çoğu kadında aynı terane
"düzgün erkek yok ki"
yanlış. Ben pırıl pırıl insan çok tanıdım, hepsi de saptı
nerede it kopuk varsa hepsinin de yanında sevgilisi vardı
tabi it kopuk tayfanın çoğu kıza malıymış gibi davranır arada vurmayı eksik etmez, kızlarda "aahh koruyucu erkeğim benim" gibi bir hissiyatla ya da "işte her dediğimi yapmayan erkek gibi erkek" hissiyatiyle daha çok benimser gelecekteki celladını
mesele pırıl pırıl insanın kadınlarda heyecan uyandırmaması,
Türk kızları koşmayı, acı çekmeyi seven mazojist yapıdadır
değil hükümet değişimi, hammurabi yasaları da getirsen kadına olan şiddeti durduramazsınız arkadaşlar, çünkü şiddet potansiyeli olanlara koşan bizati kadınların kendisi
onları daha çok çekici buluyorlar garip bir şekilde
yasa değil eğitim lazım kadınlara eğitim.
Erkek yumuşasın, kibâr bir yapıya bürünsün, inanın boşanma sayıları daha fazla katlanarak artacak, kadınlar çok çabuk sıkılacak ve isteksizleşecek o erkeklere karşı..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şu türk dizilerinde gördüğünüz kadınları gerçek sanıp saçma sapan yorum yapmayı bırakın ya.
bak bakalım Türk dizilerindeki kadınları gerçek mi sanmışım basit bir forumda dahi örneğini görebileceğiniz bir hemcinsin konuya yorum yazmış canım benim gerçek bu.
He karşı cinsimin ne de hemcinsinim yorumları umrumda ben kendi fikirlerimi önemserim. gerçek bu felan değil
vazgeçtim onu saymıyorum, fake bir hesap açmışa benziyor olayı farklı onun özür dilerim sorry.
Biraz beyniyle yorum yapan insanların yorumlarını dikkate alın
Haklı gibisin sanki