#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Büyük bir tepki görmez benden ama gerekli cevabı sakin ve kararlı şekilde benden alır.
Çünkü bir bayanın özelini erkeğin veya kadının duyması ne kadar uygun değilse , bir erkeğin özelini başka bir erkeğin veya bayanın duyması da uygun değil.
İlişki iki kişiliktir.
3. Kişinin sizce bilmesi çok mu önemli.
Yillar önce bir arkadasim araciligiyla tanıştığım bir kizla iliskiye başlamıştık. İlk buluşmadan sonra kiz arkadasima bulustugumuzdan gezdigimizden bahsetmiş. Ertesi gun arkadasimla karsilasinca bulusmussunuz ne yaptin lan kiza demişti. Bu çok zoruma gitmisti. Ters tepki alinca da bi süre konusmamistik. Sahsen ozelimi arkadaslarima anlatsam bir daha o kızın yüzüne bakamam. Ozellikle erkeklerin ilişkisindeki özel anlari baska erkeklere acmasini hic anlamıyorum.
Kadınlar genelde erkek arkadaşlarıyla yaşadığı özelini en yakın arkadaşlarıyla paylaşırlar. 1 saatte yaşadıklarını 2 saat yorumlayıp anlamlar çıkarmaya çalışırlar. Bu onlar için zaruret gibi, fıtratları böyle. Bu nedenle ben onları böyle kabul ettim. Ne yaşıyorsam birine anlatıcığını dikkate alarak yaşıyorum. Çok da utanıp kısıtlamıyorum kendimi ayıp olan özelim değil özelimi konuşanlarda. Ayrıca özelimizi konuşanların da ilginç özelleri oluyor.
Haklısın ama ikisi hayat boyu sırdaş. :) Kolay kolay anlatmazlar.
🙂🤷🏻♂️
Aramızda yaşanmış bir kavga bile özeldir bana göre. Başkalarına taşımamalı, fena bozuşuruz.
En özelimizi anlatıyorsa adam değildir zaten tekmeyi koyarım.
Cevap
21Cevap
Sevdiğim kişiyle yaşadığım her şey benim için özledir ve anlamlıdır, arkadaşlarına anlatmayı seviyorsa ilişkide sorun çıkabilirdi
Seven insan özelini arkadaşlarına anlatmaz. anlatıyorsa zaten seni sevmemiş demektir. Arkadaşları da senden faydalanmak isticektir bu durumda
Başta anlatanın kendisine yaptığı sonra sevgilisine yaptığı en büyük saygısızlıktır bence.. Nerde kaldı o zaman özel olma durumu?
istemezdim milletin hakkımda iyi şeyler bile olsa konuşmasını sevmiyorum özelliklede benim olmadığım yerde.
Sevgilim yok, özel bir şey olsaydı da asla anlatılmaması gerekir, özelligi de kalmaz. En iyisi evlenmeden çok bir şey yaşamamak.
Kadınların hep yaptığı şeyler anında soğurum. Bu kadar beyinsiz olmamalı insan.
Özel veya mahrem konuların ortam da bir mezeymiş gibi anlatılmasına ciddi anlamda kızarım.
Ayrılırdim yani ona güvenip özelimi de anlatmamı akşam neden sevgilim?
Ağzına s.çarım söylemecek söylerse s.çarım ona onunla benim aramda kalmalı
Sevmediğim kişi olur. Zaten beni sevmemiş demektir.
Kimseyi sevmiyorum artık , sırrımı da vermiyorum
Cogu kisi anlatır zaten
Özelimi anlatan sevdigim olamaz
annesini bellerdim gibi bişey yapardım herhalde
Eski sevgili olur artık onun adı.
Hoşuma gitmez açıkçası bu beni yaralar.
Hayatımda ki son günü olurdu (.)
E sen şimdi naneyi yimedin mi derdim
Artık sevdiğim kişi olmazdı.
Ağzı gevşek insanları sevmiyorum sinirlenirdim
Özel adı üstünde özel özel olunmalıdır.
Anlatmaz ama anlattı diyelim ayrılırım
Benim sahip olduğum kişi öyle bir şey yapamaz.
Anlatabilir kendi kararı
Ayrılırım ben ya bu tiplerle yapamam
Buyuk bi hayal kirikliligi
Me has disconnected to girlfriend server.
baskalarina özelerimi anlatmiyorum
eski sevdiğim olur
Hayal kırıklığı ve müthiş bir soğuma
Biter
Güzel bir kavga ve ayrılık
Asla affetmem
Kalbim incinir
Daha konusmam
iletisimi keserim
Buyuk ihtimalle ayrilirdim
Ayrılık
eski sevdiğim* olur