Öyle kötüyüm ki en son 14 yaşımda bu kadar şiddetli duygular hissetmiştim, ilkti benim için. O zamandan sonra bir çok flörtlerim, ilişkilerim oldu. Şimdi üniversitedeyim ve ingilizce hocama aşık oldum. Aslında hoca diyorum ama o 27 yaşında bense 20 yaşındayım. Başlarda anlamadım sadece çok güzel bir elektrik sandım. Onun dersine ilk gün 1 2 dakika geç kalmıştım bir arkadaşımla sınıftan içeri girdim döndü bana baktı sonra bir daha baktı sonra tekrar döndü. İşte onu gördüğüm ilk andan itibaren başladı. Zamanla onu daha çok düşünmeye başladığımı hissettim, onunla ilgili şeyleri öğrenmeye her geçen gün hevesimin arttığını. Derste bir şeyler anlatırken bana dönüp gözlerimin içine baktığında başımı çevirmek istiyorum o sırada ancak bir vinç falan gelse beni öyle kaldırır heralde ordan öyle zor ki.. ve bakıyo, bakıyo, bakıyo içimden saydım en son 28 saniye gözüme bakarak ders anlattı ve ilk başını çeviren yine ben oldum. Ders dinleyemiyorum ve onun dersine çalışamıyorum. İştahım kaçtı 2 haftadır yemek yiyemiyorum 3 kilo verdim. Uyuyamıyorum sabaha kadar uyanığım. Arkadaşlarlayken aniden kriz geliyo bana o kadar da çok gülünmeyecek bir şeyde kahkahayı basıyorum, aniden saçma sapan bir şeyden gözlerim doluyo mesela ve hıçkırarak ağlamak istiyorum. Çok zor bunu da biliyorum. O zor bir hayattan gelmiş orada hoca olabilmek için çok mücadele etmiş okurken ailesinden uzakta okumuş yoksulluk yaşamış. Hakkında sadece bunları biliyorum. Genel olarak davranışarı sanki bir öğretmen gibi değil yani kendiyle ilgili konuşur bizlerle konuşur iyi biri yardım etmeye çalışıyo çoğu zaman. şimdi ben ne yapayım bana yardım edin.. okuyan yazan herkese çok teşekkür ederim şimdiden
Güncellemeler
+1 yıl
kimse neden cevap vermiyo :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar