Hangisini tercih ediyorsun? İşin sonu zenginlik para para para🤣Hayatım üzerimdeki paraları taşıyamıyorum. Gelin: Ben kilolarca altın taşıyorum şunun dediğine bak 🤣🤣
Aşiret
Sosyete
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşirete mi gelin/damat gitmek istersiniz yoksa sosyeteye mi?
Aşirete gelin gittin mi ayvayı yersin. Kendi içlerinde ki tecavüz olaylarını bile susturuyorlar. Sonra gelin suçluymuş gibi de kölesi gibi davranıyorlar. Aman kimse duymasın. Sosyete zaten gösteriş meraklıların yeri. burada da rahat edemezdim açıkçası.
Aşiretin sorumluluğu ağır olur. Katı kuralları ve değişmeyen kaideleri vardır.
Sosyetik olan ailenin de kendisi olmasa bile çevresindeki çoğu kişi kibirli kendini beğenmiş olacağından sürekli iğneleme sonucu huzursuzluk çıkacağından bana irak bir aile olur.
Benden veya ailemden zengin bir aileye gitmek istemem. İleride bir sorun çıkınca bela alırız başımıza. Kendim aşiret kızı olsam fakir erkekle evlenirim ama. 😂 Çünkü benim zarara gireceğim bir durum olmaz.
Aslında ikisine de gitmek istemem en güzel aile kendini bilen geliştiren kendi hallerinde olanlardır şimdi bu asirette de ve sosyete de ne çirkeflikler doludur bilemem onun için inşallah benim gibi insanlarla karşılaşıp evlenirim 😄
Modern zengin olmak sosyete olmak olmuş vay be Aşirete gitsek bilemedim şimdi .. para sen ne kadar kötü bir şeysin Lidyalılar seni buldu sen insanlığın anasınıı belledin