Hoşlandığım kişiyle yaş farkımız var?

İyi anlaştık, muhabbeti çok iyi, bir çekim aldım, hal hareketlerinden belliydi. Yarım saatten fazla konuştuk. Benden instagram istedi, ben kullanmıyorum şaşırdı. Başka şey de vermedim ama evini biliyorum aynı villa sitesindeyiz, sevgilisi yok şu an bence. Sahilde bi kahve içelim mi desem kesin kabul ederdi, bunu bekler gibiydi. Ama diyemedim, gidip demeyi düşünüyorum. Ben 18 yaşındayım, bence o beni 22-23 yaşlarında sandı çünkü uzun boyluyum ve 1cm sakallarım güzel çıktılar, okuldaki herkes pozitif dönüş yaptı şöyle böyle çekici olmuşsun diye yanaşıyor kızlar, ama hoşlandığım kişinin yanında hepsi tırt kalır. Muhabbeti süper, soğukluğa yer vermeyen, çok hoş birisi. Ayrıca aşırı güzel biri. Fakat 27 yaşındaymış… 23 falan gösteriyor. Yaşıtım Kızların onun yanında zerre çekiciliği yok, tamam kafa dengi Kızlar yok değil ama onlar da henüz olgun sayılmaz. ayrıca yaşıtım kızlarla bir şey yapmak çok yorucu, saçma sapan şeyleri dolu. bir şeyler yapmak zahmetli, yaptığına da değmezler… vasat şeylere sırf küfür ediliyor diye kahkaha krizleriyle anırırlar. Yaş farkı bizi nasıl etkileyebilir? O benim doğal halimi sevdi bence, çoğu şeye güldü, sanki zaten tanışıyormuşuz gibiydi. Kafamız gerçekten uyuştu yani. Nedense ben, bi kız benden yaşça büyükse çok iyi anlaşıyoruz. Bu genelde böyle oldu. Sebebi ne bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaş farkı nasıl etkiler? özet sorum bu
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşımı bilmiyor
Hoşlandığım kişiyle yaş farkımız var?