Onu kendimden soğutmak istiyorum. Eşcinsel olduğumu desem inanmaz onu nasıl sevip arzuladığımı biliyor. Soğutma taktikleriniz var mı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Surekli ustune dus sık hatta ozgurlugunu kisitlamaya calis kimse buna katlanamaz
Mesela ne gibi şeyler diyim?
Bilmem o anki duruma gore degisir ama mesela mesajlarina aninda cevap iste vermediginde surekli hesap sor nerdeydin napiyodun vs uyanir uyanmaz mesaj iste atmadiginda bunun tribine gir yan yanayken surekli sanki o baska kizlara bakiyomus gibi tavir yap trip at ozellikle ailesiyle kendini kiyasla iste annen mi ben mi gibi sacma sorular sor en fazla 4 gun surecek :d
Tavsiyelerin için teşekkürler ben yurtdışındayım da ona çok büyük yalanlar söyledim haketmiyorum sevgisini bir anda engelleyip gidemem de. O benden soğuyup ayrılsın istiyorum
Bunlari yaparsan tiksindirirsin bile
Mesajlasirken sürekli kısa cevaplar ver çoğu kişi buna sinir olup soguyor
Çözmeye çalışır arar neyin var aşkım der bir şekilde gönlümü almaya çalışır
Özel değilse neden ayrilmak istediğini sorabilir miyim
Ona söylediğim çok büyük yalanlar var ve fazla uzatmadan bitsin istiyorum çünkü sevgisini haketmiyorum
O zaman tamamen net olman gerekiyor istemiyorum diyceksin ama yalanlar bı sekilde ortaya çıkacaktır başkasından duyacağını senden doğrusunu duyması en mantıklı olandır bence
Bakire değilim de kesin ayrılır
Bakire olduğumu söylemiştim ama bu sefer olmadığımı söyliycem. Ama sevmesine engel olacağını zannetmiyorum daha çok niye önceden anlatmadın yalan söyledin diye sinirlenir. Ben yine de deniyim yalanları sevmeyen biri çünkü
Olabilir evet dene bakalım nolucak
Başkaları ile samimi olmak
Aldatmak mı yani? Onu üzmeden bitirmek istiyorum
Aldatmak değil ya. Ona karşıyım sevmem. Yani birileri bir şey dediği zaman şakadan karşılık vermek gibi. Aldatmanın büyük ahı ve vebali vardır. Misliyle çıkar bunun bir çok örneği var. Bir şekilde kiskandirmalisin arkadaşların ile. Onlar sana oltifatlar edince simarikliklar falan yapmalısın. Gerçekten seviyorsa bundan bile rahatsız olur
Cidden çok zor olucak çünkü hiç böyle bir insan değilim ama deniycem. Teşekkürler tavsiyen için
Hiç zorlama o zaman. Bu arada sevdiğin halde neden soğutmaya çalışıyorsun merak ettim.
Ben yurtdışındayım ona çok büyük yalanlar söyledim aşığım da ona. Kendimi başka biri olarak tanıttım en başta sonra gittikçe yalanlar söylemeye devam ettim bu konuda istemeyerek ailem konudunda da aynı şekilde hislerim ve kişiliğim hakkında söylediklerim yalan değildiı. Onu üzmek ve vaktini çalmak istemiyorum çünkü evlilik planları yapıyor bir an önce kavuşalım diye dualar ediyor ailesine de bahsetti. Onun sevgisini haketmiyorum biliyorum yaptıklarımdan da gram gurur duymuyorum bidaha bir ilişkiyi yalanlar üzerinde inşa etmemek adına dersimi aldım. Her gece vicdan azabı çekiyorum. En az zararı vererek nasıl kurtulabilirim bu ilişkiyi onu kendimden soğutarak nasıl bitirebilirim bilemiyorum.
O zaman daha fazla yalan konuşma. Ayrıca benim dediğimi de unut. Açık açık onunla konuşman bence en az zararı verecektir.
Peki şöyle sorsam sana, çok aşık olduğun evlenme planları yaptığın kız neler yapsaydı ondan soğuyup bitirmek isterdin?
Bana soğuk davransaydı, kötü davransaydı, sevmediğim şeyleri yapsaydı, uyarılarımı dikkate almayıp yapsaydı, başkaları ile haddinden dazla yakınlık kursaydi gibi gibi
Anladım, cidden teşekkür ederim çok yardımcı oldun bugünden itibaren bu şekilde davranmaya zorlayacağım kendimi. Hayırlı olsaydı yalanla başlamazdım, çok daha iyilerini hakediyor. Benden ayrılacağı gün sana dualar edicem tekrardan çok teşekkürler. Az da olsa bir şryleri kafamda kurup rahatladım sayende🙏
Yine de sen bilirsin ama oturup gerçekleri anlatmak daha iyi olur
İnan gerçeği söylemem onu daha çok üzecektir yıkılır resmen. Umarım söylediklerimden dolayı kendini suçlu hissetmiyorsundur
İçin nasıl rahat edecekse öyle davran
işte bu yüzden waste time aşk işleri
O kadar haklısın ki anlatamam
nisanlandigi adamın kucaginda zıplarken görürse 🙂
Kısıtla onu kaçar senden
Nasıl kısıtliyim ki?
Aldatmak
Bu onu çok üzer ben soğutmak istiyorum o benden ayrılsın istiyorum
En kolayı bu
Yanında osur
Sarmısak ye yanında gegir
Ben yurtdışındayım
O Türkiye'de mi
Yurtdışında da olsan giyimine dikkat etme
Sarmısak ye
Osurbuna kimse kayıtsız kalamaz
Ayrılma duygularıyla oynama
Çok büyük yalanlar söyledim evlenemiycez o ayrılsın istiyorum
Sen gönlüm yok desene o da bahane olmuş.
Sanane
Benden ayrılmasını istiyorum detayları okumadın galiba
Aşık ol ona
Evlilikten bahset kendiliğinden gider
Aksine bir an önce evlenelim istiyor ailesinin de haberi var planlar bile yapıyor
Seviyorsan kabul et kafam mı karışık
Diğer görüşlere verdiğim yanıtlara bakar mısın bi? Anlarsın az çok olayı
Peki
Her insan hatalı davranabilir seviyorsa affeder. Gerçeği söyle bence
Mümkünatı yok yalanları sevmez ona kendimi başka biri olarak tanıttım öğrense yıkılır. Onu kendimden soğutarak ayrılmasını amaçlıyorum
net oll, olmaz de..
Osur sic
La bunu ben dicektim 🙂