Talep olmasın diye alyans takıyorum yanlış mı?

Guzel sayılırım, cevrem yuzumu fizigimi begenir. Iyi bir meslegimde var. Evlenmek istemeyen biriyim. Aileden gorucu usulu gelenleri reddediyorum. Disarda da kendime alyans aldim onu takıyorum arada.

Bazen teyzeler basliyorlar oglum şöyle böyle diye yuzugumu gosteriyorum teyze evliyim diye. Bu sefer baska muhabbetlere giriyorlar evli oldugumu soyleyince ama neyse.

Hayatimda hicbir zaman erkek istemedim. Sevgilimde olmadi. Kendi başıma mutluyum ve psikolojik acıdan da kendimi daha saglikli buluyorum işin dogrusu. Nerede erkeklerle beraber olmuş, sevgili olmus kizlar var, nerede evli kadınlar var cogu iyi durumda degiller. Üzülmusler, aldatilmislar, psikolojik siddete maruz kalmışlar bildiginiz enkazlar yani.

Ben ise enerjik neşe dolu, kendimi, meslegimi seven, gezip tozan, arkadaslarimla kendi halimde takiliyorum ve boyle gercekten mutluyum. Bir gun ask kapimi calar, birine gonlumu kaptırır miyim bilmiyorum ama mantigimla hareket eden biriyim. Gönlüm kapilsa bile mantıklı yanimin agir basip kendim icin dogru karari veririm diye umuyorum.

Bu alyans takma işi de beni hem teyzelerden, hem abaza tiplerden, hemde orada burada, cafede tanismaya gelen erkeklerden bir nebze koruyor. Cunku bu ulkede ve erkeklerinde ne yazik ki kadina saygi yok. Istemiyorum dedigimde sıkıntı çıkıyor benim varligima saygi duymuyorlar. Evliyim, nisanliyim deyince baska erkegin varligina saygi duyup uzak duruyorlar işin gercegi bu, keske gercek olmasa ama boyle bir durum var.
Talep olmasın diye alyans takıyorum yanlış mı?