İlişkide maddi yönden kullanıldığını hissediyorum?

Sevgilim savcı ben de avukatım. 10k ben alıyorum 20k o. Ailemin durumu iyi o yoksul bir ailede yetişmiş babasız büyümüş. İnstagramda fenomenim hediye ürünler tatiller geliyor onunla paylaşıyorum hep. İlgi gören beğenilen biriyim enerjim de yükseltir. Son tatilde reklam yeri restaurant ayarlayamadım diye aç getirdi beni. Her hafta bedava reklam yeri ayarlamamı bekliyor. Arabam 2003 model kendim aldım. Sürekli babamın parasıyla değiştirmem gerektiğini bize ne kadar miras kalacağını soruyor. Geçen gün dayanamadım kavga ettik yemeği ben ısmarladım. Lafı olmaz aramızda ama ilişkide kadın olduğumu hissedemiyorum dedim. Bağırdı hakaret etti aramızda bunun lafı mı olur işte kredi ödüyorum biliyorsun cimrisin falan. Cimri değilim arkadaşlar tutumluyum. Seviyor ilgi gösteriyor farkındayım ama haftasonu gelecek 5-6 reklam yerine gideceğiz. Arabayla alır mısın beni dedi. Alırım tabi ama bir ton laf edecek eski bu araba baban yenisini alsın falan. Rahatsız hissediyorum paylaştığımda da alıngansın uzatıyorsun diyor
İlişkide maddi yönden kullanıldığını hissediyorum?