Aşk İlişkileri Bana iyi geliyorsun diyenlere noldu? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bana iyi geliyorsun, diyenler şu an nerededir, KS üyeleri?)) Bana iyi geliyorsun diyenlere noldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yanımdalar, gidenler varsa farkinda bile değilim. Demek ki onlar bana iyi gelmiyormuş.. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Başkasıyla fan Fin fon ne olsun 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. İyi gelen kimse yok 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl "Bana iyi geliyorsun" diyenlerin aslında her önüne gelen kişilere aynı şeyi söylediğini öğrendik 😃 1 0 Yorumla
Mersona Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Umarım cehennemin dibine ulaşırlar biran önce karaktersiz iki yüzlü duygulara tecavüz eden kalpsiz vicdansızlar 1 0 Yorumla
Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Daha iyi gelen bir yerde. Her zaman daha iyiyi isterler çünkü. İyi gelmek isteyene gideceksin. "İyi geliyorsun" diyene değil demek ki 😂 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Nerede olduklarını bilmem ama aynı şeyi başkalarına diyordur şu an 1 0 Yorumla
Stereo_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Hepsi yalan oldu gitti. Geride kırık kalpler kaldı… 1 0 Yorumla
bırakamıyorum7 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hey dostum iyi gelecek şeylerden banaa da versene yeah 😈👺 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Çoktan gemilere binip gittiler. Giden de yalan oldu denir. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bir başkasına "Bana iyi geliyorsun" yazmalarda😂 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Başkalarına iyi geliyor şu an 😏 1 0 Yorumla
RatTatKat Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. Çook uzaklarda sgjgbj 1 0 Yorumla
Gamsızzbey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yoklar öldüler hepsi geçmişte mazide kaldı 1 0 Yorumla
BSG06 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski kaşarlar tost oldu 0 0 Yorumla
Gökçeeeeeem Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yalanlara doyduk artık hazımsızlık yapıyor 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İyi gelene kapım açık gelen gelsin 🙂 0 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Ona iyi gelen başka kişilerin yanındadır. 0 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Öyle diyen oldu da hala arakadaşım ooohhhh 🍓🍓🤣 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Yalan oldular 1 0 Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Hepsi yalan piclerrr 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Rahmetli oldu 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yanımdalar, gidenler varsa farkinda bile değilim. Demek ki onlar bana iyi gelmiyormuş..
Başkasıyla fan Fin fon ne olsun
İyi gelen kimse yok
"Bana iyi geliyorsun" diyenlerin aslında her önüne gelen kişilere aynı şeyi söylediğini öğrendik 😃
Umarım cehennemin dibine ulaşırlar biran önce karaktersiz iki yüzlü duygulara tecavüz eden kalpsiz vicdansızlar
Daha iyi gelen bir yerde. Her zaman daha iyiyi isterler çünkü. İyi gelmek isteyene gideceksin. "İyi geliyorsun" diyene değil demek ki 😂
Nerede olduklarını bilmem ama aynı şeyi başkalarına diyordur şu an
Hepsi yalan oldu gitti. Geride kırık kalpler kaldı…
Hey dostum iyi gelecek şeylerden banaa da versene yeah 😈👺
Çoktan gemilere binip gittiler. Giden de yalan oldu denir.
Başaksıyla beraberler heralde ))
Bir başkasına "Bana iyi geliyorsun" yazmalarda😂
Yerlerini başkalarına bıraktılar.
Bizden kmlerce uzakta
Bende onu merak ediyorum şu an yok:)
Başkalarına iyi geliyor şu an 😏
Uzaklarda başkasının kollarında...
Cehennemin dibindeler
gelemiyorsa neden diyim 😳
Çook uzaklarda sgjgbj
Kimmiş o terbiyesizler
Yoklar öldüler hepsi geçmişte mazide kaldı
Başka birine diyordurr😂
Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski kaşarlar tost oldu
pufff olup toza dumana karıştılar
Yalanlara doyduk artık hazımsızlık yapıyor
İyi gelene kapım açık gelen gelsin 🙂
Ona iyi gelen başka kişilerin yanındadır.
Öyle diyen oldu da hala arakadaşım ooohhhh 🍓🍓🤣
Cehennemin dibinde djdj
Tarih oldu 😀
Öldüler.
Bir kaç gün sonra gittiler
Hepsi yalancı 😂
Yalan oldu
kötü ettiler
Unutulduk
Hiç duymadim böyle bisi
Yalan o yalann😂😂
Sonunda kötü geldik