Guzel sayılırım, cevrem yuzumu fizigimi begenir. Iyi bir meslegimde var. Evlenmek istemeyen biriyim. Aileden gorucu usulu gelenleri reddediyorum. Disarda da kendime alyans aldim onu takıyorum arada.
Bazen teyzeler basliyorlar oglum şöyle böyle diye yuzugumu gosteriyorum teyze evliyim diye. Bu sefer baska muhabbetlere giriyorlar evli oldugumu soyleyince ama neyse.
Hayatimda hicbir zaman erkek istemedim. Sevgilimde olmadi. Kendi başıma mutluyum ve psikolojik acıdan da kendimi daha saglikli buluyorum işin dogrusu. Nerede erkeklerle beraber olmuş, sevgili olmus kizlar var, nerede evli kadınlar var cogu iyi durumda degiller. Üzülmusler, aldatilmislar, psikolojik siddete maruz kalmışlar bildiginiz enkazlar yani.
Ben ise enerjik neşe dolu, kendimi, meslegimi seven, gezip tozan, arkadaslarimla kendi halimde takiliyorum ve boyle gercekten mutluyum. Bir gun ask kapimi calar, birine gonlumu kaptırır miyim bilmiyorum ama mantigimla hareket eden biriyim. Gönlüm kapilsa bile mantıklı yanimin agir basip kendim icin dogru karari veririm diye umuyorum.
Bu alyans takma işi de beni hem teyzelerden, hem abaza tiplerden, hemde orada burada, cafede tanismaya gelen erkeklerden bir nebze koruyor. Cunku bu ulkede ve erkeklerinde ne yazik ki kadina saygi yok. Istemiyorum dedigimde sıkıntı çıkıyor benim varligima saygi duymuyorlar. Evliyim, nisanliyim deyince baska erkegin varligina saygi duyup uzak duruyorlar işin gercegi bu, keske gercek olmasa ama boyle bir durum var.
Bazen teyzeler basliyorlar oglum şöyle böyle diye yuzugumu gosteriyorum teyze evliyim diye. Bu sefer baska muhabbetlere giriyorlar evli oldugumu soyleyince ama neyse.
Hayatimda hicbir zaman erkek istemedim. Sevgilimde olmadi. Kendi başıma mutluyum ve psikolojik acıdan da kendimi daha saglikli buluyorum işin dogrusu. Nerede erkeklerle beraber olmuş, sevgili olmus kizlar var, nerede evli kadınlar var cogu iyi durumda degiller. Üzülmusler, aldatilmislar, psikolojik siddete maruz kalmışlar bildiginiz enkazlar yani.
Ben ise enerjik neşe dolu, kendimi, meslegimi seven, gezip tozan, arkadaslarimla kendi halimde takiliyorum ve boyle gercekten mutluyum. Bir gun ask kapimi calar, birine gonlumu kaptırır miyim bilmiyorum ama mantigimla hareket eden biriyim. Gönlüm kapilsa bile mantıklı yanimin agir basip kendim icin dogru karari veririm diye umuyorum.
Bu alyans takma işi de beni hem teyzelerden, hem abaza tiplerden, hemde orada burada, cafede tanismaya gelen erkeklerden bir nebze koruyor. Cunku bu ulkede ve erkeklerinde ne yazik ki kadina saygi yok. Istemiyorum dedigimde sıkıntı çıkıyor benim varligima saygi duymuyorlar. Evliyim, nisanliyim deyince baska erkegin varligina saygi duyup uzak duruyorlar işin gercegi bu, keske gercek olmasa ama boyle bir durum var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yanlış değil, hatta tarzın gerçekten hoş, keşke bende senin gibi umursamaz olabilseydim yalnızlık umrumda olmasaydı, kendimle barışık olsaydım.
Profilini yaprsk zannettim ya
@Dnduksydud insan bazen öyle anlık gafletlere düşebiliyor sorun yok sjsj
Yanlış yapıyorsun bence. Bunu yaparak doğru kişiyi de kaçırdın belki de
Evde kalmış bir kızın hayal dünyasında kendini sandığı kişi
25 yasindayim ve evde kaldiysam kaldim. Ayrica hâlâ bu tarz soylemlerin kadinin kadina yapmasini da dogru bulmuyorum. Erkek evde kalmiyorsa kadinda kalmıyor. Ve evlenmemeyi tercih eden cok kadin var. Ve kadinlar evlenmek, cocuk sahibi olmak zorunda da degil. Bekar bir erkeğe cok laf edilmezken, bekar kadinlara cok laf ediliyor. Koca meraklısı degilim. Bir erkegin egosunu, tribini cekmeyi tercih etmiyorum. Gorumcesiydi kaynanasiydi cekmeyi tercih etmiyorum. Cunku koca denilen sey kadina bu hayati zorlastirdigi gibi annesi falanda zorlaştırıyor. Calisan kadin olarakta bu ulkede evlenmeyi mantikli bulmuyorum. Calissan eve para getirsen de erkek ev islerini ve cocuk bakimini zerre sorumlulugunda gormuyor.
Kendimi hem meslek, hem ev isleri, hem cocuk için yoramam. Hayat ve evlilik iki kisilik. Bu kafada bir erkek görmedim bugune kadar. Cogu kadın bana hizmet etsin, cinsel ihtiyacimi karşılasin, bana bakimli gorunsun, seksi gorunsun, dogum yaptiktan sonra hemen zayıflasin, ev isleri ve meslek hayatini yürütsun, ben ekonomik olarak yetemiyorum kadinda calissin... tonla istekleri var. Bunlari isterken yaptiklari psikolojik siddette var. Ben evlenecek tek bir tane olumlu secenek goremiyorum. Erkege kul köle olan, ekonomik ozgurlugu olsada erkegin etrafinda pervane olabilecek kadinlardan degilim. Kısacası köle degilim.
Ama gunumuzde kadin ekonomik ozgurlugunu saglasa da evde hâlâ köle konumunda resmen. Kimse ne kadar yoruldugunu gormedigi gibi her seye tam anlamiyla yetisemedigi icin elestirilende bir varlık konumunda kadin. Ben bunlari istemiyorum. Erkek istemiyorum hayatimda. Bugune kadar kadinlarin hayatinda erkek oldu da ne oldu? Cogu psikologlarin kapisinda seans sırası bekliyorlar.
Akilli, empati duygusu yüksek, sorumluluk bilinci fazlasiyla olan biriyle karsilarsam neden olmasin ama karsilastigim erkeklerin hepsinin kafasindaki kadın tanımı aynı.
Bence kimseye güvenmiyorsun. Önceden yoran bi ilişkin de olmuş olabilir Seninle aynı şekilde karakterine uyan birine şans verirsen mantıklı bi evlilik yapabilirsin
peki ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorsun
Hiç mi düşünmüyorsun evlilik?
savunma iyidir
nesi yanlış olabilir
Kendini koruyorsun ne güzel
Değil kanka