Sizce eski sevgilim kendine bir şey yapmış mıdır?

Bir eski sevgilim var 3 senedir çıkıyorduk aramızda 6 yaş var yaşım küçük biraz ailem baskıcı olduğu için buluşamamıştık gizlice evin önünde buluşmuştuk babam yakaladı polisler falan annem yasakladı onla konuşmamı yine de konuştum her kavgamızda kendisini öldüreceğini söyledi ve hep beni korkuttu intihar etti kaç kez ben onun için ailemi karşıma aldım ama onun hiçbir çabasını görmedim sürekli uyuyor benle konuşurken beni sevmiyor gibi hissediyorum ona güvenmiyorum çünkü bir konu var onun hakkında yalan söylediğini düşünüyorum ama o yemin ediyor Kur'an'a el basıyor ayrılmak istiyorum aslında çok da seviyorum ama 3 senemiz var anılarımız aklıma geliyor daha geçen sene çok mutluyduk şu an yine kavga ettik ve küstük kaç gündür çevrimiçi olmuyor kendisine bir şey mi yaptı diye düşünmekten kafayı yicem sizce ben devam etmeli miyim bu ilişkiye onu bırakmalı mıyım 3 senemi nasıl bırakırım şu an da kaç gündür girmiyor çevrimiçi olmuyor ya kendini öldürdüyse napcam kafayı yemek üzereyim stres yapıyorum başım ağrıyor öldürmüş müdür kendini ya da beni mi korkutuyor sizce
Sizce eski sevgilim kendine bir şey yapmış mıdır?