Abisi ile kavga etmiş neden dedim seni ilgilendirmiyor dedi bende bana güvenmeyen beni yakın olarak görmeyen insanla daha fazla birlikte olamayıp ayrıldım kim haklı sizce?
Sevgilim bana aile meslelerinin beni ilgilendirmediğini söyleyip tersledi?
Sevgilin aslında haklı ama kendisini yanlış ifade ediyor. Abisi ile arasında geçen durumu sadece aralarında kalmasını istiyorsa sana abisi ile kavga ettiğini söylemezdi. Sende nedenini sormazdın. Eğer olay olduğunu söyleyip açıklama yapılmazsa güven kırıcı olabilir. Sende soğuk kanlılığını koruyorsun verdiğin kararla
üslup bakımından da davranış şekli olarak yakışıksız cümleler, sevdiğin insana karşı böyle davranma hakkını kimse vermez, önce o saygıyı koruması gerekirdi, birde güven problemi varmış böyle durumlarda ayrılmanız tabi ki daha doğru bir karar olmuş... böyle bir insanla hayat geçmez
Seni ilgilendirmediği konusunda haklı böyle angutça bir tepkiyle belirtmekte haksız ayrıca asni ilgilenmdirmeyen bir konuyu seninle paylaşmayacaksa neden kavga ettiğini söyledi? Nerden bıluyosunuz bu salKları anlamıyorum ki
Anlatamayacağı durum da olabilir ama bunu daha kibar bir üslupla anlatamaması onun hatası olur iken senin hatan da onca şeyi bir anda çöpe atmak ve ilişkiyi bitirmek olmuş. İkinizde de var hatalar. Oturup sakın kafayla konuşabilirdiniz ertesi gün.
Her insan aynı değil böyle bir şey bekleme hakkın yok, sen anlatıyorsun diye o da anlatmak zorunda değil her şey karşılıklı olsun düşüncesine girmişsin sana anlatmadığı içinde egonu gurur meselesi yapmışsın. Bende mesela aile içi özel durumları uzun yıllardır en yakın dostum olan insanlara anlatmam çünkü öyle bir yapıda değilim ama bu demek değil ki onlara güvenmiyorum veya sevmiyorum. İnsanların hayatına saygı duyup bazen geride durmayı öğrenmelisin yoksa itici olursun.