Aşk İlişkileri Güzel ya da yakışıklı olduğunuzu nasıl anladınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben anlayamıyorum Güncellemeler+1 yıl Anladım güzelim taş gibiyim canım kendim Güzel ya da yakışıklı olduğunuzu nasıl anladınız? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ouzben Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Walla anlamak denir mi bilemedim de ben kendimi seviyorum bence yakışıklıyım ve yeterli bence hgkuggkhgnk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklısın Yorumla Ouzben +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Blessedblue Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ortalamayı izle altındaysan vasattır üstündeysen pekiyi. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl izliyoruz dizi mi Yorumla Blessedblue +1 yıl Çevrene bakarak izliyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Allah allah 😂 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yakışıklı değilim. İnsanlar öyle söylüyor anlamama gerek kalmadı yani 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yakisiklisin Yorumla
Elb3t1Günn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Her aynaya bakışta maşallah Allah özenerek yaratmış dıyorum :) 0 0 Yorumla
Potterıngözlüğü Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bende anlayamıyorum insanlara fotoğraf gönderip yorum almak gerekli bence 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Peşimde koşan eski sevgililerden 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Anlamiyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel sayılırsın Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İltifat alınca 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı değilsin Yorumla Mapustayım +1 yıl 😂😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Peki kezban Yorumla Soran +1 yıl Gerçekler knk Yorumla Mapustayım +1 yıl Hüüüüğ 😭😭İnan ki sana göre yakışıklı olup olmamam gram skímde değil Yorumla Soran +1 yıl Mal mal. Q Yorumla Mapustayım +1 yıl Bana engel atsana aslan parçası Yorumla kadirsins +1 yıl usta gerçeği söylemek gerekirse tipsiz asla değilsin ama asık suratla poz verince istersen kainatın yakışıklısı ol kötü duruyorsun Yorumla Mapustayım +1 yıl Eyvallah reisYakışıkşılık güzellik göreceliBen kendimi beğeniyom sevdiklerim de beğeniyor gerisi umrumdışı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bakan bir daha bakar 1 83 Yorumla CanKaner +1 yıl Abartma 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner yalan borcum mu var sana😏 Yorumla CanKaner +1 yıl Yalancının mumu yatsıya kadardır 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner mumların çok sönmüş galiba 😏 Yorumla CanKaner +1 yıl Hiç hazetmediğim şeydir yalan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner ama iftira da yalandır onu hayli güzel yapıyosun Yorumla CanKaner +1 yıl Hiçte bile dikkatini de mi çekmeyelim 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner dikkatimi çekebildiğini düşündüren nedir acaba🤔 Yorumla CanKaner +1 yıl Parmaklarınızın ucunda olmam 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner kim olsa cevap verirdim sana özel değil 😒 Yorumla CanKaner +1 yıl Bende bir an kendimi özel hissetmiştim 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner bir an bile hissetmen ne büyük şans senin için😏 Yorumla CanKaner +1 yıl Bizde kendimizi nimetten sanmıştık 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner kendi kendini ezdin xkdjfjfj Yorumla CanKaner +1 yıl Hiç farketmezsin sandım 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Salın lan sorumu 😡 Yorumla CanKaner +1 yıl tamam soruma gelir misin abartmadan gel ama Yorumla CanKaner +1 yıl Yaşıyor musun depresyona mı girdin Yorumla CanKaner +1 yıl Bir yaşam belirtisi verir misiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner bağımlılık yaptım galiba sende unutamıyorsun 😉 Yorumla CanKaner +1 yıl Seni hiç unutmayacağım süt oğlan 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner nereye kusuyoruz 🤢 Yorumla CanKaner +1 yıl O kadar da kötü olamaz (benim soruma görüş atsan ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner atmiicam Yorumla CanKaner +1 yıl Hele bir sor bakim niye at diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner mesaj atabilmek için Yorumla CanKaner +1 yıl Hiç de bile oraya da gizliden görüş atabilirsin (sadece buraya rahatsızlık vermeyelim) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner amacın benle konuşmak işte ama ben istemiyorum Yorumla CanKaner +1 yıl Yine aynı burası gibi sohbet edip seni kaybetmemek tabiki saygı çerçevesinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner benden küçüklerle sohbet sarmıyo ergensi geliyo küçük adam Yorumla CanKaner +1 yıl Fazla ön yargılısınız profilde yazan ile gerçek hayattaki yaşımın doğru olduğunu bilemezsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner kaç yaşındasın dopru söyle Yorumla CanKaner +1 yıl Görül atacaksın ama soruma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner öfff söylemesen söyleme Yorumla CanKaner +1 yıl 33 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner ohaa çokmuş yaşın Yorumla CanKaner +1 yıl Daha demin küçük adam diyordun 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanKaner o kadar da demedik Yorumla CanKaner +1 yıl Frekansları bozmayalım 🤣 Yorumla CanOkaner +1 yıl Gördün mü hesabım askıya alındı 🙈 Yorumla CanOkaner +1 yıl Allahtan sivri süper zekamla yine buldum 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanOkaner abi bi sal beni yaa Yorumla CanOkaner +1 yıl Ne güzel beyin fırtınası yapıyorduk 🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanOkaner gerek yok Yorumla CanOkaner +1 yıl Büyük olduğum için saygısızlık yapmak istemiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanOkaner muhabbet çok uzadı cidden Yorumla CanOkaner +1 yıl Bıçak gibi kestin bir den sohbeti Yorumla CanOkaner +1 yıl Size hiç yakıştıramadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanOkaner ben böyleyim işte Yorumla CanOkaner +1 yıl Bende onu diyorum size değer veren size her türlü katlanır ve çeker 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanOkaner ben katlanılmayacak biri değilim zaten benim hayatıma giren kişi zaten şanslı olur 😏 Yorumla CanOkaner +1 yıl Onu farketmesem burada ne işim var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanOkaner nerden farkettin acaba 🤔 Yorumla CanOkaner +1 yıl Özgüvenli duruşunuzu Zeki açıklamalar ile birleştirerek yorumlamanız ve ayrıca beni anlayarak gereksiz konulara girmemenizden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanOkaner ama siz beni anlamamışsınız o nolucak Yorumla CanOkaner +1 yıl Kendimi o kategoriye koyamam kusura bakmican artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanOkaner ne kategorisi pardon? Yorumla CanOkaner +1 yıl Sadece sizi rahatsız etmeme ve yazmama kategorisinde anlamak istemiyorum 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CanOkaner o kategoridesiniz yazmayın cevap vermicem artık Yorumla CanOkaner +1 yıl Nerde gıcık oldunuz bana Yorumla CanOkaner +1 yıl Ayrıca ben bunu haketmedim Yorumla CanOkaner +1 yıl Hakkımı yediğinizi düşünüyorum Yorumla CanOkaner +1 yıl Ayıp ayıp Yorumla CanOkaner +1 yıl Bu kadar emeğe yazık ettin Yorumla CanOkaner +1 yıl Yaptığınız davranış hiç etik değil Yorumla CanOkaner +1 yıl Aferin … Yorumla CanOkaner +1 yıl Beni yanılttınız Yorumla CanOkaner +1 yıl Sende bir şey var Yorumla CanOkaner +1 yıl Gerçekten yoruldum Yorumla CanOkaner +1 yıl Sen çok haklısın Yorumla CanOkaner +1 yıl Gençsin güzelsin anladık Yorumla CanOkaner +1 yıl Dün bu saatlerde gelmiştiniz Yorumla CanOkaner +1 yıl Çağırmazdım acil olmasa Yorumla CanOkaner +1 yıl İnatlığınızı bir kere bırakmanızı umuyorum Yorumla CanOkaner +1 yıl Sulh talep ediyorum Yorumla CanOkaner +1 yıl Sabrına hayran kaldım ama yetmedi mi Yorumla CanOkaner +1 yıl Uyumadığını biliyorum Yorumla CanOkaner +1 yıl Siz kazandınız Yorumla CanOkaner +1 yıl Çok şanslısın Yorumla CanOkaner +1 yıl Dominant bir karakter misin hakkaten Yorumla CanOkaner +1 yıl Sizsiz geçen bir gün daha Yorumla CanOkaner +1 yıl Hadi canım Yorumla CanOkaner +1 yıl Senin gibi yok kafa yapan kafa açan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Walla anlamak denir mi bilemedim de ben kendimi seviyorum bence yakışıklıyım ve yeterli bence hgkuggkhgnk
Yakışıklısın
Teşekkürler
Ortalamayı izle altındaysan vasattır üstündeysen pekiyi.
Nasıl izliyoruz dizi mi
Çevrene bakarak izliyorsun.
Allah allah 😂
Yakışıklı değilim. İnsanlar öyle söylüyor anlamama gerek kalmadı yani
Yakisiklisin
Her aynaya bakışta maşallah Allah özenerek yaratmış dıyorum :)
Bende anlayamıyorum insanlara fotoğraf gönderip yorum almak gerekli bence
İnsanlardan iltifat aldıkça
sana baksam ben solersimm 🙂
Peşimde koşan eski sevgililerden
Anlamiyorum.
Güzel sayılırsın
İltifat alınca
Yakışıklı değilsin
😂😂
Peki kezban
Gerçekler knk
Hüüüüğ 😭😭
İnan ki sana göre yakışıklı olup olmamam gram skímde değil
Mal mal. Q
Bana engel atsana aslan parçası
usta gerçeği söylemek gerekirse tipsiz asla değilsin ama asık suratla poz verince istersen kainatın yakışıklısı ol kötü duruyorsun
Eyvallah reis
Yakışıkşılık güzellik göreceli
Ben kendimi beğeniyom sevdiklerim de beğeniyor gerisi umrumdışı
Bakan bir daha bakar
Abartma 🤣
@CanKaner yalan borcum mu var sana😏
Yalancının mumu yatsıya kadardır 🤣
@CanKaner mumların çok sönmüş galiba 😏
Hiç hazetmediğim şeydir yalan
@CanKaner ama iftira da yalandır onu hayli güzel yapıyosun
Hiçte bile dikkatini de mi çekmeyelim 🤣
@CanKaner dikkatimi çekebildiğini düşündüren nedir acaba🤔
Parmaklarınızın ucunda olmam 🤣
@CanKaner kim olsa cevap verirdim sana özel değil 😒
Bende bir an kendimi özel hissetmiştim 🙄
@CanKaner bir an bile hissetmen ne büyük şans senin için😏
Bizde kendimizi nimetten sanmıştık 😏
@CanKaner kendi kendini ezdin xkdjfjfj
Hiç farketmezsin sandım 🤣
Salın lan sorumu 😡
tamam soruma gelir misin abartmadan gel ama
Yaşıyor musun depresyona mı girdin
Bir yaşam belirtisi verir misiniz
@CanKaner bağımlılık yaptım galiba sende unutamıyorsun 😉
Seni hiç unutmayacağım süt oğlan 🤣
@CanKaner nereye kusuyoruz 🤢
O kadar da kötü olamaz (benim soruma görüş atsan )
@CanKaner atmiicam
Hele bir sor bakim niye at diyorum
@CanKaner mesaj atabilmek için
Hiç de bile oraya da gizliden görüş atabilirsin (sadece buraya rahatsızlık vermeyelim)
@CanKaner amacın benle konuşmak işte ama ben istemiyorum
Yine aynı burası gibi sohbet edip seni kaybetmemek tabiki saygı çerçevesinde
@CanKaner benden küçüklerle sohbet sarmıyo ergensi geliyo küçük adam
Fazla ön yargılısınız profilde yazan ile gerçek hayattaki yaşımın doğru olduğunu bilemezsiniz
@CanKaner kaç yaşındasın dopru söyle
Görül atacaksın ama soruma
@CanKaner öfff söylemesen söyleme
33 yaşındayım
@CanKaner ohaa çokmuş yaşın
Daha demin küçük adam diyordun 🤣
@CanKaner o kadar da demedik
Frekansları bozmayalım 🤣
Gördün mü hesabım askıya alındı 🙈
Allahtan sivri süper zekamla yine buldum 🤣
@CanOkaner abi bi sal beni yaa
Ne güzel beyin fırtınası yapıyorduk 🥹
@CanOkaner gerek yok
Büyük olduğum için saygısızlık yapmak istemiyorsun
@CanOkaner muhabbet çok uzadı cidden
Bıçak gibi kestin bir den sohbeti
Size hiç yakıştıramadım
@CanOkaner ben böyleyim işte
Bende onu diyorum size değer veren size her türlü katlanır ve çeker 😉
@CanOkaner ben katlanılmayacak biri değilim zaten benim hayatıma giren kişi zaten şanslı olur 😏
Onu farketmesem burada ne işim var
@CanOkaner nerden farkettin acaba 🤔
Özgüvenli duruşunuzu Zeki açıklamalar ile birleştirerek yorumlamanız ve ayrıca beni anlayarak gereksiz konulara girmemenizden
@CanOkaner ama siz beni anlamamışsınız o nolucak
Kendimi o kategoriye koyamam kusura bakmican artık
@CanOkaner ne kategorisi pardon?
Sadece sizi rahatsız etmeme ve yazmama kategorisinde anlamak istemiyorum 🙃
@CanOkaner o kategoridesiniz yazmayın cevap vermicem artık
Nerde gıcık oldunuz bana
Ayrıca ben bunu haketmedim
Hakkımı yediğinizi düşünüyorum
Ayıp ayıp
Bu kadar emeğe yazık ettin
Yaptığınız davranış hiç etik değil
Aferin …