İyi anlaştık, muhabbeti çok iyi, bir çekim aldım, hal hareketlerinden belliydi. Yarım saatten fazla konuştuk. Benden instagram istedi, ben kullanmıyorum şaşırdı. Başka şey de vermedim ama evini biliyorum aynı villa sitesindeyiz, sevgilisi yok şu an bence. Sahilde bi kahve içelim mi desem kesin kabul ederdi, bunu bekler gibiydi. Ama diyemedim, gidip demeyi düşünüyorum. Ben 18 yaşındayım, bence o beni 22-23 yaşlarında sandı çünkü uzun boyluyum ve 1cm sakallarım güzel çıktılar, okuldaki herkes pozitif dönüş yaptı şöyle böyle çekici olmuşsun diye yanaşıyor kızlar, ama hoşlandığım kişinin yanında hepsi tırt kalır. Muhabbeti süper, soğukluğa yer vermeyen, çok hoş birisi. Ayrıca aşırı güzel biri. Fakat 27 yaşındaymış… 23 falan gösteriyor. Yaşıtım Kızların onun yanında zerre çekiciliği yok, tamam kafa dengi Kızlar yok değil ama onlar da henüz olgun sayılmaz. ayrıca yaşıtım kızlarla bir şey yapmak çok yorucu, saçma sapan şeyleri dolu. bir şeyler yapmak zahmetli, yaptığına da değmezler… vasat şeylere sırf küfür ediliyor diye kahkaha krizleriyle anırırlar. Yaş farkı bizi nasıl etkileyebilir? O benim doğal halimi sevdi bence, çoğu şeye güldü, sanki zaten tanışıyormuşuz gibiydi. Kafamız gerçekten uyuştu yani. Nedense ben, bi kız benden yaşça büyükse çok iyi anlaşıyoruz. Bu genelde böyle oldu. Sebebi ne bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaş farkı nasıl etkiler? özet sorum bu
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşımı bilmiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çok fazla yas farki var o kizda senin yaslarindayken yasitin kizlar gibiymistir Şu an olgunlasmis tecrube etkistir yani sonunuz yok gibi bilemzsin seninle oyledine konusuyorda olabilir
Öylesine konuşmayabilirdi de ama… uzun zamandır birbirimizi görüyorduk, her sabah koşuya çıkıyor, ben de basket oynarım ara sıra.
Sen oldukça mantıklı konuştun biraz taktik verir misin.
18 yasindasin 23 goster durusunla konudmanla her seyinle yasini belli edersin olgun bir adam anlasilir olgunluk illaki durus karizmayla olmaz konusman hayata bakisin Şu an sen ben cok olgunum cocuksu degilim desen dahi gencligin getirdiği bir sey var yani nasil desem senin hayattan beklentilerinlenonunoi farkli bak ben 99 luyum 99 ve 2000 arasinda ya da 98 arasinda bile oyle buyuk bir fark var ki her sey bilinc altimizi etkiliyor cevredeki siyaset gundem haberler cizgi fimler okuldaji verilen egitim her sey yani olmaz bence 27 yasindaki kız neler gormus neler gecirmistir bende minyonum kucuk gosteriyorum 23 yasindayim. banada 17 18 yasindakilerden teklif geliyor 20 yasindakilerden kucuk duruyorum cunku ama 30 yasindanda geliyor 35 yine geliyor ama aslinda benim en iyi anlasabiecegim yas 24 26 arasi cunku bir donem var kimileri isiji kurmus kimileri ogrenci kimileri kendini gelistiriyor kimileri evlenecek çagda kimileri daha buyuyecek olmaz yani
Evet, benim jenerasyonumda 1 yaş fark bile çok farkediyor. Aklımdan geçenlerin üstünü çizip onayladın diyebilirim. yorumun için teşekkür ederim.
Bak 27yasindaki bir kiz 18 yasinda birine bakiyorsa zaten normal degildir cokta olgun oldugunu dusunmuyorum cevreni degistir yasıtin kizlarin hepside oyoe degildir
Onunla aynı yaşta ablam var, bence normal biri ama ilişkinin pek oluru yok sanırım. Dediğin gibi çevremi değiştireceğim ama bu konuyu da oluruna bırakacağım, bana kaybettireceği bir şey yok. En fazla eğleniriz, yaşımı öğrenince de dalgasını geçer güleriz sonra biter işte…
o eğlenir güler geçer ama sen daha çocuk yaştasin onun gördüklerini onun duyduklarini yaşadiklarıni sen gormedin sen etkilenirsin üzulursun bu sende bir travma bile yaratabilir kendi benliğini değiştirebilir kisiliğini yani onu tamasan belki çok daha başka biri olabilecekken olmayabilirsin sen daha ne yasadin ki bak hayat oyle garip ki 1 yıl bile hatta 1 sy bile insana oylr çok sey katıyor ki bakış acımız hayattan beklentimiz her sey degisiyor uzulen sen olursun onun umrunda olmaz
korkularımı açığa çıkarıyorsun. Son dediklerin doğru olabilir. Aklıma girdin, bu konuyu rafa kaldıracağım sanırım. Ama bir şeyler spontane gelişirse kaçamam kaçmam, bunu da söyleyeyim…
senin hayatin tabiki tercih senin ben hicbir zaman hic kimeye karısmam duse kalka ogrenceksin
Hic dogru ve etik değil fazla ilerlemeden bitir sonra çok pisman olursun
Neye pişman olacağım. Yaşıtlarım neler konuşuyor yapıyor bilmiyorsun tabi…
Yaşını öğrendiğinde zaten o da kesecektir ilişkiyi büyük ihtimal ve bu kadar yaş farki olan birisi ile bu denli anlasabiliyorsan çok büyük sorun var demektir.
50 yaşında değilim ben biliyorum zaten. Sorun evlenemezsiniz ayip falan konusu değil. Sorun yaş farkının verdigi deneyim ve farkli görüşler. Sen su an 10 yaşındaki birisi ile ayni zihniyette dusuncede olabilir misin. Sen 30 o 40 olsa sorun olmaz ama su an icin imkansiz sizin durumunuz
Benim kuzenlerim 10 tane falan varlar, hepsi benden 10 yaş büyük. Hiç yaşıtım kuzenim yok. Onlarla gezip dolaştım hep… ondandır belki. Birde eski komşumuzun bir kızı vardı benden 3-4 yaş büyüktü, 15 yaşındaydım o zaman, onunla böyle bir çekimimiz olmadı ama acayip iyi anlaşırdık, beni her gün evine çağırırdı film izler PC oynardık.
Ayrıca basket takımımdakilerde benden yaşça büyükler
Evet, 30 40 sorun olmazdı… doğru diyorsun sağol yorumun için.
Onunla aynı yaşta ablam var
İlk tanışmadasiniz bu yüzden birbirinizi tanimadiginiz için bu ilgi olusmus zamanla sorun olacak bu yüzden cok uzatma uzulmene gerek yok. Rica ederim bu arada iyi günler