Gittiği kızı biliyorum ama önçeden ağzından kaçırdığı kadarıyla sosyal medyasından kızı takip ettim ve onla gittiği belli oluyordu ama adamın sosyal medyası yok ve ondan etkilendiğimi bilmesine ve onunda öyle olmasına rağmen o başkasıyla tatil yapabildi ve söylemedi bile konuşmadık onun benle olmasını istiyorum sizce bu nedir
Güncellemeler
+1 yıl
Babamın tanıdgı olmasına rağmen benle oldu korkusuzca
Yanında staj yaptığım patronum bana açıldı bende ondan çok etkilenmiştim üç kez birlikte olduk ama başka bi kızla tatile gitti?
Ben 21 im oda 40 ama 25gibi duruyor aşırı bakımlı ve botokslu etkilendim yalan yok oda aynı olduğunu dile getirdi ve her yaşadığı ilişkisini benle paylaştı öncesinde akıl alıyordu ama sonradan iletişim azaldı ve o kızlarla devam etti uymuyoruz cinsellik ve sevgi olarak demesine rağmen üzüldüm
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yanında staj yaptığım patronum bana açıldı bende ondan çok etkilenmiştim üç kez birlikte olduk ama başka bi kızla tatile gitti?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Patronunun bir sırtlan olduğunu söyleyebiliriz
İlgisi olan, etkilendiği tek kız sen değilsin.
Başka bir sürü kız...
Adil Yıldırım izleyip durumu düzeltmeye çalışmıçam😂
🙂👍🏻 patronun tam bir sırtlan
Uzak dur kaç ondan.
🤣
Kabullenmesi zor bir durum olsada unutmak en iyisi hep hatırlamak ve pişmanlık duymak en zor olanı
sevmiyor bence seni kullanıyor, dost acı söyler maalesef
Sağlık olsun ders olsun o zaman bize :(
Avukatlarda baya buralarda takılmaya başlamış ya..
Böyle durumlarda kullanma amacı taşıyor seni kullanmış şimdi de o kızı
Kızla etkim 0diye anlattı uymuyoruz demesine görüşmem bitti demesine rağmen yani benimde bilmediğimi zannediyor
Yalan söylüyor benim de başıma geldi kendimden biliyorum detaylı konuşmak istersen takip edebilirsin beni
?
Takip edip mesaj atmam için seviye istiyor ama sırf bu kafamdakı sorulara çevap vermek adına bi dk önce buraya yazdım :(
İstek atarmısın
Sen istek at ben yazarım
O kızı kullansaydı hala başka bi kızla da konuşurdu ama onunla plan yaptığını görmek üzdü beni
İstek at bekliyorum sadece
Tamam sen istek at bi bana
Attım
Mesaja bak
Her patron büküyor galiba senin gibi seks yapan sekreterleri
Yanıyor olması seni dikmesine mani değilmiş demekki sende yaptığına göre
Kardeşim insan gibi soru sormuşuz üslubuma uygun yaz kuduruk teke gibi değil
Doğal seçilim diyorlar buna yaşlı ve zayıf olanın yerini genç ve güçlüye bırakması
Tıpta buna iki çicek bir böcek sendromu denir
😂😂😂😂
olgun seviyorsun bence
İş ortami nasıl bir yer..
Demekki amacı belli işte o kişinin
Kullanmış seni. Hayırlı uğurlu olsun.
Staj yerine ihtiyacın olursa hbrim olsun 🤣
Allah Allah
Tabi tatil dahil olur 😉
Hukuk okuyorum bence senin bana ihtiyacın olur:)
Avukatım 🤣
Ne gelirse bu avukatlardan geliyor başımıma yemin ederim adam 30yaşındayım dedi 36çıktı
Yani nihayetinde ikinizinde anlık mutlulukları olmuş
Avukatın burada işi ne onuda anlamadım dava dosyası takibi mi yapıyorsun burada
Zaman öldürüyorum
Çok merak ettim seni yaşın kaç
Ben 35 yaşındayım
:)
Ne oldu
Kullanmış seni işte, tebrikler.
Uzak dur seni kullanıyor işte
Sencwn iyisi gençlere pas ver 🥺
Ben 21 im oda 40 ama 25gibi duruyor aşırı bakımlı ve botokslu etkilendim yalan yok oda aynı olduğunu dile getirdi ve her yaşadığı ilişkisini benle paylaştı öncesinde akıl alıyordu ama sonradan iletişim azaldı ve o kızlarla devam etti uymuyoruz cinsellik ve sevgi olarak demesine rağmen üzüldüm
Tamam parasi var desene
Eşi aldattı çoçugu öldü ben o günlerinde onun yanındaydım kimse yokken bundan etkilendi
Adam alıcanı almış senden
Şanslıymış
seni kullanmış
Seni kullanmış bence