sevgili flört konusunda böyle bi durum var çok aşırı nadir beğendiğim kız oluyor onun dışında çoğu kadını beğenemiyorum hiç istek yok gelip takılalım gezelim dese istek olmaz şu an sevgilim var açıkcası onuda beğenmiyorum beni heycanlandırmıyor ama karakteri iyi bana benziyor huyu anlaşıyoruz vs diye çıkıyoruz ciddiyim neden beğenemiyorum heycanlanamıyorum hiç?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılben de film dizi karakterlerine aşık oluyorum hep geneli koreli oluyor
artık onların yüzüne o kadar alıştım ki başka ülke erkeklerini beğenemiyorum hiç çekici gelmiyor
senin de buna benzer bir şeydir belki
anime izleyenlerde falan da oluyormuş mesela bu010 Yorumla- +1 yıl
Bende rus karılara bitiyorum da işte bakma sen
- +1 yıl
korelilere ben de bayılıyorum aşırı tatlılar. kpop da çok dinlerim hayatım olmuş ya
- +1 yıl
@Batuhan3452 sen niye alındın ki kardeş sjfnsdkjf
- +1 yıl
@Batuhan3452 alınmamışsın kasdsakd ben yanlış anladım
- +1 yıl
@gizliiiiüyeeeee00 hiç sorma ya şu sıralar lee soo hyuk a sardım vampir tipli p*zevenk bu adamdan sonra nasıl normal insanları sevebilirim ha nasıl?
- +1 yıl
evett çok yakışıklıı. eunwoo da baya iyi. zaten taehyunga aşığım o herkesten farklı.
- +1 yıl
Beni yormadığın için teşekkür ederim.
- +1 yıl
@Batuhan3452 kusura bakma açlıktan okuduğumu anlamıyorum ondan az daha yanlış anlayacaktım sjdsnfj
- +1 yıl
Önemli değil git karnını doyur ölme acından aç köpke 😂
- +1 yıl
@Batuhan3452 timam asjdnsjf
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen de beğenmeyiver, kimseyi beğenme zorunluluğun yok ve kimsenin de sana kendini beğendirme zorunluluğu yok, bu durum olağan bir durumdur, illa ki birilerini beğenmek gerekmiyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani beğenmiyorum diyosan ilişki de yaşamayabilirsin mesela.. Hayatına aldığın insan seni heyecanlandırmıyorsa neden hayatında olsun ki.. Keyifli günler..
62 Yorumla
Soran+1 yıliyi anlaştığımız için ve birazda sevdiğim için
- +1 yıl
Sevginin azı çoğu olmaz bu bir, ikincisi sevginin olduğu yerde beğenmiyorum diye bir cümle geçmez.. Keyifli günler..
- Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılGörüşlere baktım yardımcı olan var mı diye çünkü aynı durumdayım. Fakat sevgilim yok. Olmasını da istemiyorum. Kimse ilgimi çekmiyor. Bana ilgi oluyor onun da olmasını istemiyorum. Mantık ilişkisi kurayım diyorum devam ettiremiyorum hemen daralıyorum.
30 Yorumla
+1 yılAynı sorundan ben de şikayetçiyim ama tek farkımız senin sevgilin var, benim yok. Bence çevrendeki insanlarla ilgili. Ya ısınamıyorsun ya da güvenemediğin için hiç kimseyi istemiyorsun. Yani ben de böyle...
13 Yorumla
Soran+1 yılyani bendede o var ama ek olarak güzellik vs açısından veya ne biliyim heycanlandıran yok ne eksik bende tam bilmiyorum aynı durumdayız
- +1 yıl
İkimiz de kafamızdaki kızı bekliyoruz. İnsanlar bize gelip kız önerdiğinde güzel bile olsa yok deriz
- +1 yıl
Seni anlayabiliyorum. Umarım ikimiz de aklımızdaki kızı buluruz
+1 yılYa doğru insan karşına çıkmadı ya da senin ruhun ölmüş.
21 Yorumla
Soran+1 yılherkesin öyle aslında bunun sebebide diğer insanlar üniversitete gidiyorum mesela valla kimsede hayat enerjisi yok herkes kendi derdinde rahat yaşayamıyor çoğu arkadaşlar böyle olunca bende böyleyim işte 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkekleri beğeniyor olabilir misin?
Utanma. Çok böyleleri.16 Yorumla
Soran+1 yılyok be kdksks ya çoğunun kafada oraya gitmiş ama sadece ruhum yorgun gibi enerji veren birisi yok
Soran+1 yılaslında çok erkeksi biriyim yani boyum 190 sakallarım gür saçlarım öyle kaslı vs sağlık açısındanda iyiyim ama işte uğraşmak gelmiyor kız işleri yorucu geliyor enerjim bitmiş gibi yoksa kadınsı , olgun kadınları mesela çok beğeniyorum
Soran+1 yılama sadece beğeniyorum işte tanışayım vs uğraşmak istemiyorum girişkenlik yok
Soran+1 yılşöyle düşününce aşık olduklarım oldu ama hep platonikti o zamanlar dış görünüş olarakta iyi değildim ama 16dan sonra baya yakışıklılaştım halada öyleyim üniversitede vs sevilen beğenilen biriyimde ama genede içimde kıpırtı az , önceden hep denedim sevdim uğraştım olmadı onun yorgunluğuda olabilir
Soran+1 yılyok olgun derken 25-32 yaş arası yani gayet hoşlar bence ama ayıp olur diye çok dillendirmiyorum flört olmasını isterdim böyle birinin dediklerin gayette güzel beğendiğim kişiler. bende bide ayıp duygusu var fazla titi biriyim valla ayıp olur mu diye kızla konuşmayabilirim o şekil
+1 yılsürekli yaşadığın şeylerse bıkmış olabilirsin
ya da genel olarak hayattan tat almıyor olabilirsin
bazen öyle oluyor şu an hoşlandığım çocuk karşıma geçse kalbimde bir şey olmaz o kadar hissiz bir zamanımdayım mesela
şu ara olan modunla ilgili olabir10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenmiyorsan o kızı da ümitlendirip durma.
Bırak bi' şey yaşamayı ver. Önüne çıkarsa o zaman bakarsın.
Beğenmediği birine insan katlanmakta zorlanır.30 YorumlaSosyal medyanın ideal sevgili modeline kurban olmuşsun geçmiş olsun
30 Yorumla
+1 yılBeynin görüntüye calisiyor da o yüzden. Beynin ve ahlâgin Allah rızası için çalışsa böyle düşünmezsin. Nitekim de sen de iki eli kolu olan bir insansın. Neticesinde topraktan geldin ona gideceksin. Çok da abartma olayı dostum
00 YorumlaAşk, sana göre bir duygu değil anladığım kadarıyla. Huyunu suyunu beğendiğin, sana benzediğini düşündüğün biriyle birlikte olduğun halde yine de sevemiyorum/beğenemiyorum diyorsan sevmeyi bilmiyorsundur.
00 Yorumla
+1 yılBiraz uzaklaş karşı cinslerinden tamamen ve bence heyecan duymadığın bir ilişkiyi sürdürme
20 Yorumla
+1 yılBende de öyle. Uzun zamandır Yalnız bir adamım. Narsistim. Hayatıma bir kadın almak istemiyorum. Gerek de görmüyorum. Sevmiyorum aşk işlerini falan. Günübirlik ilişki yaşıyorum yetiyor benim için. Ayrıyetten cok secici bir adamım. Bende her kadını beğenmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı ben, senin gibi sevmesemde sevgilim olsun da diyemiyorum yalnız daha iyi, birine gerçekten aşık olana kadar böyle devam
10 Yorumla
+1 yılHocam bu geymi? Saka saka zor begeniyosundur bende oyleyim
120 Yorumla
Soran+1 yılbaşka arkadaşlarımda böyle şüpheye düşüyor ama yanıltıyorum 😂 fazla kadınsı olana aşırı düşüyorum mesela anında flört yapasım geliyor ama diğer türlü bakmam bile
- +1 yıl
Fazla kadinsi nasil oluyo🤣🤣
Soran+1 yılmesela kısa saçlı ( kızıl olabilir veya siyah ) hafif olgun , sıcakkanlı kadınlar aşırı bitiriyor beni😂
- +1 yıl
Hmm degisik kisa sac sevmem bence kadinda uzun sac
Soran+1 yılyani aslında kişiye göre değişir yakıştığı müddetce hoş gelir ama kadınlarda fazla zayıflık iyi olmuyor bundan eminim
Soran+1 yılsen 36 yaşındamısın
- +1 yıl
Hayir
Soran+1 yılhmm genç duruyosun şaşırmıştım iyi bakalım
Soran+1 yılsence uzun boy iyimi kötümü mesela 192
- +1 yıl
iyi tabi turkiyede 175 kadin olmak ne demek bilirmisin
Soran+1 yılof tahmin ettimde kendinden kısa erkeklere mecbur kalmak gibi bişey
- +1 yıl
Gercekten oyle 🥲😂
Soran+1 yılbir erkeğin kadınını belinden tutup rahatça omuz altına alabilmeli bunu yapamıyosa olmaz dkkdks
Soran+1 yılannemden biliyorum iyi boy gerçekten 175 kadında
- +1 yıl
Nasip kismet diyelim😂
Soran+1 yılöyle diyelimm😂 istek atayım baride bi 175 arkadaşım olsun şu siteden dkdkkd
- +1 yıl
Şaka falan ama gerçekten karşı cinsten hoşlanmıyor olabilirsin. Söylediğin gibi kısa saçlı kızlardan hoşlanmak bilinçaltında erkek fikrini uyandırdığı için eşcinsel olmanın belirtisi sayılır. Tek başına bu yetmez tabii ki sadece tarz olarak seviyor da olabilirsin. Gerisi senin düşünüp bulacağım bir şey. Ayrıca sevgilinden gerçekten hoşlanmıyorsan onu da oyalama bence.
Soran+1 yılyok ya ondan değil kısa saç gerçekten hoşuma gidiyor gördüğüm ve beğendiğimde çok kişi oldu çok kısa değil tabide hafif
- +1 yıl
Geysin.
- +1 yıl
Kes sesini gey.
boş ver tipi falan karekter lazım şu zamanda denk getirirsen ne mutlu
11 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden şuanki sevilimleyim bencede doğrusu o
Sevmediğin birisiyle olup ona neden eziyet ediyorsunki?
11 Yorumla
Soran+1 yılaslında eziyet değil benimle çok mutlu
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamsın abaza değilsin normal olanı bu. Ben de çoğu karşı cinsten etkilenmem
20 Yorumla
+1 yılİlla biriyle olmak zorunda değilsin. Aramaktan vazgeç ve akışa bırak. Mevcutrçta bulunan kişiyi de boşuna oyalama.
01 Yorumla- +1 yıl
*mevcutta
Ben de kimseyi beğenemiyorum ama egodan değil kimseyle o elektirk olmuyor aramda icime sinmiyor bir sey hissedemiyorum belki de daha o kisi karsima cikmamistir diye düşünüyorum
20 YorumlaBakış açını değiştir ve çapkınlıkta uzak dur sevgilin var senin ayrıl önce sonra istediğini yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende oyleyim ya, gercekten cok kotu bir duygu bu. Seviyorum ama daha iyi olabilirdi diyorum. Tartismamizda sevgimi haketmiyor diye dusunuyorym hemen cirkin vs diyorum
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ccccv1 sensin o
+1 yılKarşına birgün biri çıkar seversin merak etme
16 Yorumla
Soran+1 yılyok aga çok zor gibi ama bakıcaz
- +1 yıl
Birgün çıkar merak etme o zamanda bırakamazın :D
Soran+1 yılşu an yaş 23 ilerde bakıcaz üniversite okuyorum ordada hiç yok belki 1 tane olduda oda anlık görüp beğendiğimdi tanımıyorum😂
Soran+1 yılben yoruldum aga 2 kere çok sağlam aşık oldum olmadı benim şana yok olmadı öyle olunca uğraşasım gelmiyor valla çok güzel bi kız görsem gram heyecan olmaz böylede mutluyum sorun orada erkek arkadaşlar var bisürü onlarla geziyom muhabbet sohbet eğleniyoz vakit geçiyo gidiyo kız arkadaşta var ama onlarda sadece arkadaş
- +1 yıl
Her şeyin vakti zamanı var bir gün karşına elbette çıkacak
+1 yılKriterin yüksek olursa beğenmezsin tabi
15 Yorumla
Soran+1 yılyüksek değil aslında kafamda oluşturduğum kriterde yok bazen biri olur görür görmez heycanlanırsın bende o çok nadir hiç heycanlanamıyom
- +1 yıl
O heyecan duygusu bende de yok. Ama buna rağmen mantigima uyuyor diye de biriyle olmam. Yanlış yapıyorsun sevgiline de kendine de.
Soran+1 yılkanka diğer türlü ben hep sap kalırım cidden tamam tip para falan varda zaten zor değişik biriyim helede heyecan yok uğraşmam yani bu gene hayata bağlıyor😂
- +1 yıl
Demiseksüel de olabilirsin. Ben de öyle olduğumu düşünüyorum. O heyecanlanma durumunu Ben de yaşamadım çünkü hiç. Ben de aseksüelim derdim kendime ama.
Soran+1 yılben önceden istekliydim baya 20-21 den sonra hızla azaldı saç dökülmem azaldı vs etkisi varmıdır bilmiyorum
+1 yılGüzel gözlerle bakmayı dene belki sevgilin ya da gelecekte görüşeceğin kişide hiç görmediğin bilmediğin yönleri vardır belki de ayrı kafalardasinizdir..
Ama çoğu zaman karsimdakiler beni beğenmemiştir benim begenmedigim hiç olmadi..10 YorumlaErkeklik hormonuna baktır.
20 Yorumla
+1 yılSeçici olmak iyidir, kalite önemli 🕶️🤏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beğenme bence ne güzel işte dert tasa stres yokk
10 Yorumla
+1 yılSeçici olmak herkesi beğenmemek iyi bişey bence
10 Yorumla
+1 yılBen de öyleyim. İllaki bulursun zamanını bekle
10 Yorumla
+1 yılBelki doğru kişi önüne çıkmamıştır
10 YorumlaBiraz Köşene Çekil bence kızları da üzme böyle
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın abla denicem
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. erkek versiyonum
127 Yorumla
Soran+1 yılaçıkcası seninde zor duran bi yapın var zor biri gibisin
- +1 yıl
hahaa :D o kadar belli mi yahu
Soran+1 yılöyle valla beğenilcek birisin ama erkek biraz çekinebilir ilk baş😅
- +1 yıl
zaten ne geldiyse basıma bu çekinmeler yüzünden geldi kimse yaklasamiyoerjknfi
Soran+1 yıle sende biraz yumuşacık olda yaklaşabilelim kdkdk
Soran+1 yıl26 yaşındamısın
- +1 yıl
ilgimi belli ettigim halde yaklasamayanlar var bunun sebebi ne srjf
Soran+1 yılo onların beceriksizliği kddkkd türkiyede çoğu erkek kızlara nasıl davranacağını nasıl tutkulu bi aşk flört yaşayacağını bilmiyor boş ver takılma yaklaşmayanlara
- +1 yıl
yok ya ne takilacagim sap geldim sap gidiyorum alt tarafı jhabrekf
Soran+1 yılsen istemiyon gibi duruyonda baya tutkulu bi şekilde istiyo gibisin içindeki enerjiyi gördüm kdkd
- +1 yıl
hayir ya sadece skldm bu hayattan sdjfnweiiwfje
Soran+1 yıle tamam işte farklılık heycan olsa iyi olmazmıydı dkdkd
Soran+1 yılbak bende sen gibiyim ama benimki daha çok doymuşluktan hızlı yaşadım çok takıldım gezdim şimdi artık bişeye hevesim kalmadı
- +1 yıl
sen hani beğenmiyordun kimseyi Şu an koşmaktasın sjfdhbaskfjb
Soran+1 yılkanka kimseyi beğenmiyom demedim çoğu kişiyi beğenmiyom dedim bazılarını çok beğeniyorum evet o zaman takılmak vs istiyorum ama sadece bunun için adım atmıyorum bunu sormuştum
- +1 yıl
tamam kanka
Soran+1 yılbeğendiğim bi hatun olmana rağmen gene çok uğraşamam kdkdl
Soran+1 yılistemiyosan dururuz nesli hanım zaten ilk defa bu kadar uzun yazdım birine burada kdkd
- +1 yıl
cool bir duruşunuz var yaani 🤪
Soran+1 yılyanii 😂 cooluz ama sevdiğimizede kuluz kdkdkd
- +1 yıl
ne vakittir buradasin
Soran+1 yılbayadır 6 ay oldu ama çok az girebiliyorum işten güçten çok vakit olmuyor instayı kullanıyorum genelde
- +1 yıl
ne isi
Soran+1 yılüniversite okuyorumda biyandan satış yapıyorum tasarımcıyım
Soran+1 yılgrafik tasarım , web sitesi yapımı vs
- +1 yıl
himmm güzel
Soran+1 yılburdan konuşacağımıza istek atayım özelden takılalımmmm
+1 yılSorun sende değil kızlarda
13 Yorumla
Soran+1 yılhmm neye göre dedin abla
- +1 yıl
Hep sorun erkeklerde olur 1kere de kızlarda olsun :)
Soran+1 yılhaha doğru çok geniş açılı düşünüyosun sevdim
Kendinle evlen 😃
11 Yorumla
Soran+1 yılablam öyle bi ihtimal olsa evlenirdim tabii😂
+1 yılKucağına otursa etkilenmez misin
01 Yorumla
Soran+1 yılyani kişiye bağlı kdkdk
- Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılHayat enerjin yok en sevmediğim insan türü
03 Yorumla
Soran+1 yılharbi öyle ha
- +1 yıl
+1 yılÇokmu kazık yedin önceden eskı sevgililerinden
00 Yorumla
+1 yılSen çok mu yakışıklısın sanki
00 Yorumla
+1 yılSen beni anlatmışssın
00 YorumlaGözün çok mu yükseklerde acaba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılRuhun yaşlanmış
20 Yorumla
+1 yılİlginç birşeymişsin
10 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim
10 YorumlaBelki bu onların hatasıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle dewam sgbc. Erken menopoza mi girdi abi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılher topalın bi kör alıcısı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikoloğa gidin