Sosyal medyada bekarlar evlenememekten yakınmış, evliler de bekarlığın kıymetinin bilinmemesinden. Sizce kim haklı evliler mi bekarlar mı?
Valla, her şeyin bir zamanı vardır diye düşünüyorum. Evet, arkadaşlarla eğlenmek çok güzeldir; fakat bir süre sonra çok daha özel şeyler paylaşacağın bir "yoldaş" arıyor insan. Bu hissin önüne geçemiyorsun ki. Kimileri bu hissi takip edip, mutluluğun kapısını aralıyor, kimisi hüznün. Kimisi, şair oluyor, kimisi deli. Her ne olursa olsun, şairin de dediği gibi, bu zehri tadacağız. Öyle ya da böyle.
ben hep evlilere özenirim desem yanlış olur sadece evlenmeyi isteyip te yapamamak. d sjsj ya bilmiyom özenme degil abim evli hiç te özendigim söylenemez sadece cocuk babası olmak cok güzel abimin evliligi okadar iyi olmasada benm istedigim evlilik tam bir hayal ürünü oldugu için çok evlenmeyi istiyorum amma velakin hayaller hayatlar mod on evlilik bos çamur yani
Insan oglunun doyumsuzlugu bence ev ister ev bulsa araba araba bulsa daha iyisi hep daha fazlasi evlenip mutlu olmak ister bekar birinin daha. mutlu oldugunu gorur ondaki mutlulugu ister beyle bir sistem :D
Kafa dengi bir eş ile bekar hayatında olduğun kadar rahat yaşayabilirsin. İnsan cahil olmasın..
Cevap
48Cevap
şimdi şöyle bir şey var bekar olanlar genelde evliliği yaşamadığı için yaşamak istiyor çoğu ama cinsellik için birazda zaten genelde herkesi eninde sonunda yaşadığı bir durum evlilerden mutlu olanlar hiç bir zaman bekarlığa dönmek istemezler çünkü mutludurlar isteyenler isabetsiz bir evlilik yapanlardır ben bekarım evliliğede meraklı değilim ama düşünmüyorda değilim düşününce mutlu olursam gider olmazsamda biter yapacak bir şey yok
evlenenler evliliklerinden dogru kisiyi bulamadiklarindan bekarliga ozeniyorlar bekarlar ise her zaman yaninda olcak birisi olmadigindan ozeniyorlar en iyisi dogru kisiyi bulmus evlenmis kisiler mutlular ve sikayetleri yok
Evlilik en iyisi birde anlayışlı bir eş bulduysan bak keyfine, sabahlara kadar gezip patates olmuş vücudunla yataktan tek başına kalkınca anlıyosun düzenin ailenin iyi birşey olduğunu...
En güzeli bekarlık. İstediğim gibi geziyorum, kendi yemeğimi kendim yaparım, bulaşık ve çamaşırımı da kendim hallederim. Bu yüzden evli olanları hiç kıskanmıyorum. Hayat böyle daha güzel. :-)
Bekarım, halimden memnunum. Kimseye de kolay kolay özenmem. Aşık olacağım biri çıkarsa da evlenirim, orası ayrı dava.
o öyle degil bence sevgilisi olanlar olmayanlara. olmayanlar olanlara özeniyo. evlilikte anca bekarlara özenir bekarlar evli olanlara pek özenmiyo bence bu sekilde
bekarlar evlenmek istiyor. evlilerde pisman gibi keske evlenmeseydim diyor. orta bir cizgisi yok bu isin.
evliligi cocuk oyuncagı zanedenler elbetteki bekarlıgı özler dogru kişi dogru hayat neye göre dogru derseniz kendin kadar dogru biri bekar biriyim ve şu ana kadar 10 cift gördüysem 8 i cidden mutlu 2 si malesef mutsuz o ikide inanılmaz zit kişiler
Bekarlar her gece pompa hayali için özenirler, Evliler de pompanın geçici bir zevk olduğunu anladıkları için, sürekli dır dır çektikleri için bağımlı oldukları için bekarlığa özenirler :)
Sadece bu iki şık değil, herkes elinde olmayana özeniyor
bekarlık gibisi yok.. evlenenler boşanıyor zaten :D
Ben özenmiyorum. Çünkü sevdiğim kadın evli 2 cocuk annesi.
bekar olan evlenmek ister artık bir kendi hayatı düzeni olsun diye evlenen eğer memnun değilse keşke bekar gezseydim der
Neyi seçersen seç aklin hep secmediginde kalıyor da ondan
Evlilik kale. Gibidir disardaki iceri icerdeki disari zoreder
hala bekarım evlenmek değil de bir kadınım olsa fena olmaz.. uygun kadın bulursam evlenirim de denk gelmek lazım yani..
Çünkü evlenmeyen 1 pişman evlenen 9876547788666677 pişman 😀😀😀
ben evlenmek istiyorum tabiki ama hayırlısı kim ise onunla. acelem yok
İnsanoğlu nankör çünkü buldukça bunuyor. Hep daha fazlasını, daha iyisini istiyor. Tabi bu durum biraz da rahatlığın batması hiç kuşkusuz.
bekar acsndan bakarsan bekarlar evliler açısından bakarsan evliler haklı ben bekarim bekarlar yüzde yüz hakli bitsin bu hasret
Deveye sormuşlar boynun neden eğri? diye.. O da seninki benden kara demiş
insan halinden hic memnun olmaz zaten o evli olan bosansa bile tekrar evlenmek isteyebilir
bekarım evlilere bakıp vah sizin halinize diyorum onlarda aklın varsa evlenme bekar kal diyorlar
ne zaman elındekı ımkan ıle yetınebildik ki hep göz dışarda o yuzden
Bekarım neyin tadını çıkarayım pardon..
evliler yakınıyor çünkü yanlış kişiyle evleniyorlar
Bekarlar yokluktan evlilerde hergün aynı yemeği yemekten 😂😂😂
Bekarlar yuva kurmak istiyor evliler eskileri özlüyor :)
30 yaşıma kadar bekar kalırsam hiç bir şeyden yakınmam
guzel tespit etmissin tecrube kokuyo buram buram guzel insan :)
Evli biri olarak bekarken yaşananlar güzeldi diyorum ama evlilik şart düzen ve mutluluk
Evlilik nasıl bir merak ediyorum
ya yanımda karım olsun daha ne arkadaşlarına düşkün olan evlenmesin
herkes kendinde olmayanı ister hayat böyle
Hiç özenmiyorum :D :D
@namıdiyar Gereksiz
@namıdiyar evet :D
@namıdiyar :D Ya kocaman öğretmenim ben ya
@namıdiyar Fen bilgisi senin
@namıdiyar :D :D Bende şaşırdım vay be
@namıdiyar Aynen
@namıdiyar :D Sen doğudamısın
Bekarlık doğru bir hayat değil
ben de bekar olarak imreniyorum evlileri :D
Bu insanoğlunun kat ettigi mesfelerdir aslinda.
evlenin. evlenmek iyidir güzeldir
Çünkü hiç kimse istediği hayatı yaşayamıyor.
Evliler sonuçta ikisinide tatmışlar
Bilmiyom valla iyi böyle bekar bekar
Hayatımızı doğru düzgün yaşamıyoruz
Çünkü her insan sahip olmadığını ister
herkes ulaşamadığı yeri arzular işte..
Yok ben özenmiyorum. Evliliğe hayır!
bekarlar halinden memnun. ben kimseye özenmem :D
Herşey yerinde zamanında güzeldir evlenmek isterim
Bekârlık sultanlıktır
Hangi sultan bekardı?
Hahahaha :))) Hayallllerrrr
İyyy çok itici