güzelim derler, fiziğim de iyi karakterim de iyi sadece çok ilği gösteriyor olabilirim bu benim neden sevilmiyorum?Aynı filmi defalarca farklı karakterlerle izliyorum çok üzülüyorum artık hiç bi şeye motivasyonum yok tek bi sefer bile sevilmedim hiç sevgilim olmadı niyr?Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..
İsyan aşk ediyorum. Neden kimse beni sevmiyor ben sevsem bile karşılık yok hiç bi zmn?
dış görünüş bi yere kadar bizzat tecrübe ettim bunu çok güzel bi manitam wardı ama yemin ederim insana hayatı dar ediyodu 1 ay katlanamadım şutladım kurtuldum. ne demiş üstat: yüzü güzele bir günde doyarsında huyu güzele bir ömür doyamazsın. o yüzden kafa denkliği huy güzelliği çooooooook önemli
bu senden kaynaklı bir durum değil ki, insanlar sendeki o farklılıkları keşfettinde elbette bir gün karışık bulacaktır.. özel biri olduğunu hissettirecektir.. önemi olan doğru kişi olması hayatına dokunabilmesi... sevilmedigini düşünme
Bu şekilde yaparsan erkeklerin gözünde zayıf kadın imajı verebilirsin. benimde hiç sevgilim olmadı ya da beni seven. ama bu kendime olan sevgimi azaltmadı kızlar beni umursamıyorsa bende kızları umursamıyorum, fiziğin güzel olabilir ama erkekler zevksizse yapacak çok bir şey yok
Bunun nedenleri ya cirkinsin ya ilgilendigin kisilerin tipi degilsin ya sohbetin kotu asosyalsin ya ortamin disinda kisilere gidiyorsun onlarda seni begenmiyor kelime hazneni sohbet odaklarini konularini degistir mutlaka alici bulursun ( su 2022 Turkiyesinde bir kiz bunu diyorsa sorun kesinlikle ondadir )