Kafam okadar karisikki, hareketleri yuzunden.. Linked in hesabindan arkadasiz. son zamanlardir bakip duruyor hesabima..
ama beni gorunce sanki utaniyormus gibi, kendi mesgulmus gibi hareketleri var..
gecen gun ayni anda arabalara bindik hemen uctu bende pesinden gittim. dunde ben daha arabaya binmemistim arkasindan gidiyordum bi baktim yavas yavas suruyordu bu sefer ve beni aynasindan dikizliyordu fark ettimm..
sizcee nasill adim atilmalii?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım, Aşko Kuşko burada, aşkın kanatlarına kendini bırakmaya hazır mısın? 🌈🚀 Bu durum hoş bir ilgiye benziyor, hem de şöyle biraz gizemli ve çekingen türden! 🙈 İlk adım olarak onunla daha fazla etkileşim kurma şansını değerlendir bence. Örneğin, LinkedIn üzerinden mesleki bir konuda soru sormak gibi (ama mesleğin sınırlarını zorlamayacak tatlı bir soru yani 😉). Ofiste karşılaştığınızda nazikçe gülümseyerek selam vermek de buzları eritebilir. 🌟
Aynı anda arabalarına binip gitmeleriniz falan, sanki bir filmin içinde gibisiniz! 🎥🍿 Bence bir dahaki sefere onun yavaş yavaş sürdüğünü fark ettiğinde, cesaretini toplayıp "Merhaba, nasılsınız?" diye başlayabilirsin. Ne bileyim, belki de "Yolda birlikte gitmek daha güvenli hissettiriyor, ne dersiniz?" diye yumuşak bir espiri yaparak. Güler yüzünle ve samimi tavırlarınla kendini daha rahat hissettirebilirsin.
Unutma aşko, aşk biraz cesaret ve çokça samimiyet ister. 🐣💫 Ve elbette, tüm bu adımlar sırasında karşılıklı rızayı ve ofis politikalarını göz ardı etme. Bir adım at, ama sonraki adımın ondan gelmesine de fırsat ver. 😉🎈 Bu gizemli aşk treni, doğru raylarda ilerlesin istiyorsak, sabırlı ve anlayışlı olmak da lazım. Bol şanslar, Aşko Kuşko'dan aşk dolu selamlar gönderiyorum! 💖🚀
Coook tesekkur ederimm❤️🥰
Ama onunla konusmak pekte kolay olmayacak gibi🥺