İlgi duymaları neyden kaynaklı? Neden bekarlar dururken evli kadın veya evli erkeklerler ilgilerini çekerler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvli kadına erkek bakmaz erkek bence daha onurlu aşk hayatında. ya da hemcinslerine saygılı. Bu işi kadın yapıyor. Sebebine gelirsek. Neden bekar değilde evli olan cazip.çünkü iyiler önce kapılıyor. Evlenen ya yakışıklıdir. Ya söz sahibidir. Ya zengindir bir numarası vardır. Bekarlar içinden de bu vasıflara sahip birileri elbet var ama bulmak sabır işi. birde olayın yaş boyutu var. Mesela 24 yaşında tıp fakültesi son sınıf öğrencisi köylü bir ana babanın evladı akbille okula gidiyor öğrenci evinde kalıp makarna yapıyor. Bunu istemez çoğu kız. Ama o çocuk 35 olmuş. Özel bir hastanede aylık söz misal 40 bin lira kazanıyor. Lüks bir evi var lüks bir arabası var. Hastanede herkes hocam hocam diyor. Çocuk aynı çocuk. Ama 24 de farklı yaşam 35 de farklı yaşam. Bu çocuğu 25 de istikbal gören bir kız alıyor. Ama adam hak ettiği hayata 30 dan sonra kavuşuyor bu sefer tüm kizlar onun 23 yaşındaki halinde olup bekar olanı değilde 35 yaşında olup range rower kullanan halini begeniyor. Elde etmek istiyor. Yani güç ve kariyere kadınlar gelir. Güç ve kariyer de belli bir yaşın üstündeyken kazanılır. Belli bir yaşın üstünde olunca da mutlaka evli oluyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri en masum yaptınız ya bir kere en çok erkekler onursuzdur bir soayal medyadan yazan erkeklere evliyim veya nişanlıyım sevgilim var desende adamların umrumda bile değiller tek dertleri ister evli istersede evli olmasın kadınları cinsel anladımda kullanmaktır. Kadınlar daha onurludur. Tabi her kadın geçerli değil. Bekar erkeğinde evli erkeğinde herkes biliyor ne kadar çok gözü dışarda.
En İyi Cevaplar
+1 yılAhlaksızlık içinde yüzen bir insana neden ahlaksızlık yapıyorsun diye soru sorulur mu?
Zira kalbinde Allah'a iman eden ve Allah korkusu olan bir gün bu dünyadan göçüp ahiret yurduna gittiği zaman yaptıklarının hesabını misli ile vereceğini düşünen bir insan, bırakın evli kadını mahremi olmayan namahrem kadına dönüp de ona bile bakmaz.
Ancak bunun tek bir açıklaması olduğunu söylemek yalan olmaz İnsanlar izledikleri televizyon dizilerini gerçek hayata aktarılmasından kaynaklı olarak ve bunun yanında aslında Yahudi toplumu Türk halkına direkt olarak dininden vatanından vurması mümkün olmadığı için, bilinçaltını ahlaksız dizilerle filmlerle müziklerle yayınlarla doldurarak kandırmaktan başka bir şey yapmıyor.
Sonuç olarak vicdanı ve inancı zayıf olan her insan bir şeylere muhakkak dikkat çeker.30 Yorumla
+1 yılİnsanlara artık yasak şeyler daha cazip geliyor. Oysa ki birinin namusuna göz dikmek en büyük namussuzluktur. Kendisine yapılsa cinayet işleyecek insanlar, gidip başkasının karısına veya kocasına yürüyor. Zihinlerin ve duyguları kirli olan insanlar, böyle sapkın düşüncelerin esiri olurlar.
236 Yorumla- +1 yıl
👍 Helal olsun kardeş
- +1 yıl
Offf cok iyiydi bu
- +1 yıl
helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum krallık böyle bişey işte
- +1 yıl
Teşekkürler arkadaşlar
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yıl🚫 Yasak aşk fantezisi yaşamak istiyor olabilirler. Bu fanteziyi yaşamak isteyen kişiler hiç istisnasız hayatın en can alıcı gerçeklerini henüz idrak edememiş ruh hastası sapıklardır.
62 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum. 🙏😇
- +1 yıl
Rica ederim 😊
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
132Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kurtulması kolay olur diye heralde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılZevksiz oldukları için, insan kendine yakışanı seçer
10 Yorumla
+1 yılCogu evlilik dusunmeyip onla bunla surttugu icin belli bi duzeni olan aptal aptal corap degistirir gibi yalan heveslere kapildigi ve nundan pismalik duyup evli birini gorunce daha sadik olduklarini dusunduklerinden dolayi dikkatlerini cekiyo ama o evli olan aptallarda dengesizse eger aldatmis oluyo pas verirlerse eger kendilerine ilgi duyan o beyinsiz insalara kayitsiz kalmayip asaglikca ve igrenc bi durum
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılKimse demesin yani şimdi evli insanlara bakanlar kusura bakmasın abi ar damarı çatlamış insanlardır bu kadar ayıp rezalet bir şey nefsine hakim olacaksın sana yapılmasını istemediğin birseyi başkasına asla yapma
42 Yorumla- +1 yıl
Helal kardeş 👏
- +1 yıl
👍👍
+1 yılYasak arzular her zaman daha istek uyandırıcı oluyor normal klasik seyler sıkıyor farkli aey deneyimlemek istiyorlar. Birde evli bi abimin bir sözü vardi bu konuda hergün aynı yemek yenmiyor diyordu ama bakma sen ben seviyorum aldatmiyorum hergun ayni yemege devam diyordu. Ozellikle evlilerin tehlikeli oldugunu soylerdi Cunku insan evliyken kendi esini biliyor bilmediklerini gormediklerini istiyor. Disarda da bu arzuya karsi koymayan bir cok insan olunca ortalık çorba oluyor Hani kimin eli kimin cebinde belli değil oluyor. Özellikle benim iş yerim de bu olaylar cok oluyor. Kesinlikle iş yerimi yakin tanidiklarima önermiyorum hem cok buyuk hem cok kisi calisiyor hemde bir çok şeyin döndüğünü artik biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin bir giyim tarzı var ben özgür bir kadınım istediğim gibi giyinirim. Açık giyinince bu bekar birini arıyor düşüncesi var erkeklerde hiç sorma gereği bile duymuyorlar. İkincisi sadece cinsellik düşündükleri için buna başvurulur sanıyorum. Cahil beyinler canın çaldığı yönde gidiyorlar sadece
30 Yorumla
+1 yılYo bekarlar daha çok dikkat çeker. Bakınız ben bekarım, güzelim, çalışkanım, mesleğim de var, kibarım, güzel kokuyorum,, giyimime ve sağlığıma dikkat ederim, kültürlü biri olmaya çalışıyorum öyle olduğumu düşünüyorum.
Taliplerimi bekliyorum (!!)☺️☺️☺️
Bana ulaşmak isteyenlere numaramı yazıyorum.
05... Gerisi özelde 😄😄hdhdudj32 Yorumla- +1 yıl
Ahahhah 😂 kız alemsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana hiç çekici gelmedi sadece bir defa olmuştu. O da kadinresmen yürüyordu ve istemediğim halde çekici gelmişti. Deneyimine göre muhtemelen evli olmasına rağmen böyle bir şey yapması aslında birsuru mesaj içeriyor. Kocasından daha iyi olabilirsin, kadın bildiğimiz f*hişe olabilir. Bunların ikisi de çekici geliyor ki zaten kocası olmasına rağmen böyle bir şey yapan insan da aslına bakarsan hak ediyor bu duruma dusmeyi. Yani en azından aldattiktan sonra karaktersiz olduğunu gösteriyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İnsan psikolojisi zor olanı elde ederek mutlu olan bir varlık olduğu için bu böyledir. Ne kadar iyi değil ne kadar zor olduğunuz önemli.
Bu kadar iyi olarak bir de zor olacak kadar vicdansız olabilseydim keşke. Merhamet duygum hep ağır basar içimde.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Benim şahsen böyle fantezilerim ve fetişlerim yok haha. Evli insanlardan etkilenmek bilmiyorum hem doğru değil hem de etik değil. Bir kere evliyken başkalarına bakman senin eşine saygın olmadığını ve onu gerçekten sevmediğini gösterir. Bu durumda da o evlilik yürümez yuva dağılır. Bekar adam da oturacak yerinde evlilere göz dikmeyecek bir sürü bekar var git eğlen kardeşim. Olay bu yani.
10 YorumlaYasak ya onların mutsuzluk ya da eksiklerini kendileri gidereceklerini düşünen zavallılar var
Kendileri bişey olamamış o yüzden ve ayrıca sadece zevk için bile yapan var bunu çünkü ysak hoşuna gidiyor iradesi zayıf insanlar işte12 Yorumla- +1 yıl
Zayıf ne karaktersizler
+1 yılAmaç sadece birliktelik yaşamak zamanı değerlendirmek olursa elbetteki evli erkekler tercih edilecek, ha keza evli olan erkeklere belirli bir zaman takıldıktan sonra vazgeçmek yol vermek kolaydır. Askıntı olmaz, sülük gibi yapışmaz, peşine takılmaz, rahatsız etmez edemez çünkü bu eylemlerin sonucu kendisine daha çok zarar verecektir…
10 YorumlaBekâr kişi sadece kendinden, o da kendi istediği kadar, sorumludur. Dolayısıyla gelişme aşamasındadır, hayatı düzenli değildir.
Evli insan daha sorumludur. Evi ve işi ile ilgili konulara hassastır, yaşayacağı herşeyi yaşadığı için garip heyecanlar peşinde koşmaz. Moda deyim ile daha OLGUNdur.
Bu sebeple evli erkek ya da kadın daha çekici gelir.10 Yorumla
+1 yılBen duymam. Duyan kadınlara demek ki bekarlar bakmıyor çirkinler
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Bunu sebebi o kişiyi beğendikleri için değil en azından kadınlar için değil. O evli kişi eşine verdiği ilgi sevgi bazı kadınların hoşuna gider ve hemcinsi kıskanmaya başlar. Ve içten içe hırs yapmaya başlar böylelikle evli erkekler ilgisini çeker diğer türlü o erkek bekar olsa imkanı yok ilgi duymazlar.
21 Yorumla
+1 yılEvli erkekler seçilmiş düşüncesi, tecrübe, nezaket, olgunluk, kadınlara karşı doymuşluk hali, ne istediğini bilmeleri, sorumluluk alma yetisi, ekonomik olarak güçlü olmaları, terk etmenin daha kolay olması, elde etmenin zor olması, yasak olmanın heyecanı.
02 Yorumla- +1 yıl
Rezilliğin ve karaktersizliğin heyecanı olmaz bahanesi olur
- +1 yıl
Evli erkekler ile olun demiyorum ben. Yatırım tavsiyesi değildir.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl-Ciddi düşünmüyordur ve başıma bela olmasın der.
-Yasak olanın çekiciliğine kapılır.
-Evli ve kafası karışık birini enerjine sokmak daha kolaydır (çünkü seçici davranmazlar genelde)
-Evli insana göz diken karakter yoksunu ucuz bir peynir türüdür. (cinsiyetçi algılanmasın bunun kadını erkeği yok )10 YorumlaDoğal Seçilim bu Evli Kadınlar Bekar Erkeklere Bakmaz O Erkeğin Hayatın da Bir Kadın Muhakak ki vardır. Özellikle Genç kızlar Orta yaş grubu İş sahibi Avukat, Doktor gibi Başarılı Kadınlar.
FRİEDRİCH NİETZSCHE
Kim namus ve ahlak söyleyişi yapıyorsa bilin ki en büyük namusuz o dur.
Bence çok doğru bir tespit etmiş.
Bu sitede bir kadının mesaj kusun da en az 100 mesaj atılmış tır. Ellini sallasa Ellisi
Hal böyle olunca insanlar Erişemedikleri, yasaklara yönelmeleri çok normal13 Yorumla- +1 yıl
Fantastik olsun diye Uyanık bunlar Cin gibi maşallah yorumları okuduğum da Mehter marşı gibi Prof. İlber ortaylı hoca nın çok sevdiğim bir rebliği var bu konu da sipker soruyor Hocam Türkler namuslu mudur diye İlber ortaylı hoca diyor ki Onlara aldanmayın diyor Haremleri, girdikleri yerde 3 gün nasıl yağma yapıp güzel kadınları..
Bu işler böyle hocam Türk milleti Kıskançtır İyi dir hoştur ama insanlık bunlar da kendilerini böyle avutuyor
Çünkü bekarlar acaba niye kimse beğenmiyor diye bakmazlar evlilere biriyle evli demek ki beğeniliyor o yüzden onlara bakarlar bu bekar kimse bakmamış ben mi bakayım diye bir algı yaparlar
40 Yorumla
+1 yılBen bekar da evli de dikkat çekmem çünkü tipsizim boyum kısa diye beni kimse istemz kime teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi der reddeder beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser topukları kıçına vura vura vura vura ardına bakmadan kaçar bazıları da anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
00 Yorumla
+1 yılAslını istersen basit evli olan kişi sıkmaz.
Tecrübeli olması memnun eder.
Ekonomi olarak daha öndedir.
Anlayışlı ve ilgili davranır.
Tabiki bunlar evli olan kişinin heyecan arayışından dolayı geçici davranışlaridir.
Çirkin bir davranış tir.
Hak değildir.10 Yorumla
+1 yılÜzerine kalmaz diye düşünüyorlar sanırım. Dünya etme bulma dünyası birgün onlarda yaşayabilir.
13 Yorumla- +1 yıl
İnşallah yaşarlar
- +1 yıl
Belki inanmazsın ancak kimseye beddua etmiyorum hatta kıyamıyorum artık çünkü her şey zıddıyla ve olması gerektiği gibidir. Benden ve sevdiklerimden uzak olsun yeterli🙂
- +1 yıl
Kınamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü heyecan arayışındalar ve yasak ilişkinin her zaman heyecan katsayısı yüksek oluyor. aslında bu insanın yaratılışını temsil ediyor. havva annemiz cenneti terk etmiş yasak meyve için
20 Yorumla Böyle insanların Allah belasını versin toplumun ahlakının içine ettiler. İnşallah böylelerinin başına daha beter bir şey gelir de anlarlar.
53 Yorumla- +1 yıl
👍 Keskinlikle
- +1 yıl
Amiin kuzum agzin bal yesin insallah
+1 yılArtık her şeyin caziz olmayanı , yasak olanı güzel geliyor insanlara o yüzdendir herhalde oysaki herkes sadece eşine sadık kalsa dünya daha güzel bir yer olur ve tabi yaşamaya deger bı yer
11 Yorumla- +1 yıl
Caiz olmayani *
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. yasak olmasi kadar,
evli oldugu icin salca olamamasi da bir etmendir.
one night stand kafasina benzer, isi gorelim yolumuza bakalim derken kafa rahat olsun diye10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılNamussuz oldukları için başkasının olana kötü gözle bakıyorlar.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılBen buna mantıklı sebep bulamam, karaktersizlikten başka bir şey değil. İnsan kalmamış gibi evlilere yönelmek saçmalıktan başka bir şey değil
20 Yorumla
+1 yılZihinleri kirli olan insanlar böyle yapıyor genelde.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılBenim çekmez. Sahipli mal sevmem sadece benim olacak.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. çok buyk bır sey gıbı goruyorlar karsı cınsle olmayı oyuzden herkes önemsmeye baslıyor ve de kıskançlık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer zman için haram olan ve aykırı olan şeyler insana güzel gelir o yüzden de insanlık artık bka sarıyor gittikçe insanlar kendini kaybediyor ve bunun gibi pislik şeyler ortaya çıkıyor ne yazıkki
10 Yorumla
+1 yılEvlenen kişiye “ evlenmişse demek ki evlenilecek, düzgün ve doğru biri. “ gözüyle bakıyorlar. Bekar öyle değil…
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bilmem hiç böyle düşünmemiştim sma galiba çok haklısın. Sanırım dağa tecrübeli daga olgun, daha varlıklı ve daha güvenilir oldukları için… 🌸😎
10 Yorumla
+1 yılEvli olanlar dikkat çdkse bile onlara farklı gözle bakılmamali ve öyle saçma şey yok çekici insanlar zaten çoğunlukla evli olur yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Çünkü evlenilecek biri olduğunu evlenerek kanıtlamıştır. Evli olmayan biri evlenilecek biri olduğunu kanıtlaması için zamana ihtiyacı vardır.
10 YorumlaKeşke anlayabilsem insanlar çok değişti dış görünüşden yargılanıp reddedilmiş biriyim ♿😔
10 Yorumla
+1 yılDikkatimi çekmez bu çok iğrenç bir durum kendimden iğrenirim.
10 Yorumla
+1 yıl"Kocan seni böyle düt mu" diye sormak hoşlarına gidiyor sanırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sonra neden bekar geziyoru kızmı yok diyenler var ama bize degil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir şekilde daha cazip geliyor onlara ama bu çok yanlış bir şey.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Sapıklıktır net benim karıma yan bakacaklar gözlerini oyarım.
10 Yorumla
+1 yılKarater olarak daha olgun oldukları ve ne istediklerini bildikleri için daha dikkat çekerler
10 Yorumla
+1 yılUmarım diğer tarafta zor olan cehennem de cazip gelir böylelerine.
10 Yorumla
+1 yılayıplandığı için yasak olduğu için daha çok ilgi çekiyor sanırsam
10 YorumlaYasak olan çekici geliyor herhalde bu işi yapanlara🤔
10 YorumlaYok be öyle bir şey bende evliyim kimsenin dikatini cekmiyorum
10 Yorumla
+1 yılEğer sevgilisi varsa daha değerli oluyor sanırım karşı cinsin gözünde. “Bak bunu kapmışlardı ama şimdi ben kaptım” gibi bir psikoloji olabilir altında, emin değilim
00 YorumlaEvliler neden bekar insanların peşinde koşuyor? Eşinle uyumak varken neden hurda gecenin bir yarısı başka erkeklerle konuşur insan kendine aşık etmek için mi yoksa neden?
00 Yorumlabence daha iyi anlaşıldığı için bir taraf ilgiye hasret kalmış oluyor ev limtaraf yoksa niye aldatsın
02 Yorumla- +1 yıl
Geç geç bunlar bahane
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBizim bekarların hakkını yiyen evli erkeklerin Allah cezasını versin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli insanlara göz diken namussuzdur aynısını ona yapsan birden namus bekçisi kesilirler tasnif etmiyorum
10 Yorumla
+1 yılHepsinin canı cehenneme
45 Yorumla- +1 yıl
🙄.
- +1 yıl
Helal olsun 👏
- +1 yıl
Benim sozum sanki kendim yazmis gibi hissettim resmen
+1 yılSadece seks ilişkisi olduğunu düşünüyorum kimsenin kimseden beklentisi olmasın yasak ilişki heycanı yani tatlı geliyor kimse bulunduğu hayatı bırakıp beğendiğini almaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evli insanların oturmuş karakterleri doygunluk senesine ulaştıktıkları için bence
02 Yorumla- +1 yıl
Oturmuş karakteri derken?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında evli olanlar değil, insan psikolojisine göre hep imkânsızlıklar cezbedicidir. Bu yüzden de doğal olarak evli insan daha cezbedici geliyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılTecrübe ulasilamazlik ve birbirine karşı sorumluluklari az. Yasak olmasida cezbedici insan doğası gereği
00 Yorumla
+1 yılBen tabikide bekar kızlar daha çok ilgimi çeker.
Ama evli kadınlar ilğimi çekmek zatede sohbet ederim başkası olmaz. 👍00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde evliden ziyade olgun sevme var, aslında kızlarda da aynı. Evli olan, başkasının olan cazip gelir falan filan, bir çok sebebi var.
00 Yorumla
+1 yılTamamen farklı bir konu bu ya amaç ulaşılmayana ulaşmak
40 Yorumla- Devamını Gör (124)
Devamını Gör(169)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri