" Seni hiç bırakmayacağım. " sözü kuyruklu bir yalan mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Uuuu sadece kuyruklu yalan olsa iyi. Aramizda çıngıraklı yılan misali dolaşan insanlarin söylediği sözlerden biridir bu. Söz değil icraat lazım icraat.. seviyorlarsa dibine kadar hadi göstersinler ömür boyu.. ezbere laflarla olacak bir şey değil sevgi...
Maalesef yalan.
O an kalp hissetmişse bunu söyler. Ancak, sevgi alışkanlığa dönüşünce prenses bal kabağından iner, yaptığı bazı şeylerin mantık dışı olduğu kanaatine varılabilir.
Ben o cümleyi kurmadım hiç. Bırakmamak ve bitirmemek için yaşarım ilişkiyi. Kalıcı olmak en güzeli.
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
5Cevap
Gelecekte bir çok şey değişebileceği için bende doğrusu şu olmalı, beni sevdiğim sürece seni bırakmayacağım. ama artık güven duygusu çok zor
E şimdi olmadıklarına göre..
Yalanın ispatı işte..
Bugüne kadarki tüm ilişkilerimde aynı sözü duydum. Dahası beni ne olursa olsun bırakma lafını da duydum. Yalanın en büyüğü diyebiliriz. Aslında böyle beylik laflara hiç gerek yok. Hata burada.
Yalan demeyelimde iddaali bir söz. Hayat bu çünkü gelecekte neler yaşayacağını bilemessin
Bu sözü tutan kişilere rastlamak o kadar zor ki artık. Zatwn kimsenin sözüne inanmamaya sabitledim kendimi.
Söyleyen kişiye göre değiştiğini düşündüğüm bir söz olsa da partner tarafından söyleniyorsa külliyen yalandır
En büyük yalanlardan birisi.
Her peşin verilen söz gibi.
Net yalandır.
Aynen öyle 👍
Yalannn
Eveet
Evet
Yüzde 99999999
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?