Selam arkadaslar,
Benden 7 yas buyuk olan erkege nasil acilabirim? Kendisinden cok hoslaniyorum, seviyorumm. Aklimdan hic cikmiyor aklim cikiyor resmen. Kendisi arkadasimda sayilir aslinda. Aramiz iyi baya yinede. Yuz yuze gelince baya bi konusuyoruz. Hatta ikidir evlilik konusu bile geciyor aramizda. Ama tabi ikimizde bir birimize acilamiyoruz. Bana diyor yanlis anlamada senin gibisini bulmak cok zor bu devirde..
amaa uuuff😭
nepacagim hic bilmiyorum
Benden 7 yas buyuk olan erkege nasil acilabirim? Kendisinden cok hoslaniyorum, seviyorumm. Aklimdan hic cikmiyor aklim cikiyor resmen. Kendisi arkadasimda sayilir aslinda. Aramiz iyi baya yinede. Yuz yuze gelince baya bi konusuyoruz. Hatta ikidir evlilik konusu bile geciyor aramizda. Ama tabi ikimizde bir birimize acilamiyoruz. Bana diyor yanlis anlamada senin gibisini bulmak cok zor bu devirde..
amaa uuuff😭
nepacagim hic bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
😭😭😭😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
E siz baya ilerletmişsiniz😂 karşıdan bekleme açıl direkt senden hoşlanıyorum de
Sonra beni istemezse ya? Ozaman neolcak aramizda bozulcak🥺
Evlilik konusu geciyor ama hani ikimiz evlenelim demiyoruz tabi
Denemeden bilemezsin. Eğer açılmazsan aklında hep soru işaretleri kalacak. Belki her şey daha güzel olabilirdi diye düşüneceksin.
Evet denemeden olmaz tabi🥺 Ooff yaa cok zor boylede kabederim diye korkuyorum
Nereden tanışıyorsunuz
Okuldan🙈
Görevli biri mi
Yok yok degil.. ayni siniftan..
Okulu mu uzatmış
Bitirmisti, calismaya baslamisti ama sonra degistirmek istemis.. Oylelikle tekrardan okula basladi ve ayni siniftayiz. Birlikte bitiriyoruz inşallah
Bölüm mü değiştirmek istemiş
Evet
Kaç yaşındasın ki sen
22🙈
Açıl ona. Çünkü benden 7 yaş küçük yakın bir arkadaşım var. 6 yıldır arkadaşız ve şu an sevgilisi var. Sevgilisi olmadan önce birbirimizden hoslandigimizi o kadar bariz belli ediyorduk ama ikimiz de bunu inkar ediyorduk biz arkadaşız masalını söylüyorduk kendimize. Şu an sevgilisini seviyor ama hala yakınız ve hala o çekim var aramızda. Keşke gurur yapmayıp ilk adımı atsaydim
Yorumunuz icin cok ama cok tesekkur ederim☺️ Nasil acilirim ona bilmiyorum. Eger yok derse oda var arkadas olarakta kabederim onu diye cok korkuyorum. Daha yeni yeni boyle cok samimi olmaya basladik.
Uzuldum sizin icin🥺 Umarim hersey gonlunuze gore olur
Kaybedeceğin tek şey o olur. Ve kayıplar her zaman kötü olmaz bir sonraki mükemmel ilişki için bir hazırlık süreci de olabilir. Onu kaybetmeye sadece bir süre katlanirsin
Iste bende oyle degil? Kaybettigimde tamamen yikiliyorum. Kim olursa olsun. Icim param parca oluyor. Onu arkadas olarak asla kaybetmek istemem. Cunku ondan cok sey ogrendim ogrenecem de
Sadece yaşadıklarımız değil hayatımıza giren insanlar da birer basamaktir. Basamaklara basıp geçmeden hedefine ulasamazsin
Evet cok dogru soylediniz🥺 gercekten benim icin cok degerli ve kabetmek istemiyorum
Herkesin kaybedecek şeyleri olduğunun farkina varmalisin önce
Direk söylemen yeterli
Seni seviyorum mu dicem oylede olmazki.. eger o hayir derse arkadasliktanda olmus olcam
Direk soyle kaybedeceksende baştan kaybet
Evet ama onu kaybetmek istemiyorum. Belkide enazindan boyle hep hayatimda olur
Acı çekerek mi orada olduğunu biliyorsun ama uladamiyorsun
Direkt söyle hiç kasma bence
Nasil soylicem? Eger o bana birsey hissetmiyorsa arami bosuna bozmus olacam onunla