum ve çektim. O zaman karşılık verdim işte. Neden yaptım bilmiyorum. Sadece gitmesine izin vermek istemedim...

Bunca yıl aynı saflıkta saklamış olabilir mi duygularını?
En Yakın Arkadaşım Beni Öptü? Bu İki Oluyor?